Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Leditia!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani si un brat de www.zingerbug.com/Comments/HappyBirthday/wonderful_birthday_roses.gif" target="_blank">trandafiri!!!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata fetelor!!

leditia La muulti ani!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos Ioana! Esti tare dragutza!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

LA MULTI ANI, PLINI DE FERICIRE SI IMPLINIRI, LEDITIA!!!

Sanatate, multa bucurie, copil sanatos si prieteni adevarati!

www.florievenimente.ro/files/17560lz.jpg" target="_blank">FLORI pentru tine!!!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Cu intirziere dar din tot sufletul: Daria, La multi ani plini de sanatate si noroc. Sa fii mereu iubita, apreciata, rasfatata, sa fii pretuita pentru cine esti, pentru ca esti o persoana deosebita si meriti tot ce e mai bun. Scuze de intarzieri, a trecut ziua de 24 pe langa mine ca vantul. Serviciul imi ocupa psihic si fizic tot timpul. Vreau vacanta ca nu mai rezist la rautatile oamenilor.

La multi ani, Leditia. Fie ca toate cele rele sa ramana in urma, sa fii fericita si implinita, sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe lume !

Mergi la inceput

Acu-i acu. Incep romanul.

Mari, imi pare rau pentru greutatile prin care treci. Cred insa ca esti o fire foarte puternica si o sa reusesti sa depasesti momentul. Doamne ajuta mai departe.

Leditia, inca de cand erai gravida, cand ai nascut, cand povesteai de David, m-am recunoscut aproape in totalitate in momentele prin care ai trecut. Si am ajuns si la capitolul mancare, unde iarasi, daca nu ai scrie ca e vorba de David, as zice ca povesteste despre Amelia.
In cazul Ameliei lucrurile nu s-au ameliorat in timp, din pacate, oricate trucuri nu am incercat. Mereu a fost sub greutatea medie, mereu a mancat atat de prost ca imi venea sa iau campii. Au fost si sunt o groaza de mancaruri, alimente specifice copiiilor, pe care ea nici nu le gusta.
S-a ameliorat doar atitudinea mea. M-am resemnat si am acceptat lucrurile asa cum sunt.

Bineinteles iti doresc ca la David situatia sa se schimbe in timp, dar daca cumva nu va fi asa, sa ai rabdare si in timp vei afla ce ii place sa manance. Chiar daca vor fi doar cateva alimente, te asigur ca vei fi bucuroasa si de alea.
Uite, pentru tine, am fost sa scot agenda Ameliei de cand era bebe. La 9 luni Amelia avea 6300 g fara haine. Acuma are 14,5 kg la 4,9 ani.
Cat despre doctori, ca sa fii linistita referitor la statul in fundulet, cred ca trebuie sa vezi macar inca 2-3.
Si nu te stresa daca mai vin altii cu observatii ca nu ai facut bine ai sau aia. Stiu din proprie experienta ca parintele care nu are un copil din asta, nu intelege cum e posibil ca el sa nu manance si sa nu vrea si pot veni cu reprosuri ca nu am facut noi suficient. Si e posibil sa te invinovateasca, dar nu-i baga in seama.

Despre situatia cu mami a voastra, cred ca e normala o doza de gelozie la parinti. Sa vezi ce ganduri ma apuca pe mine numai cand vine Amelia cu idei de genul « mama Giuliei e cea mai frumoasa mama din grupa » sau « vreau sa stau numai la bunica ca ea imi face toate poftele ». Dar e suficient sa imi zica « te iubesc mami » si trece totul.
Oricare ar fi problemele, iti doresc din suflet sa le depasiti si sa fii implinita si fericita !

Adi, sper sa reusiti cu nucul de la cimitir, ca pe viitor sa fie mai racoare cand mai treceti pe acolo.

Parca se zicea inainte ca, pisica o primeste de la catel, acuma vad ca e invers peste tot :d
Ma bucur ca a reusit operatia rudei voastre. Doamne ajuta mai departe.
Am inteles deosebirea intre gem si magiun, interesant. Noi nu prea mancam din astea, desi mama ne mai da borcanele. Dar se consuma destul de greu.
Vreau si eu petrecere surpriza!!! La multi ani cumnatei tale.
Ce haioasa a fost Catalina cu ciufulitul :D

Kariguld, bine ai venit printre noi. Succes cu subiectul umanitar. Ma doare sufletul cand vad atatea cazuri la umanitar. Daca ne-ar sta in puteri sa ii ajutam pe toti, as fi fericita...

Ce bine ca in Germania nu exista canicula. Mie imi place caldura, dar cea din ultimele zile e prea de tot.

Dany, bine ai revenit. Cu siguranta vei avea un copil, cu siguranta vei fi mama intr-o zi intr-un fel sau altul. Doamne ajuta! Daca vrei tu stafeta, la tine sa treaca! Si tocmai bine, pe urma o sa o iau eu!

Cat depre fetele cu sexul, ma ingrozesc ca nu stiu ce va fi peste ceva ani cand mai cresc si ai nostri... off.

Ce dulcic a fost Teo cu "pup, Dany"
Sa ii fie de bine finutului cu taiatul motului. Frumos cadou ai primit si frumoase cadouri ai oferit.
M-a amuzat faza cu sotul ca « ... de la fetele alea de pe forum ti se trage!!!! » Zi-i ca fetele au spus ca trebuie sa se bucure ca i-ai dat idee de cadou si nu tr sa isi bata capul
Trista situatia cu mama, Teo si sora ta. Sper ca sorei tale sa i se schimbe comportomanetul fata de Teo.

Mergi la inceput

Raluca, ce frumos povestesti despre Paris. Deci nu degeaba, visez eu sa ajung acolo. Ma bucur ca te-ai simtit foarte bine. Pozele sunt superbe, astept sa le pui si comentarii, ca unele nu le recunosc.
Nu mai e mult pana pe 7 august si o sa ii revezi pe cei dragi

Iulika, ce necaz i-ati facut pisicii sa ii luati soricelul, saracuta de ea care a muncit ptr el.

Ce interesant povestesti de Suedia, m-a impresionat in special cu ziua lunga vara si scurta iarna. Si cu 6 luni zi si 6 luni noapte in nordul Suediei, am amutit. Clar nu e de mine. Mie imi place caldurica. Eu in Palma de Mallorca as trai.

Katty, bine ai revenit. Ma bucur ca v-ati odihnit frumos. Pozele sunt superbe !!! Petrecere frumoasa la Visi.
Amelia s-a intors demult acasa. Saptamana aceasta e randul mamei mele, pe care o asteptam maine dimineata sa soseasca. Saptamana trecuta a stat cu bunicul si tati care s-au intrecut la trasnai in ale copilului

Gabi, cum mai stai cu durerea de dinti ? Ma bucur tare mult ca au venit indemnizatiile si alocatiile.

Catutza, sper ca te odihnesti frumos la mare.

Emma, si amelia a plans crunt la cresa. Cateva luni, dar intensitatea a scazut mult in timp. Sper sa se obisnuiasca Andrei in timp

Zuzulici, nu mai fi suparata ca nu poti merge in Las vegas. Important e ca sunteti sanatosi, lasa ca e timp si de ala. Florile tale sunt superbe, vad io ca si floare sunt in jurul casei din plin ( crin = Lilia )

Copilutzu, doar sefa noastra de grupa imi zicea « Lilishoara » Mi-ai amintit de ea si de studentie... mi-e dor de acele vremuri. Pupici tie pentru optimisul tau molipsitor.

Ioana, frumoasa vacanta ad hoc ati avut. Bravo sorei tale pentru gest. Nici Amelia nu mananca branza de nici un fel , carne, ou. Nu a mers sa o las nemancata, poate sta si doua zile si nu ii pasa. Sanatate puiului tau mic. Si mai scrie ca e foarte placut sa te citesc.
Daca nu sunt indiscreta, de ce strabunicului Mariei ii zici "tata". Te-a crescut el?

Daria, am ras de gluma sefului.
Nu ai fost nesimtita cu situatia Giuliei. E bine sa stie si el.Ce a zis ?

Octavia bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine.

Tattoo, bine ai venit printre noi. O rugam pe Gabi sa va treaca in listuta.

Mergi la inceput

Noi suntem bine,binisor. Ieri am murit de cald, azi e ok.
O astept pe mama mea. Sper sa fie totul bine, sa ne rabdam una pe alta doua saptamani
Asta pentru ca nu am mai stat cu cineva in casa, in afara de noi trei, de vreo 5 ani. De aia am emotii cum va fi cu cineva pe langa noi. Si in acelas timp am emotii pentru Amelia, cum se va obisnui cu ea. O spun cu durere, dar din pacate, pentru ca se vad foarte foarte rar, Amelia e reticenta fata de mama mea.

Sunt necajita ca asa cum am presupus, marele program Prima Casa e o tzeapa. Cel putin pe moment nu se vede vreo speranta sa luam casa.
Dar am incredere in Dumnezeu ca o sa ne ofere posibilitatea cand o sa creada el ca e bine. Uneori insa nu mai am rabdare si sunt satula de chirie. Stiti ce o sa fac prima si prima data cand o sa fiu la casa mea mare, frumoasa, ca din poveste? o sa iau cate un sifonier pentru fiecare!! Ca sa nu le mai ticsesca pe toate in unul singur.
Ce probleme existentiale am si eu... ha! sanatate si haine sa avem, ca le rezolvam noi cumva pe celalalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt urari.
Am pus poze noi. http://family.webshots.com/album/573743817uEclPF

pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ledi, minunate poze...David e un scump...e foarte vesel in unele poze, in majoritatea e micul explorator...

Lilia, ca de obicei mi-a placut romanul tau!!
Multam de comentariile de la poze...la unele ti-am raspuns deja! Ma bucur ca ti-au placut!
A venit mama ta? De ce ai zis ca programul Prima Casa e o teapa?? Am inteles ca se mai lucreaza inca la el...

Am ajuns si noi asta seara in Bucuresti, concediul s-a incheiat, de maine o luam de la capat cu munca!!!
Zilele petrecute la Visi au fost superbe, sarbatorirea lui Andrei a fost la fel...
Va pun si poze sa va convingeti

Pup tot ...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput