Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Ralu fain Parisul!!!
L-am vazut decat in poze si m-am indragostit!!!

Dodo ca tot venii vb. dmasele ... toti Leii au teama de stomatologi ..
Brrrrrrrr .... cand aud freza aia sau vad ca se apropie "tanti" doctoreasa de mine ma ia asa o "leshuiala" de la stomac ... offffff ...

Nu-mi e frica de stomatologi absolut deloc ..pana sa aflu de probl lui Bodo mergeam periodic la control(6 luni)-nu erau prob...la 6 luni dupa nasterea lui au aparut dar au disparut banii

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, cafea?

Aici e innorat, mereu e innorat dimineata, infernal de cald si sigur nu o sa ploo

LA MULTI ANI!!! sarbatoritelor de azi, pe unde s-or afla

Ralu Superb parisul, poate candva or calca si picioarele mele pe acolo ...cand ne faceam pplanuri sa mergem in Ca, ne gandeam la o escala mai lunga la paris, acum o apucam diametral opus de paris , once again, superb

Daria asteptam sa ne spui cum ai sarbatorit si ce cadouri ai primit ?

Ledi imi pare rau sa aud ca Davidutzu e bolnavior, refacere cat mai rapida cu mare pofta de mancare

Copilutz si zici ca e fierbinte acolo unde folosesti degetul ? tare faza , se cheama pad / track pad
Si sa stii ca mie nu mie frica de dentist :P

Zuzi sunt ok , niste dureri pe ici pe colo, nu pot sa deschid gura ma mananc,
si la vorbit ma jeneaza , undeva unde se imbina mandibula cu maxilarul, si nu-mi aduc aminte cine m-a pocnit

al meu sot mia spus "daca nu ai chef de gatit nu mai gati", diseara fac niste snitzele cu cartofi prajiti

ieri am lenevit, al meu tragea de mine sa-i spun unde vreau sa mergem, eu nu am vrut sa mergem niciunde, si s-a suparat si a dormit toata ziuz, cu pauze pt mese, numa ince e suparat

Ioana sanatate multa lui Mitzu tau cu slapi portocalii

da nisipul e cum il vezi in poze, fiecare emirat are o nuanta diferita de nisip, au fel si fel de suveniruri cu nisip si se exemplifica ce culoare pt care emirat

M-ai dat pe spate cu pozele, de la mare, rasaritul pe mare superb superb superb, ce-mi lipseste

mercic ca miai aratat si Mangalita

Adi, Katty, Dodo, Dany, Iulika, aurrora, Cata, Anca, lilia, lIvya , si toate celelate va pupic, un weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.

Ledi, iti spun in avans pt maine, sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi si alaturi de minunea ta, David, caruia ii dorim multa sanatate

Ioana, superba Mitzu Sa va luati pistoale
Imi pare rau ca suferi asa timpul nu-l putem da inapoi, din pacate , insa viitorul ni-l putem croi
Ralu, multumim ... ce vis frumos ai aratat tu in pozici
Dodo, nu mai vb de dintolog ... ma iau cu tine de mana.
Katty, spor la bucatareli iubita, pe mine m-ai convins Esti tare harnicuta
Noi petrecem la ziua finului m-am scos adica sper sa petrec si nu altceva, ca`n fiecare an
toate fetele.
WE frumos si insorit tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata,
Stau cu o matza in brate si va scriu...
Dixie ar vrea sa se urce pe laptop, vad ca e tare interesata...ca vede lumina si emoticoane dar nu o las...abia scriu!Acum sta cucapul pe pad mouse si abia pot apasa...
DAria, distractie placuta si La multi ani finutului...
Iulika, te invidiez, cat aveti temperaturile zilele astea acolo? In Bucuresti azi se anunta 38-39 de grade, aici vor fi 36-37 (si e zona de munte), am hotarat ca punem masa diseara pe la 6-7 daca facem pe terasa...
Dodo, votam...votam...nu mi-ai zis pana cand putem vota...vad ca scade nr. de voturi necesar...dar cam incet!
Annie, !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katty

Dodo, votam...votam...nu mi-ai zis pana cand putem vota...vad ca scade nr. de voturi necesar...dar cam incet!

pana pe 28.08 se voteaza ...si am vazut ca cel ce era pe primul loc la 1000 si ceva de puncte a disparut dupa listutza nu mai stiu ...regulamentul nu spune f clar

Multumesc ca ma votezi/tzi

Azi sunt happy a plecat al meu la Ct si i-am dat si cardul meu sa scoata alocatiile si era si indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani Yupiiii am scapat de perioada asta f grea doar cu salariu lui si banci de 450 euroi si datorii(acopar deja datoriile)si-mi ramane un mil sunt fericita
Ledi iarta-ma ca ma bucur ...dar nu ma pot abtine mai ales ca eu ii asteptam luna viitoare(au venit dupa o luna jumate) sa ma ierti.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata fetele!

Daria distractie plåcuta ..

Katty te cred ca ma invidiezi..Aici zilele astea nu au fost mai mult de 19 grade..Acu sunt vreo 17..Racoare..Dar så stii ca ma gandesc si la voi ca e inspåimantator de cald acolo..V-am mai spu ..Vå trimit racoare cu sacosica..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

[blue] Adi imi pare rau ca te-ai prajit dar nu sta doar cu apa. Te rog eu du-te si i-ati ce-l mai gras lapte de corp. E esential s atii pielea hidratata in cazurile acestea. La noi exista un gel special pe baza de apap pentru arsuri solare. E si la voi???? si ai grija de tine. Next time crema protectoare.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Oo,pai n-am stat numai cu apa.Ziceam mai sus ca mi-am terminat sticluta cu lapte de corp ce o tineam "de buna" si acusica termin si crema de la emiplant ceva cu galbenele si ulei de tei.

Da tot ustura..ioi..si n-am stat in soare decat cat am stat in piscina.
acu,faza hazlie.
Sotu m-a sunat pe la pranz,sa ma intrebe daca nu ne duce acasa,io nu,ca nu pot scoate copilu din piscina.
Bine,zice sotu,sa va aud eu ca va ustura pielea si nu puteti dormi...ca va ciufulesc.(deci asta se intampla joi)

Aseara,cand ma "alintam" ca ce ma ustura si cine ma da cu crema,o intreb a n'spea oara pe fiimea daca pe ea n-o ustura nik,ptr e si ea putin rosioara pe umeri,obrajori.
si ce-mi raspunde:
"Pe mine nu ma ustura nimik si nu ma plang ca "ne ciufuleste"tata si nu ne mai lasa la strand!"

Va dati seama ca apoi m-am asigurat ca intradevar n-o ustura..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am citit insa n-am timp de vazut pozele,acu ma chinui cu un tort,e ziua cumnatamii(leoaica si ea),ii pregateste sotul ei petrecere surpriza deseara cand ajunge ea acasuca de prin nemtia.

Eu am trimis sotul si copilu la piata si am intrat repede sa vad ce mai faceti..ca nu ma lasa al meu,bazaie sa-mi fac treaba repede si sa "iesim si noi din casa"..ca si al tau Annie,daca nu ies si-mi caut de treburi se bufleaza.

Katty,petrecere frumoasa ,asteptam poze si La multi ani printisorului cu ochi de azur! SA va traiasca!

La multi ani Ledi!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Mai lasa si tu necazurile la spate..poate pleaca de la tine..:)
Pupacesc Davidut bolnavior si-i doresc sa treaca repede...

Gata,am fugit la treaba ca se prinde ca am tras chiulu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata si un calduros

LA MULTI ANI!!, LEDITIA!
Multa sanatate , fercire si un BB sanatos si papacios, Fe ca toate visele sa ti se implineasca

restul cu ce va mai laudati?

Adi LA MULTI ANI si cumnatei tale cum ai facut tortul ??

Mergi la inceput

La multi ani!
Leditia
sa fii sanatoasa
iar baietii tai sa-ti aduca numai
surprize placute iar
azi sa ai parte
doar de placute!
Fii fericita o mie de ani!

David si-i doresc insanatosire grabnica.

acum
Buna celor mai si mai....
La Navodari ploua de pe la 4 azi dimineata cu tunete ,fulgere iar la meteo...se anunta ca la mare e frumos si bine de plaja pe un singur post (pt ca transmiteau din CT si se vedea ca )au spus ca dupa amiaza va fi f bine de plaja dar nu cred ca-s nori grosi si inca ploua cu pauze mici.

Noi aseara am iesit la plimbare pe la 18,30 caci plangea rau Isabella din cauza caldurii,ne-am intors pe la 22 cu copii f obositi ... si o Isabella si mai maraita caci nu a putut dormi(ea adoarme la tzatza)...

Astrele spun:

Esti forte interesata in relatie de planurile de viitor, angajamentele serioase si dovezile concrete de afectiune pe care vi le oferiti unul altuia.

Un interes material nu este totusi exclus.

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput