Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi nu m-ai plictisit
Yoannamarie multam' maseua e la fel cand ma doare cand ma lasa.Da cate un junghi de ajunge in creieri dar.,..pana la pensie o sa o rezolv
Copilultz
Zuzi pt putin
Raluca fain Parisu'

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ralu fain Parisul!!!
L-am vazut decat in poze si m-am indragostit!!!

Dodo ca tot venii vb. dmasele ... toti Leii au teama de stomatologi ..
Brrrrrrrr .... cand aud freza aia sau vad ca se apropie "tanti" doctoreasa de mine ma ia asa o "leshuiala" de la stomac ... offffff ...
Data trecuta nu am urlat ca imi era mila de copilul care astepta sa intre dupa mine ..

Ledi sanatate multa Davidutzului!!

Ioana dulce , dulce !!
SI pe Mizuca si mai mult!!!
Bine ai revenit si ai "scuturat " cearceaful!!
Si mie mi-ar place sa facem una bucata petrecere .
Ca la prostioare nu ma intrece nimeni..

puuuup!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???
-----------------------------------------

ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nu stiu ce are "leptocica mea" .
Cand scriu sare de la un rand la altul , si este fierbinte acolo ... Nu stiu cum ii zice ... unde folosesti degetul in loc de maus ...
Asa ca ... scuzati greselutele ...
Offff .. ce ma enerveaza...

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Am revenit...

Leditia, tocmai ce am citit... scuza-ma...dar medicul de familie e atat de inconstient?! offff... Bine, totusi, ca ati ajuns la un medic bun si a descoperit cauza...Multa sanatate micutului!

Raluca, superbe pozele! Cred, si eu, ca te-ai indragostit de Paris!!! La ce am vazut... Turnul Effel... piramida Luvru, catedrala Notre Dame... L'Arc de Triomphe... magnifice! Si...restul cladirilor......M-a amuzat multimea de ratuste alineate pe vaporas...
Iar rulada-prajiturica....creeeed...ca: "se topeste in gura".... Minunat! Numai cand spui: "Paris" spui romantism...
Va felicit pentru o asa luna de miere notabila!!!!

Dodo, imi pare rau ca te necajeste maseaua... offf...mama ei...
Multa sanatate!!!

O seara placuta si racoroasa, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Revin... cu o parte din pozicile de la mare...avand in vedere ca primele doua zile...am avut acumulatorii descarcati (si lene de pus la incarcat...)...am facut poze cu aparatul sora-mii si ne-am axat mai mult pe filmat...
Cum apare sora-mea de la mare..descarc pozele si le postez...

Pana atunci va invit, daca aveti timp si placere, sa vizionati cateva pozici... incepand de

AICI

Copilutzu, ! (mie nu mi se mai deschide lista cu emoticonuri...am mai scris asta, stiu...dar oare de ce...nu se deschide?!) Auzi?!... esti grozava...fierbinte...spuneai?!
Mey...m-am prostit de tot...scuza-ma, te rog...

Noapte buna, feline dragi!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Scuze....am uitat sa adaug si link-ul pozelor... asa-i ca v-ati obisnuit cu mine?!

Sigur....

POZICI AICI

Somnic usor!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Raluca, multam frumos pentru calatoria gratis (virtuala) la Paris! Foarte frumos! Magnific, mai mult nu pot zice, am savurat de doua ori pozele... Cel mai mult mi-au placut parfumurile insirate toate la fel...roz...
Ledi, ce doctorita (prima la care ati fost) nesimtita! Bine ca ati ajuns la cea de-a doua si aveti un diagnostic! Sanatate multa si refacere cat mai rapida lui David!
Yoanna, cade obicei minunate cearceafurile tale! Imi pare rau ca e si Mitu bolnavioara, cred ca ati avut o perioada tare urata , dar sper sa treaca repede...
Ma bucur ca ti-au placut pozele...gandestete-te ca mai am de 4-5 ori pe atatea, mi-a fost greu sa aleg...dar ma bucur ca te-au plimbat! Oricum iti recomand fiecare locsor prin care am fost...avem o tara tare frumoasa...mai nasol prin unele locuri cu drumurile...

Pup toate fetele...

Daria, cum stai cu petrecerile? Ce bucataresti bun pentru maine???
Eu am facut azi doua blaturi pentru tort, am prestat crema, si maine asamblam tortul..., maine avem mai multe feluri de aperiive, si calde si reci, apoi 4-5 feluri de carne la gratar, iar la final tortul si pepene...cam atat, pe aici toti sunt la dieta, nici nu sunt prea multi musafiri, doar in familie facem petrecerea...

Pup, noapte buna tuturor!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Yoanna, tocmai ma pregateam sa-ti zic ca ai uitat linkul cu poze, ca au si aparut, asa ca nu pot sa comentez decat ca sunt superbe...Mitzu in principal cu slapii cei portocalii, e mortala, m-ai dat gata rasaritul soarelui...si cu distractia si veselia voastra...super frumos!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå seara fetelor!!

Am intrat si eu så salut leoaicele..Si så urez cu putina intarziere LA MULTI ANI!! Dariei ..Så fie sånåtoaså si så aibe parte de tot ce isi doreste..

Yoannamaria imi pare rau ca ai fost nevoita så treci prin asa ceva dar zic så nu te mai invinovatesti pt ca nu a fost poate alegerea ta 100% så renunti la acea sarcina ci ai avut ceva probleme..Asa ca nu te considera vinovatå..Se simte durerea din sufletul tau dupå cum scrii, sunt sigura ca nimeni nu iti va putea lua amintirea trista dar viata merge mai departe..

Da asa e cu sistemul medical..Eu acum ma crucesc de cate chestii povestesc fetele de la odisee in legatura cu spågile care tb så le pregateasca så nu le lasa de izbelist ein cele mai crunte dureri..Imi pare rau ca tb så fie asa dar asta e Romania..Mai dureaza inca ani buni så ajunga så fie ca aici..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Tatto bine ati venit..

Mie imi mai tb ceva timp pana va invat pe toate så am imaginea voastra cand va scriu...Dar va invat eu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput