Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

LA MULTI ANI, DARIA!!!
Multa sanatate, iubire, fericire si impliniri!
De toate sa ai parte in viata!

Acest buchet de www.flori-flori.ro/resources/images/files/file_726_m.jpg" target="_blank">flori special... pentru o persoana minunata!

Sa-ti petreci ziua dupa placul inimii, inconjurata de toti cei dragi!!!
Aniversare cat mai placuta!!!

Multi !!!!!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A&feature=related" target="_blank">Happy B-day DARIA
Sa fii iubita si respectata si fericita si-nconjurata doar de cei dragi si sinceri si buni. Petrecere frumoasa si plina de veselie alaturi de frumoasa ta printesa cu ochii verzi.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Daria La multi ani !
Sa fii sanatoasa, iubita si relaxata :) .
Adi, iti tin pumnii sa-ti treaca arsurile.
Fetele, am pus primele poze cu noua mea dragoste: parisu: http://picasaweb.google.com/ralu.popescu/Paris#

pup, si un pup la dublu pentru Daria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna fetelor ,bine v-am gasit .
Ralcat frumos parisul.
Adi i-mi pare rau pt. arsuri

LA MULTi ANI! DARIA

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Zuzi ai PM....sper ca am tinut minte bine ca tu vroiai....sa vezi poz(n)e

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Multumesc frumos.

Dana incantata sa te cunosc.

Cuba 2009

Mergi la inceput

Adi imi pare rau ca te-ai prajit dar nu sta doar cu apa. Te rog eu du-te si i-ati ce-l mai gras lapte de corp. E esential s atii pielea hidratata in cazurile acestea. La noi exista un gel special pe baza de apap pentru arsuri solare. E si la voi???? si ai grija de tine. Next time crema protectoare.

Dodo votat si azi si danke.

Tatto welcome to the club.

Annie are mai sunt spiritele, ce mai gatesti? Pe unde te preumblii weekendul acesta?

Ledi abia astept noutati de la tine.

Pupici tuturor.

Cuba 2009

Mergi la inceput

tot eu. Raluca am uitat sa-ti multumesc pentru excursia oferita virtual la Paris. Superb!

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani Daria!
Sa fi iubita,fericita,sanatoasa,implinita si sa ai o viata senina plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.

Un buchetde flori pt tine si multi pupici de la noi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mda..nu am avut net pana acum.
Gabi,mi se tot intrerupea cand te sunam,nu te auzeam si m-am dat batuta.Probabil se incinsese prea mult tel dupa o ora de vbit.

Bun,deci am fost la dr.Aia de fam nu prea s-a uitat la el,a zis ca nu-i place ca-i palid,ca ar avea un pic de rosu in gat..bla bla..Am sunat-o pe drita noastra,la care il duc pe David de obicei cand avem probleme,dar fiind cea mai buna din Cta,era fff aglomerata si era cam din scurt cand am sunat-o eu.Bine am mai sunat-o si ieri,dar ba era ocupat tel,ba inchis,ba nu raspundea(probabil consulta).Bun,cum nu m-a putut primi mi-a dat nr unei colege si am fost acolo.Fii-miu are gatutul varza,cu pustule de puroi si arata ff rau din spusele dritei.Era si f palid de dim,mai toata dim a dormit si se vedea pe el ca e slabit si bolnavior.Acum suntem pe tratament,inclusiv antibiotic.Cica e de natura infectioasa treaba si ma tot intrebam de unde,ce si cum.Ca el inafara de casa,parc,casa lui buni nu stie.Nu l-am carat prin magazine tocmai sa nu-l expun prea mult..ca deh,mai sunt cate unii care stranuta,tusesc,dar nu pun mana la gura sau servetel ceva..Aaa si a scazut 300gr,in conditiile in care sa zicem ca-n alea 10 zile de la ultima cantarire n-ar fi luat nimic.Insa mie mi se pare enorm ,mai ales ca el in ultimele 2 luni a pus 700gr.:(
In fine,am avut o zi infecta,numai evenimente neplacute,deja sunt ferm convinsa ca ghinionul se tine scai de noi.Nu mai intru in detalii ca n-are rost.Mi-am descarcat sufletul in fata Gabrielei.(sper ca nu te-am plictisit)
Va pupam pe toate si va multumesc tuturor pt gandurile bune si pt tot.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Seara buna, feline aristocrate!!! Gata..tocmai ce am terminat de citit, vizionat pozici, filme din doua capitole si jumatate... Ehe..am facut si pauze..ca fii-mea a avut grija...
am disparut zilele acestea, iar, din diferite motive... Nu are rost sa le mai insir ca deja ma doare capul...numai cand imi amintesc...plus ca fii-mea...a facut si enetrocolita... De doua zile ne luptam cu scaunele moi si dese...Nah...acum cand am scapat de pampers...avem ce spala la chilotei... Am fost cu ea la pediatru si e pe tratament, de doua zile...dar nici o schimbare pana acum...

Faceti loc ca bag cearsaful...poate va era dor...
Am raspuns in ordinea postarilor voastre...de unde am "disparut" eu...

Catutza, concediu placut! Relaxare toatala si pozici cat mai multe! sa vaza si ochiul nostru... Sa ne relaxam si noi!!!!

Iulika, cu intarziere......iti urez, de fapt, va urez: Bine ati venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios! Cum te mai simti?
Am vzut pozicile...si... esti superba!!!
Am vazut si pozicile cu pisicuta... ce mumoasa eeee!!! Si...mare "vanatoreasa"...
Mercic pentru aprecieri si urare!
Ah...am citit despre viata in Suedia... cred ca e minunata...am o prietena foarte buna...care, in prezent locuieste in Norvegia...de ceva ani... e plecata acolo... si se ingrozeste si o apuca toti nervii cand aude ce ii povestesc despre sistemul medical romanesc, despre plicurile ce trebuiesc, neaparat, bagate in buzunarul medicilor...despre sistemul de invatamant etc... nici ea nu s-ar intoarce in Romania nici...batuta...Vine doar in vacanta de vara (tocmai ce a fost...) sau in cea de Paste...sta cate doua saptamani si...gata...
Iar...eu raman...fara cuvinte cand imi povesteste de medicul ei de familie, de viata traita acolo...
Ah...minunate si pozele cu insula...
Ah...da...Si...as prelua, cu mare drag, stafeta...imi doresc, nespus de mult, inca un bebe......Dar...acu' stau cam prost la capitolul sanatate...

Platesc greselile trecutului...
La cateva luni...dupa ce am nascut-o pe Mitzu...am aflat ca sunt iar insarcinata... bucurie maaaaare!!!! Din pacate...am inceput sa sangerez puternic, zilnic, au inceput dureri etc...si, la sfatul medicului...care mi-a spus ca organismul era prea slabit pentru o urmatoare sarcina, am intrerupt sarcina...Credeti-ma...ca plang si acum pentru prostia pe care am facut-o...Nu ar fi trebuit sa renunt atat de usor... ar fi trebuit sa lupt, sa am mai multa grija de mine...nu stiu... Nu inteleg ce a fost in capul meu atunci...Nu exista zi sa nu ma gandesc la acel sufletel...sa nu regret si sa nu plang...pentru ce am facut... Ma uit la fii-mea si ma gandesc...oare cum era sa fi avut, acum, doi copii? MAGIC!!!! Nimic mai frumos!!!! Am citit undeva cum ca...inainte sa vina pe pamant...ingerasii, viitorii copilasi...isi aleg parintii... Eu...norocoasa... am fost aleasa...si a doua oara...si am renuntat...poate prea usor... Ma rog ca micutul sufletel sa ma ierte... il iubesc si ma gandesc, zilnic, la el... Iarta-ma, copilas nevinovat!

Lilia, cum se simte Amelia la stabunici? Am vazut poza cu minunata casuta pe care ti-o doresti... Daaaaa...arata ca in vis... Mdaaaaa...mi-ar placea si o asemenea casuta... mai ales ca mi-s topita dupa genul acesta de cartiere americane... cu multa verdeata, "atent" distribuita si ingrijita, stradute strajuite de copaci imensi...si casutele ca din povesti...cu gardutul alb, flori pe terasa...ah...si nelipsitul balansoar... Daaa...e un vis...ce mi-ar placea sa-mi devina realitate...dar...poate intr-o alta tara... dupa cum spunea si Adi...din pacate, la noi civilizatia e mult sub nivel...pentru a-ti permite "luxul" unei gradinite astfel amenajate... atat de "lejer"...
Iti urez si tie multa bafta ca visul sa ti se implineasca!

Ah...multumesc pentru urarea facuta nepotelului meu!

Adi, am inghetat cand am citit : "Azi era s-o calce o masina pe Catalina"...Doamne!!! Bine ca totul a fost in regula, pana la urma... offff!!!! din pacate... am avut, si eu, "ocazia" sa intalnesc astfel de soferi, inconstienti...care cred ca le-a cumparat "mama" (sa ma exprim elegant) lor, strada...si fac ce ii taie capul pe ea... Nesimtiti...putin spus!!!!
Mey...dar ai gatit......ca de obicei...
Ehe... am citit ca si tu ai avut Aqcua de Gio by Armani... Asai- ca-i "delicios"
de fresh...de minunat?! Sunt topita dupa el...
Ah...multa sanatate cumnatei...ma bucur ca operatia a reusit!
Cum te mai simti?! Nasol cu arsurile solare... Dupa cum a spus si Copilutzu, Oximed e foarte bun in astfel de cazuri... Refacere rapida!!!

Emma, he he!!!! Sa fie intr-un ceas bun, nasilor! Casa de piatra, finilor! Mey... foarte, foarte bine iti sta cu rochita rosie! E foarte finuta, dealtfel... Mi-a placut...cata eleganta...si cu salul pe umeri... Ai fost o nasica olala... Cred ca v-ati distrat pe cinste, la nunta...se vede si in poze...

Annie, multi, draguta mea!!!! Capul sus...frumoasa doamna...si optimism cat cuprinde...
Am vazut pozicile...oaauuu!!!! M-a fascinat tenta de oranj a nisipului...asa e si in realitate sau e de la aparat?! Mey...ce frumoasa e poza cu voi doi...parintii fericiti... Sa dea Dumnezeu sa ramaneti asa pana la adanci batraneti...cum spune la carte... si, printisorul vostru e frumusel foc! Magnific "dansul" apei! Cred ca e de poveste... Am ramas...cu gura cascata...Si Dubaiul e foarte frumos!
Deh...si Zuza...tare scumpica...
Ah...super tare faza cu invatatul limbii romane!!!!
Ah...da... cred ca e super parfumul... Note de citrice...daaaaa...cred ca e fresh...
Multa sanatate, draguto! Si mergi la control...nu lasa...

Copilutzu, te duuuuuulce si te imbratisez cu muuuuuult drag!!!!!! Toata admiratia pentru tine! Si...sunt convinsa ca Dumnezeu are pregatita, pentru tine, o mare surpriza! Si se va intampla cand nici nu te astepti!
Ah... felicitari nepoatei!
Cat despre jocuri de copii... avand in vedere ca eu am ajuns sa traiesc in lumea lui Scooby- doo...Fifi etc...mai pot sa spun ceva?!...
Perlutza! Pai...ce cauta "blanosul" pe teritoriul ei?! Normala reactie...
Daaaa....ce flori frumoaaaae am vazut!!!!! Superbe!
Foarte frumoasa si amuzanta povestea nasterii tale!!!
Ah...da...cat despre faza cu fularul...ai prezis-o...bine... (scuze...nu mi se mai deschide lista cu emoticonuri...)...foarte tare ar fi fost sa ies cu fesul cu blana pe plaja.... stii ce?! Ma bucur ca gandim la fel...tare mi-ar placea sa ne intalnim...cred ca ar iesi o petrcere pe cinste!!!!

Dany, bine ai revenit, doamna draga!
Mey...hai ca m-ai luat...placinte la ore asa matinale...nu am facut... Desi...e o idee...la cat sunt de insomniaca... Da' daca stau bine sa ma gandesc ...mie nu-mi reusesc nici la ore "normale"...daramite..."la miez"...de dimineatza... Toate felicitarile...pentru tine!
Draguta mea, te ! Esti minunata si, cu siguranta, veti avea un copil la fel de minunat! Toate se intampla la timpul lor!
Multumesc pentru intrebare! am scapata de tuse...dar am dat de enterocolita... offff!!!
Ah...ma bag acusi sa vad pozicile, din contul comun...
Imi pare rau pentru starea financiara...E greu...si noi...de ceva timp am inceput sa resimtim criza...e greu numai pe un salariu...si ce e mai rau e...ca am inceput sa am discutii cu sotul din cauza unor neajunsuri...E nasol!!!! Offff....daca as castiga la LOTO (suna ciudat...stiu...)... cu mana pe inima, spun ca as ajuta pe toata lumea!!! Nu m-ar interesa sa adun averea...pe cuvantul meu...mi-ar placea sa pot ajuta oamenii!!! si...nu sunt vorbe goale...chiar asta simt...dar...acesta e alt vis de-al meu...
Ah...sa-ti traiasca finutul..."fara mot"......felicitari pentru alegerile facute...si, tu, sa stapanesti sanatoasa noul grill...cum a iesit pestele?!
Un lui Teolici cel frumusel!

Livya, micutul "Duracell"! Cunoastem...cunoastem...

Daria, ai toata admiratia mea! Esti un copil minunat! Se cunoaste ca ai avut parinti minunati ce ti-au dat o educatie deosebita...

Citat:
Citat:
Citat din mesajul Dariei
Ii voi iubi mereu, iar cand o voi revedea pe mama mea, abia astept sa-i sarut mainile, mi-e dor de ele

...te inteleg, draga mea...crede-ma...te inteleg...

Am vazut pozicile cu micuta sirena... frumoasa foc si in apa si "pe uscat"... ochisorii frumosi de numa-numa....
Si...filmuletele in care micuta sirena e prinsa in activitate... Felicitari!

Zuzilici, la multi ani, sotului! Cu multa sanatate (fara colesterol...) si impliniri!
Imi pare rau ca nu puteti ajunge in Las Vegas...dar...niciodata nu-i prea tarziu. no?!

Daria, revin... Citez:
Citat:
Si mie imi plac atat de mult cei/cele din zodia fecioarei sunt atat de disciplinati si ordonati,

Fii-mea e fecioara....si crede-ma ca numai ordonata nu e... In schimb...are o personalitate, o incapatanare fara masura... Ori e ca ea...ori nu mai e deloc... Cateodata ma gandesc ca mai degraba e leoaica... cred ca mi-am dorit prea mult ca micuta sa fi fost in zodia leului si...s-a pus amprenta...

Leditia, draga mea ...te inteleg...
Citez:
Citat:
In plus nu vrea carne,nu vrea iaurt,nu vrea branzica...legume papa doar ardei,morcov si dovlecel..si cartof,dar sa fie putin.In rest daca ii pun altceva urla de zici ca cine stie ce-a patit.

Nici fii-mea...nu manca...era un chin cand venea ora mesei... nici in ziua de azi nu pune gura pe branza...indiferent daca e de vaci (nici amestecata cu fructe), cas, cascaval etc... In schimb accepta placintele sau budincile cu branza...si asta, de cateva luni, incoace... Carne?! tot la fel...refuz total...ou?! aceeasi situatie...de cateva luni a inceput sa accepte...dar sub forma de omleta...si asta asaaaaa cand are chef...
Mey...si cand mergeam in parc si auzeam alte mamici care spuneau cum ca prichindeii lor mananca tot ce se poate...si a mea refuz total...ajungeam acasa si pufneam in plans...ma consumam enorm... plus ca eram obsedata de cantar... Fii-mea, pana la varsta de un an jumatate...a acceptat doar mancarea de la borcanase...ajungeam la 3-4 borcanase de legume, pe zi plus cele cu fructe... pana cand...mi-a spus pediatrul...sa o las...o juma' de zi nemancata...sa-i fac o supita cu galuste si sa-i dau...Desi m-a durut sufletul...am urmat sfatul pediatrului si...surpriza...mi-a mancat, fii-mea, supa cu o poftaaaa de am ramas "masca".... Dar minunea a tinut o saptamana...ca "figurile" au reaparut... Asa ca... m-am conformat situatiei si ii gatesc ce-i place...ce accepta...probabil ca pe masura ce va creste va accepta si alte "bucate" noi in menu... SPER!!!
Pediatrul mi-a spus sa stau linistita ca toate vor veni la timpul lor...nu toti copiii sunt la fel...Si la kg...la fel...
Un mare lui Davidutu! Ai sa vezi ca are sa-si revina! Probabil si caldura... Medicul ce a spus?!
Si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim...dar am plecat asa pe nepusa masa....n-am avut timp sa cer un numar de telefon...sa las un nr de telefon...pentru a lua legatura...

Katty, bine ai revenit din minunatul concediu! Cred ca a fost superb...numai cat am citit si mi-am imaginat prin ce "ati trecut"...
De fapt...acum...ce am vazut si pozicile... Faine rau! Cat de bine te prinde stilul sport!!!! De Andrei nu mai spun... ai un baiat superb! Mi-a placut ideea cu desenatul... Si ce drag e cu Piper in brate!!!!!! Mi-au placut enorm si locurile prin care ati fost... Valea Oltului e magnifica...cunosc. am fost acum cativa ani...si, am recomandat locul si prietenei mele din Norvegia...L-a vizitat in vara aceasta...
Moooama...si la herghelia de cai...de vis...Nu am cuvinte!
Frumooos mesajul de pe inscriptia de la manastire... de tinut minte!
Superba manastirea Brancoveanu...superb locul...chiar...o priveliste de vis......
Mey...e bestial micutul...in piscina...cand are ochelarii de soare... "Marfa" de baiat...
Maaamiii....da' aveai nevoie de colac?! Sau face parte din accesorii?!
Mai dar cu ce balaceala s-a lasat... Super tare...
Mey...si piatra de rau, si musca, si fluturele si soparla...si trandafirul...si Dixie...ce pisicuta dragalasa...(exact asa era si Cojones al meu....), si zmeura... totul a fost minunat in concediul vostru...MINUNAT!!!!!
Si la Olanesti!!!! Sunteti minunati! Si nuferii... craitele, crinii, macul si licuriciul bestiali! Interesanta poza cu bradul pozat de pe banca... Ce bine aratati, doamna, cu ochelarii de soare...pe nasuc... Faini mami si tati!!! Ce scumpic era si cutzu mic!!!! Da' si Labutza!!! Faine si pozele din padure! Mey...si ai degustat specilaitatea casei "Chinul Olanestiului"?! Deh...Kurtos...a bagat si fii-mea la mare...la greu...cel cu scortisoara preferatul ei... adevarul e ca e bun...
Mey...va felicit si la cat mai multe astfel de concedii!!!!
Mercic pentru delectare!!!!
Distractie placuta la Visinesti! Petrecere frumoasa pentru Andrei!

Dodo, vazut micuta Isabella...o frumusete!!!
Tu...cum te mai simti cu durerea de masea? Multa sanatate...
Si...voi vota..si eu...deacu' incolo... Cu siguranta!
Ah...faina si listuta, re-cosmetizata...multumim!!!

Raluca,

Maria, ! Pupici Emei!

Octavia, minunea mica! Frumusica foc, fetita mamei!!! sa va traiasca!

Tatto, bine ati venit, leoaice dragi!

Daca am uitat ceva....va rog, sa ma scuzati...sunt ametita (mai ceva ca de obicei...)...iar fii-mea trage de mine ca vrea la apa...adica...la mare...

O seara placuta tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput