Leoaicele DC *(41)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Astrele spun:
Te simti mai special decat ceilalti, ceea ce este adevarat, si abordezi o atitudine superioara, usor aroganta, dar te bazezi pe calitati pe care numai tu le ai. Cand te compari cu cei care iti stau alaturi, se vede de la o posta ca tu ai ceva in plus decat ei, deci lasa la o parte modestia, pentru ca ai cu ce te lauda. Siguranta de sine te ajuta sa te remarci si sa iesi in frunte, pentru o eventuala reusita care trebuie sa fie numai a ta. Fii mandru de tine!
Total atipic zodiei tale, risti sa suferi tulburari de somn, care pot duce si la stari depresive. Dupa-masa evita efortul fizic, pentru ca esti predispus la puseuri de hipertensiune arteriala. Nu te enerva astazi si incearca sa gasesti relaxare spre seara. Cuvantul care iti guverneaza ziua este SANATATE.
In plan profesional exista sanse de avansare, premiere, renume sau evidentiere.
Oportunitati diverse, dar nu financiare. Posibil amor pagubos sau zgomotos cu un coleg!
O zi frumoasa si numai bine.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Annie80 spune:
Neata , cafea
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi, oriunde or fii!
si......
LA MULTI ANI!!! DARIA
Sa ai parte numai de bucurii, si fericirii si toate visele si dorintele sa ti se implineasca inzecit
Se ne spui si noo ce cadouri ai primit
Dodo moama ce ai nimerit-o cu hororscopul, prima parte , restul la mine se ste n-am job, nu colegi nu amor, nu ... nu ...
tatto bine ati venit in club
Ioana ce concediu instant mai faci ?
restul va pup, sper sa revin
adi69 spune:
Io n-am dormit asnoapte..
M-am luat dupa fiimea si am fost ieri la strand iar acu nu mai pot de usturime,si umeri si spate si nas..
La multi ani Daria!
Sanatate,fericire,dragoste si numai bine!Sa fii iubita draga mea!
Acu ma duc sa citesc din urma ca eu v-am lasat la alt capitol..:)
szivarvany spune:
Va multumesc frumos de urari,
Sa aveti parte de tot binele din lume si voi alaturi de cei dragi voua
Ledi, astept si eu vestile de la voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
katty spune:
Ledi, ce face David? Sper sa fie ok azi si sa ne zici ca acum mananca asa cum trebuie!!!
Daria, cum te sarbatoresti? Si la birou si acasa? Petreceri frumoase si cadouri pe masura!!!
Adi, dai cu iaurt, imi pare rau ca esti asa..."prajita"!
Tatto, bine aivenit!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Dodo-pui spune:
Am vorbit cu Ledi era in cautarea cabinetului altui medic(la dr de fam a fost si nu era multumita)...Daca nu intra ea cu amanunte o sun mai pe seara si va relatez.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
adi69 spune:
Katty,am niste iaurt in frigi,dar mai bine-l fac pancake decat sa-l dau pe mine :)
De dimineata mananc numai nectarine si beau apa,din cand in cand mai moi prosopul in apa rece si-l intind pe mine.
Am terminat laptele de corp ce-l tineam "de bun"de la CK ca ala intra repede in piele si e mai racoros .
Rau am ajuns..am stat eu sub umbrela insa nu puteam sa o las nesupravegheata pe Catalina in apa,era aglomerat si dupa cum stiti nu vin numai persoane binecrescute si politicoase la strandul public..:)(ca altul nici nu avem)si am stat in apa pana la genunchi(sau putin mai sus) cu soarele-n cap..si copilu asta a meu cand da de apa ..n-o mai poti scoate,abia am convins-o sa stea doua ore sub umbrela la pranz,ca de mers acasa nici nu putea fi vorba.
Ea n-are nik,putin rosie pe obrajori si nasuc..slava Domnului ca asta-mi mai trebuia.
N-as fi mers eu la strand pe caldurile astea insa numai saptamana asta are concediu cumnata mea,si puteam merge impreuna-pana ieri am avut eu treaba,si azi si in WK-end auzisem ca va fi si mai cald- iar Catalina ii voia neaparat pe cei doi verisori colegi la balaceala .
copilutzu spune:
Daria LA MULTI ANI!!!
FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI!!!
Tatoo bine ai venit, in club !!!!
Adi imi pare rau ca suferi!!
Eu mai dau cu alifie de galbenele sau Oximed ptr. arsuri.
Edit: Dodo , sar'naaaa
Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------
ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……