Clasa a 5 a-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

multumesc pt subiectele la romana. imi mentin parerea - greu, fata de ce lucreaza de obicei la clasa.
ieri a venit profesoara de romana si le-a felicitat pe fete pt rezultate (de la rada din clasa au particpat 2 copii). mi-a spus rada ca dna parea extrem de multumita de rezultat (rada a avut 84, colega ei 82). daca 80 din 120 e rezultat bun, ma intreb care o fi fost prima nota?

azi avem si noi olimpiada la mate. va zic maine ce-a dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

prima nota a fost 110p...in mod normal sunt 12 locuri pt nationala/bucuresti numai ca asta ar cobora nota de calificare la 94p ceea ce nu e permis (ar tb sa se califice doar peste 110p...deci 1 copil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hidia27 spune:

Imi mentin si eu parerea ca subiectele au fost dificile pentru niste copii de 11 ani.
Intr-adevar, 84 punte este un punctaj extrem de bun, chiar punctaj de mentiune, sau aproape de mentiune.Felicitari Radei!

Mergi la inceput

in urma contestatiei 95p!!!

Mergi la inceput

Bravo! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Bravo, Ozi!
Va dati seama cum au fost corectate lucrarile? Cu picioarele! Nu ma mir, la ce organizare au avut! Cum poti corecta niste lucrari la romana, care presupun si o parte de creatie, pe banda rulanta, intr-o jumatate de zi esti gata!
In fine, mai putin conteaza acum, important e sa nu se intample asta la vreun examen.
Ne-auzim!

Mergi la inceput

Vero e o ceata intreaga de profi care corecteaza asa ca timp au. Difera gustul corectorului...ii place sau nu ce scrii...

Mergi la inceput

Asa este.Fiecare prof corector are cam 20 lucrari la prima mana si 20 de lucrari la mana a doua. Depinde foarte mult de gustul corectorului. Daca i-a placut modul de abordare, da maximum de puncte, daca nu, mai scade din ele.
Bia tot dezamagita este, desi am incercat si eu, si profesoara ei sa o incurajam ca a obtinut un rezultat bun, pentru o prima olimpiada. Cu toate ca a fost singura din clasa care a participat, mi-a zis ieri ca se gandeste serios daca mai participa la vreun concurs de lb romana.

Mergi la inceput

CU olimp la mate cum e? ozanei nu i-a dat raspunsul inca. eu i-am calculat 37p/40p...iar neatentia

Mergi la inceput

La mate fiecare scoala si-a facut subiectele ei. La noi maximum a fost 50 puncte. Locala e mai incolo.

Mergi la inceput