Clasa a 5 a-2009-2010

Clasa a 5 a-2009-2010 | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor. In curand vom incepe clasa a 5a si avem emotii deoarece se va trece de la calificative la note si de la d-na buna si draguta la mai multi profesori. Oare cum va fi? Se va acomoda copilul destul de repede incat sa nu trecem prin aceleasi emotii ca in clasa 1? La noi la scoala s-au format alte clase , s-au amestecat copiii si o vom lua de la capat si cu socializarea si acomodarea cu colegii.
Daca s-a mai discutat subiesctul va rog sa-mi spuneti iar daca nu , hai sa incecam sa ne incurajam cum putem noi mai bine pt a ne fi mai usor. tuturor.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si Ana mea din toamna incepe clasa a V-a. La noi deja s-au afisat noile cls a V-a. In urma examenului de engleza si la noi ,din toamna, se vor forma clase noi. In viitoare cls a fiica-mi vot fi 14 elevi din fosta lor clasa.
Ana este deja nerabdatoare sa inceapa scoala,eu, nu. Sa speram ca va fi bine, desi, inceputul va fi putin mai dificil, avand in vedere ca si cursurile vor fi dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Buna Isabela. Si Adri a sustinut examenul la engleza pt clasa de engleza dar inca nu s-au format clasele. Daca s-ar forma clasele in ordinea notelor la acest examen, ar intra 12 din vechea clasa.
La ce scoala sunteti?

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Nu locuim in Bucuresti, ci in provincie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi a mea trece in clasa a V-a la scoala 190 (Marcela Penes). Clase speciale nu se organizeaza (cele de engleza intensiv pe motiv ca nu au profesor cu gradul I; cele de mate intensiv pe motiv ca "nu e pedagogic sa aduni desteptii intr-o sg clasa"). Din spusele invatatoarei (o superdoamna!) va avea profesori buni la romana, mate, istorie, geografie...cu engleza e tare trist.
Pentru ca nu a primit teme de vacanta am luat manualul de romana de clasa a Va si am selectat cartile pe care tb sa le citeasca. La mate a parcurs in 2 zile prima parte recapitulativa. Mare stres nu avem decat cu programul...Ozi face inot de performanta si in plus, extrascolar studiaza germana (la cererea ei)

Mergi la inceput

buna.cu clasa de engleza intensiv nu e mare scofala pt ca asta inseamna 1-2 ore pe saptamana in plus fata de celelalte clase la noi in scoala. Adri e la 79-apartine de liceul creanga.
In legatura cu invatatul am hotarat sa o lasam mai incet in vacanta asta .Am lasat-o sa citeasca exact ce-si doreste si nu am insistat pe ceea ce va face la romana in cls5. Vacanta asta se rasfata in tabere si cantonament . Face baschet. A facut si inot dar nu-i placea chiar daca a=noi am insistat vreme de 4 ani.
Extrascolar studiaza pictura si e anul 4 la o scoala particulara de engleza iar baschetul este dorinta ei cea mai mare.
va pupam.

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

unde face Adriana baschet? si eu am stat mult sa ma gandesc daca sa o mut pe Ozi la 79. Pana la urma am decis sa o las sa fie printre primii la ea in sat...la olimpiade am vazut ca 79 si 97 sunt departe rau de 190, dar pt admitere la liceu - in cazul in care va conta media din generala - e mai avantajos sa o tin la 190.

Mergi la inceput

Adri face baschet la un club ce-si desfasoara activitatea la sala de sport a liceului Sf. Sava. Acum sunt in vacanta de dupa cantonament. Este foarte incantata de atmosfera de acolo.
Noi am ales sc. 79 pt ca este aproape de casa. Nu stiam nimic legat de aceasta scoala . Cel mai mult imi place rigurozitatea in ceea ce priveste tinuta si disciplina din scoala.

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

unde face Ozi inot?

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomecica

buna.cu clasa de engleza intensiv nu e mare scofala pt ca asta inseamna 1-2 ore pe saptamana in plus fata de celelalte clase la noi in scoala. Adri e la 79-apartine de liceul creanga.
In legatura cu invatatul am hotarat sa o lasam mai incet in vacanta asta .Am lasat-o sa citeasca exact ce-si doreste si nu am insistat pe ceea ce va face la romana in cls5. Vacanta asta se rasfata in tabere si cantonament . Face baschet. A facut si inot dar nu-i placea chiar daca a=noi am insistat vreme de 4 ani.
Extrascolar studiaza pictura si e anul 4 la o scoala particulara de engleza iar baschetul este dorinta ei cea mai mare.
va pupam.

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Tomecica , cu engleza depinde de scoala.Eu cand am intrat in cls. Va la clasa de intensiv engleza tot cu examen) am avut profesori americani si mult mai multe ore in plus fata de celelalte clase.Asta intr-un oras de provincie si 'pe vremea mea'...

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Lara, ar fi minunat sa fie si acum asa dar din pacate stiu sigur ca nu este. La clasa de engleza se fac maxim 2 ore in plus si cu profesor din scoala iar la clasa de mate aceeasi poveste.Dar cu ce face la scoala si cu Lexisul speram ca va merge foarte bine.

ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput