Clasa a 5 a-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

rada e ok, inca mai tuseste dar se simte bine.
cei de la 97 n-au inscris copiii la +/- poezie, desi mi-ar fi placut, mi se pare interesant.
rada s-a inscris la cangurul, mai are si olimpiada de mate faza pe municipiu, si arhimede (unde se pare ca s-a calificat la faza urmatoare, chiar daca a avut doar 12 puncte...) destul de multe concursuri la mate. la romana asta a fost tot? olimpiada si-atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Vero, Rada a avut 16p la arhimede si de la 15p in plus se califica mai departe. Eu am vorbit cu prof. Olteanu de la 97 si a confirmat faptul ca Ozi a scris doar rezultatele la pb II si la IVa asa ca nu a primit nimic...
La romana asta a fost tot. Ozi a avut sapt trecuta MediaKinder un concurs impus de scoala, acum conc asta (e cel mai dragut dintre toate)...la cangurul s-a inscris pentru ca-i place stilul de subiecte...interesant e insa ca a inceput sa lucreze singura la mate si cu placere; la romana in schimb e dezamagita...profesoara a gasit sa-i pomeneasca doar defectele fara sa nominalizeze macar o calitate (asta la dirigentie, fiindu-i si profa de romana si diriginta), se simte neapreciata desi are cele mai bune rezultate la nivelul scolii la disciplina asta...incerc sa gasesc expuneri atractive si logice la gramatica - de mare ajutor fiindu-mi didactic.ro...sapt asta vreau sa vorbesc cu profesoara aceasta...

Mergi la inceput

si rada a participat la mediakinder, nu mai stiu daca am platit, parca nu... stii ceva de rezultate?
o sa intru si eu pe didactic.ro, constat ca sunt anumite chestii pe care nu mi le mai aduc aminte, la gramatica ma refer si chiar am nevoie de-un instrument ajutator.
multumim pentru pont.

Mergi la inceput

ei zic ca publica rezultatele la mijlocul lui mai...

Mergi la inceput

ce fac copiii de clasa a V a? mai este un pic si vine vacanta mare. noi ne-am intors ieri din excursie la Barcelona. A fost frumos dar obositor si....costisitor. Ozi a fost tare incantata. De bine ce a venit a aflat ca vineri are barajul la plus minus poezie. Sunt 5 locuri pt bucuresti si ea imparte a cincea medie cu o fetita. Are emotii dar i-am zis ca indiferent de rezultat e buna si pozitia a sasea. Nationala e la Cluj intre 7-9mai. E cam aiurea insa ca provincia are 2 locuri iar capitala 5 in conditiile in care sunt 6 sectoare, fiecare mai mare ca Braila.

Mergi la inceput

Bafta multa vineri! Si oricum felicitari, indiferent de rezultatul de vineri. E extraordinar ca a ajuns pana aici. Concursul e chiar interesant, am vazut si eu subiectele. Imi pare rau ca cei de la scoala 97 nu i-au inscris pe copii, nu stiu care a fost motivul.

Mergi la inceput

Vero, iti multumesc mult! Au afisat rezultatele la Cangurul si matza a luat 116.75, exact cat isi calculase. Sigur se califica la baraj dar nu cred ca va merge pt ca pica de ziua ei. Vacanta la Barcelona a fost nimerita pt ea mai ales ca acum au asa un potop de concursuri (sambata Arhimede, sapt viit olimpiada pe municipiu la mate...Bafta Radei!). Ne gandisem sa suportam impreuna cu parintii fetei cu care concureaza la baraj chelt pt un copil in plus...e o presiune prea mare totusi pt copii de clasa a V-a...la liceu mai merge!

Mergi la inceput

A dat barajul la plus minus poezie. desi se astepta la 125p minim a obtinut 111p. Cealalta fetita a luat 88p - o diferenta consistenta zic eu. Nu stiu insa daca se fac contestatii, dar nu cred ca ar putea obtine atat cat sa o depaseasca. Maine nu stie daca merge la arhimede pt ca e obosita...Bafta Radei!

...revin. e oficial: s-a calificat la nationala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Ozi !!!
Bravo Gratiela !

Mergi la inceput

Bravo!!!!
Bravo si pentru Cangurul, super punctaj!

Mergi la inceput