Clasa a 5 a-2009-2010
Raspunsuri - Pagina 13
grati.ela spune:
Vero, Lala multumim!
Vero, cum ti s-au parut subiectele la arhimede? eu zic ca au fost foarte grele. Ozi a fost cu Lucescu, Musatoiu si alti colegi de-ai lor in clasa si acestia au vorbit intre ei... Lucescu a avut 33p - superbun la subiectele astea numai ca sunt convinsa ca au fost facute asemanator la lectiile de pregatire tinute de cei care se ocupa de Arhimede. Partea trista e ca in stilul asta se va da si la municipiu...La logica Ozana sta destul de bine numai ca nu e sigura pe partea teoretica...e de lucru dar nu are efectiv cand...mai exista si altele in afara matematicii.
altfel, o noua pasiune a Ozanei este kangoojumpingul. Practica la lotussport si e fan deja. Sper sa armonizam cu inotul pt ca dupa vacanta de Paste zilele se suprapun si a renuntat temporar la kangoo.
albinutza spune:
grati.ela, felicitari pentru fetita ta si succes in continuare. raluca nu a reusit decat 86 de puncte la cangurul, a zis ca s-a blocat pe un exercitiu si a pierdut timpul . asta e, din fiecare concurs avem cate ceva de invatat. acum asteptam olimpiada la mate si gata, incheiem cu concursurile din clasa a cincea.
unde anume face ozana kangoojumping ? cand ai timp, poate ne spui si noua mai multe despre acest sport !
grati.ela spune:
pt kangoo uite aici: www.lotussport.ro Au program si pt copii si se distreaza grozav. In mod normal Ozana mergea luni de la 16, vineri de la 16 si ocazional sambata de la 10 dar cum pt doua luni va avea inot doar luni, miercuri si vineri intrerupe temporar. Si eu am zis ca are un program prea incarcat numai ca sportul e in loc de calculator, teme in timpul saptamanii si filme si citit in weekend (asta daca nu apare un concurs).
albinutza spune:
grati.ela,
pentru raspuns. din pacate e cam departe de noi si nici programul nu ne avantajeaza. arata f bine acest club, e tentant. ma bucur pt voi ca puteti merge. 
albinutza spune:
buna dimineata.
stiti cand se vor afisa rezultatele de la olimpiada de mate ?
sa aveti o saptamana frumoas !
grati.ela spune:
s-au afisat de sambata la liceul caragiale. Ozi a obtinut 14.5p. A pierdut 8p din...nici nu stiu cum sa o numesc...la pb3 pe care o rezolva si trezita din somn nu a crezut ca asa simplu cer si a incercat sa dea o solutie dubioasa si complicata pe care nu a luat nimic...nebunia e ca prin metoda jenanta de rez a inecuatiilor ii iesise repede rezultatul 
...ori e poeta ori e dusa rau de tot cu sorcova...la pb 2 si-a complicat existenta facand generalizarea (de parca ii cerea A1000 nu A10) si la pct2 a gresit la adunare asa ca nu a ales A5 ci A10 (demonstrand insa ca A trebuie sa aiba cardinalul M5!!!)...i-am spus ca 22.5p insemna faza nationala asa 14.5 inseamna probabil premiul III. Se vede ca inca nu are 11 ani...nu e deloc coapta!
albinutza spune:
A venit si raluca acum de la scoala si i-a spus o colega rezultatele . A luat 13 pct.
data viitoare sa speram ca va fi mai bine.
grati.ela spune:
rezultatele la olimpiada de mate http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=1171
saptamana viitoare Ozi merge la Cluj. Copiii pleaca insotiti de o profesoara foarte draguta de la Neculce numai ca am inteles ca-s cazati la internat si pt transport trebuie sa platim noi diferenta de clasa...Initial am zis ca renuntam la casa si masa data de minister dar Ozi vrea sa fie integrata in grup asa ca o sa revin asupra deciziei. Va merge cu gasca numai ca aterizam si noi in Cluj asta pt orice eventualitate. Are emotii cat casa...la mate a lucrat ceva probleme de logica in schimb la romana nu s-a pregatit in plus deloc. Profesoara de la clasa este complet neinteresata...i-a dat de lucru 3 rezumate aiurea in loc sa faca macar o testare la gramatica, ceva special la literatura...mi-e sila. Deabia astept sa se termine anul scolar si sa o mut. In calcul e o clasa paralela din 190, scoala 97 cu B si C si scoala 79 (unde s-a dat admitere si e posibil sa fie privita cu coada ochiului). Fata saraca e bulversata numai ca eu cu profesoara de romana care are un comportament cel putin ciudat (zero tact pedagogic, zero respect pentru elevi...) nu o mai las...va creste stramb si nu vreau asta.