Clasa a 5 a-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

uite: http://www.scoala97.ro/noutati/olimpiada_de_matematica_etapa_pe_sector-32.html

eu inteleg ca s-au calificat copiii care-au luat peste 13 puncte, nu?
pt ca in lista nu sunt trecuti toti cei care-au participat, au fost si rezultate sub 13.

deci, bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vero, nu cred ca va fi 13p ultimul punctaj pt municipiu. eu am numarat 47copii peste 17,5p (inclusiv)la sect4, 21 sect 6, 43 la sect2, cam 35 la sect5...deci ar fi in jur de 220copii la municipiu...vedem...pe 27 e Arhimede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si la noi la clasa dna de mate le da mult de lucru dar nu verifica nici o tema. La sfarsitul semestrului I le-a cerut caietele sa vada ce au lucrat. Lucreaza din cartea de matematica, din Mate 2000 si inca o culegere.
Ca sa fiu sigura ca intelege totul la clasa, ii verific temele in fiecare zi.
La romana am invatat si eu alaturi de ea cazurile substantivului, modurile verbului, cu alte cuvinte stiu tot ce se face la scoala, tot ce are de invatat.
Au avut de realizat un jurnal de lectura, din 4 carti recomandate de dna profesoara inca de la inceputul semestrului.
Si la Ana in clasa exista copii care fac meditatie la mate si la romana. Eu, una, nu le consider necesare, deocamdata, pt fi-mea.Inca ii putem explica noi daca nu intelege ceva, si pana acum a fost bine. Vom vedea de acum inainte.
In rest, lectii multe, deja lucrari si note.

Mergi la inceput

felicitari fetelor!!! s-a mers la municipiu de la 10p>

Mergi la inceput

Isabela si la Ozi copiii fac meditatii la mate, engleza si unii la franceza...la romana nu cred. Ozi lucreaza in particular la germana, engleza si franceza (am cumulat engl cu franceza - prof avand dubla calificare)...mate, romana intra la gratuitati (o ajut eu...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

felicitari copilasilor!! nu credeam ca se v-a trece cu 10 p, noi nu ne facusem prea mari sperante cu cele 15 p obtinute !!

grati.ela, ce concurs de matematica este sambata aceasta ? le-a zis ceva profesorul dar raluca nu si-a notat decat ora ( 8:45)si faptul ca trebuiesc dati 20 de lei.

si raluca face meditatii la engleza, a inceput din clasa a IV fiindca nu faceau aproape nimic la scoala, iar in clasa a V-a cei care nu au facut meditatii au avut un soc , a plouat cu note mici, doamna fiind f exigenta.
de o luna am reusit sa-i gasesc o d-na profesoara pensionara pentru germana, dar din cauza vremii nu a reusit sa vina decat de 2 ori

Mergi la inceput

da, azi am aflat si eu ca merg la faza urmatoare toti copiii care au obtinut peste 10 puncte.
deci, bafta in continuare!
am dat 25 lei pt arhimede faza a doua. nu-i cam mult?

Mergi la inceput

albinutza, eu stiam de arhimede, dar pe 27 februarie, nu sambata asta... si e 25 lei, nu 20. poate e alt concurs de care nu stiu eu.

Mergi la inceput

e mult vero...ei dau premii consistente -asa zic!
si ozi merge la arhimede...nu a platit inca...noi plecam in poiana BV de pe 26 pana pe 1 si ea tb sa ramana la mama pt concursul asta...i-am zis ca poate renunta dar nu vrea sa o dezamageasca pe profa de mate

Mergi la inceput

albinutza, nu stiu despre ce conc e vorba...

Mergi la inceput