*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Eu nu va mai zic de partea cu somnul Mirunei care in prezent e perfect. Ca am stiut instinctiv, ca nu, am aplicat fara sa vreau metoda de care vorbeati si Mirunel doarme nemaipomenit de bine. Diferenta e ca eu am aplicat-o cand ea era mai mica si mai usor de facut. Acu sper sa nu se strice treaba cum s-a intamplat cu bebeii vostri ca se apropie de varsta problema dar vom vedea ce va fi.

Si Mirunel s-a ridicat in picioare, merge singura sprijinita de marginea patului sau a canapelei, merge daca e tinuta de manute, a luat-o si de-a busilea in fata (ea mergea numai cu spatele), in 2 saptamani a facut o groaza de progrese. Dar nu mai mai mir pt ca toti cozonaceii sunt la partea intensa de progrese, mai avem putin si ajungem la an

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzap, multumesc.

anca, merci. Felicitari pt somnul zibelinei.Ma bucur ca ati avut o noapte linistita.

spiridusule, merci.Datul sampaniei de peretii exteriori ai blocului...poate, ca in interior fac moarte de om :D.Sanatate mult la copil cu febra.

leeloo, multam.Venim si noi la 1 sept.Am vazut pozele...abia astept sa ne vedem.

Olivia, am vazut filmul cu David, e un copil dulce foc si f activ.Numa' bun de pupacit.

brie, .Nu tre' sa te necajesti ca nu am remarcat (desi am citit), dar e caldura, neuronul obosit, copil agitat, etc.

mamiseli, am citit ca miruna merge la marginea patului si am apasat pe "Raspunde la subiect" cu gandul sa nu uit sa va felicit, si cand, in cele, din urma, s-a incarcat pagina, la "Nume de utilizator" am scris frumos MAMISELI, am scris parola, mesajul si am dat trimite.Normal ca nu a mers. Noroc ca eu imi scriu mesajele intr-un notepad.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brie, chiar azi ma gandeam ca merit sa nu ma mai bage nimeni in seama pe forum. Eu citesc, dar sunt atat de daramata, incat rar raspund. Dar am pretentia sa mi se raspunda. Am cam scris in ultimele zile si parca nu a raspuns lumea...dar m-am gandit ca merit. Ce pretentii am sa-mi raspunda fetele, dc eu citesc dar nu le raspund...
Felicitari pt Androniki!

Dandusa, nu vreau sa o intarc. Dar nu suge ca lumea noaptea decat spre dimineata. S-a obisnuit sa stea asa cu tzitzi in gura. Se trezeste si dc nu e tzitzi la inaintare urla. Am zis sa incerc sa o dezvat....dar nu e chip. Adica accepta la primele treziri putina apa si plimbata in 10 minute adoarme. Dar e greu sa o pun la loc in pat.

Mamiseli, pai de c enu ne-ai impartasit mai devreme experienta ta? Ne-ai lasat sa ne chinui8m?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli, Spiridus cum se mai simt puiutii?
Olivia super filmulete! Imi place tare mult sa ma uit la ele de cate ori pe pui! Si bine-nteles ca mai caut si ce n-am vazut.. Pup dulceata mica!
Malinas felicitari pentru noul apartament!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mamiseli, si-acuma-mi spui de scaun? Ieri am dat o tura de Miniblu si l-am luat pe cel mai simplu si ieftin.... total clasic. La 110 ron. Si tu iei transformabil la 150.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tot din ciclul citit/vazut, dar fara sa spun...
Criss, am vazut pozele delicioase! Avem costum de baie la fel
Andy, ce frumusete ai tu acolo!
Am vazut si o printesa Ana,mai frumoasa ca mireasa!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Brie...se poate??? Cum asa??? Toate avem impresia la un moment dat ca nu stiu ce nor e la orizont, dar pe urma vine si soarele, nu? Eu una mereu raman in urma cu cititul, si atunci prefer sa citesc tot si nu reusesc sa raspund decat daca sunt intrebata direct sau am si eu probleme asemanatoare cu cele discutate. Si asta pentru ca Damian nu ma lasa neam sa stau decat cu el si langa el, exclus baie, bucatarie, calculator...i-am zis eu ieri "mamica o sa ajungem sa impartim pampersii pe din doua in cazul asta...".
Pupici la printesele tale si un mare pupic si o imbratisare de la mine pentru una din cele mai frumoase mamicide cozonacei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Dar chiar conteaza.. au fost persoane care au lasat mesaj mare si nu s-a suparat nimeni. Asa ca nu trebuie sa existe suparare... scrie mul cum doreste.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Pai atunci fa ochii mai mari. Nu o fac cu intentie... raspund la mesaj ca sa stie despre ce este vorba. Ca sa stie la ce mesaj raspund. Imi pare rau ca iti este dificil sa citesti.
Citat:
citat din mesajul lui alra

monicus, traiasca-ti familia, nu mai da reply-uri la ditamai mesajele numa ca sa scrii 2 randuri

monicus- nu se supara nimeni ca dai reply. ideea e sa selectezi fraza la care te referi atunci cand raspunzi. daca ti-e greu sa stergi o parte din mesajul initial, atunci bolduieste.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

O sa incerc. Dar observ ca nu sunt singura.. dar in sfarsit nu vreau sa fac tam tam din asta... Ok. am sa fac asta.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Monicus te rog eu tare mult fara sa te superi, sterge din mesajul citat si lasa numai pasajul la care vrei sa raspunzi. Este ingrozitor de obositor sa derulez pagina cu atatea quout-uri care nu spun nimic. Daca merge si internetul prost, iti dai seama ce de timp pierdut in van. Pupici tie si printesei.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc frumos BraveGirl. Si tu ai o printesa pe cinste.. Are cu cine sa semene.. O frumusete de cozanacica.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput