*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*
Raspunsuri - Pagina 8
brie spune:
dandu, pai......n-am detaliat nimic pt faptul ca am vazut ca nimeni nu a observat (in afara de tine si inca cineva) ca am scris ca Androniki merge deja in piciore. E cam nasol sa vezi ca nu mai ai loc intr-un cerc. De fapt nu ca "nu mai ai loc" pt ca e loc pt toata lumea sub soare, dar cand vezi ca la un mom dat acum un an si ceva ai fost primit cu atata usurinta.....si dupa aceea cu aceeasi usurinta esti ignorat....mi-am zis in sinea mea cu un gust amar ca nu are rost. "dragoste" cu sila nu se face. ma gandeam ca daca atunci cand cineva scrie de bebelus ca a mancat o bucatica de ceva singurel sau a mai luat o suta de grame in plus se scriu pagini intregi de felicitari.
E adevarat ca nu toata lumea aici agreeaza pe toata lumea, fiecare isi spune punctul de vedere, se schimba experiente se dau sfaturi etc.
Dar e cam naspa cand vezi ca .......ma rog....nu mai continuu ca oricum cred ca vb singurica.
asa ca eu ma retrag fara sa supar pe nimeni, fara sa dau curs la discutii, am sa ma mai uit in continuare cu admiratie la pozele bebelusilor cu care Androniki "a crescut" si imi sunt tare dragi si inainte de toate sa va multumesc tuturor celor care mi-ati fost aproape atunci cand am avut nevoie de cate un sfat, un cuvant de imbarbatare.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
malinas spune:
vrabiuta, multumesc.Eu am sa-i dau lui David sa pape un pic inainte si apoi am sa-l las sa pape singur, in felul asta o sa fiu sigura ca nu ramane cu burtica goala.E buna si ideea cu bavetic a cu buzunar, am sa achizitionez si eu una.
Darling, eu zic sa ii dai tu intai bucatele mici, sa vezi cum se descurca, si daca nu merge atunci mai astepti.Oricum Eduard mai mic cu o luna decat David, deci nu e nici o graba.Ma bucur ca Edi si-a mai revenit cu programul.
Copilul meu a adormit in leganut in timp ce eu bananaiam pe aici, ce mama denaturata sunt.MA duc sa-l pun in patut.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Aveti dreptate, am spus-o aiurea, am spus ce simteam in momentul ala, fara sa stau prea mult sa ma gandesc...nu mi-am imaginat nicio secunda ca cineva s-ar putea simti atacat, nu asta a fost intentia mea si imi cer mii de scuze |
draga de tine,esti atat de dulceeee,ca-mi vine sa musc din tine,pot?hatz,hatz,hatz
am vazut filmuletul cu David scump
am si eu unul cu Radu 'inotand',il descarc imediat
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Olivia26 spune:
Brie, te rog nu ne parasi eu chiar am zis "uaaaau" cand am citit ca Androniki merge si m-am luat cu altele si am uitat sa te felicit, pai cred ca moro sou e cea mai precoce cozonacica, alaturi de Bria de Flowers dar vad ca nici Flory nu prea mai scrie. Te imbratisez cu drag
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
Brie, si eu am citit, daca vrei iti si spun despre cum imparte Androniki palmute la copiii din parc, doar ca nu dau quote si atunci uit de multe mesaje! si cred ca e valabil pentru mai multe fete!uite o floricica de la mine si Thomas pt umblareata nr1 si mamica suparata !
mami de Thomas
dandusa spune:
Brie,
si ma rog...,de cate persoane ai nevoie sa te felicite,huh?!eu si 'altcineva' nu mai insemnam nimic?tu de cand nu mai mai felicitat pe mine,zi?ca de citit vad ca ai cititio n-am mai scris,da' nu contezasa vaz cum scoti camasa acum.aaa,sa nu cumva sa indraznesti sa dispari,mai degraba sa recuperezi.ce-ai zice sa incepi prin a ne prezenta niste fete sexoase cu bulanele goale,la mare?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mamiseli_11 spune:
Brie pai daca citesti mai pe sarite ce sa-ti fac? Cand te-am dat exemplu la retete delicioase la bebelusi unde erai? Scrii si tu din an in pasti, fara suparare, si vrei atunci atunci neaparat sa zica cineva ceva. De ce nu sari si tu cu ceva idei la fetele astea care au problemute cu somnul piticior, cu plansul lor mai ales ca esti mamica cu experienta. Mie personal imi esti foarte draga (desi nu ne-am vazut niciodata) da acuma am zis pe drept ce-am gandit chiar daca s-ar putea sa nu-ti placa. Na, eu n-am mai raspuns la nimeni zilele astea, macar sa se supere toata lumea pe mine
Cam agresiv mesajul meu, nu asta mi-a fost intentia dar nu mai am timp sa schimb acum, s-a trezit fomistul. Pupici
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Anca ma tin de 2 zile sa iti spun ca am facut poze la scaunul de masa sa vezi cum e. A costat 150 lei, e din lemn si e 2in 1 adik se face masuta cu scaunel mai tarziu. Are o husa moale de stat pe ea care se spala usor si roti ca sa se deplaseze fara probleme. Cand se face masuta, rotile se muta pe cealalta laterala ca sa o poata muta copilul cum doreste. Daca ai un pic de rabdare cu mine, promit ca descarc pozele.
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Monicus te rog eu tare mult fara sa te superi, sterge din mesajul citat si lasa numai pasajul la care vrei sa raspunzi. Este ingrozitor de obositor sa derulez pagina cu atatea quout-uri care nu spun nimic. Daca merge si internetul prost, iti dai seama ce de timp pierdut in van. Pupici tie si printesei.
Pozele mele
Mirunica
Amalia spune:
Buna fetelor,
Vad ca s-au inmultit problemele cu somnul de noapte. Incerc sa citesc tot ce scrieti ca sa mai aplic si eu..dar n-am reusit in fiecare zi...si am uitat si ce n-am citit.
Brie nu gandi asa! Mie una imi esti tare draga, dar n-am apucat sa zic nimic pentru ca abia am intrat. Sunt zile in care am timp sa intru si zic, asa cum spuneai si tu...felicitari pentru un lucru aparent banal...dar am avut vreme si am profitat. Nu te necaji din asa ceva si intra de cate ori ai vreme sa ne povesteti!
Nebunica-zapacica ce-ti face puiutul? Parca era cu febra...Multa sanatate!
Noi am repetat hemograma...de data asta din deget. V-am povestit zilele trecute ce experienta placuta a fost cand i-a luat sambata sange din vena (la modul serios, fara gluma). Ei bine, ieri, luatul din deget a fost un CALVAR. A durat cam 2-3 minute, timp in care i-a tot stors degetelul pentru a pune sange intr-un recipient...nici vorba de o picatura. A urlat copilul de l-a stiut toata clinica si-l auzea si tatal meu de pe hol, cu usa inchisa si fudul de urechi cum e el.
Maine mergem din nou la control..nu de alta, dar sambata plecam la Bran si o s-o tot tinem cu plecari vreo 2 saptamani...nu mai apuca sa ne vada vreun medic. La analize a iesit tot trombocitoza. Vedem maine ce va spune doctora. Nu ma pricep la interpretat valori...
Se simte muuuult mai bine. Aftele au ramas doar cateva, care sunt si ele pe vindecare. Mananca bine de vreo 3 zile. Am reusit sa-l dreg si la stomac, ca ajunsese sa faca foarte apos si sper sa reusim sa ne mai revenim si cu somnul de noapte...azi noapte, de exemplu, am dormit mult mai bine.
Va pup dulce si mai revin..mai aveam de raspuns la multe dintre voi..
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)