*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*
Raspunsuri - Pagina 7
monicus spune:
Feliciatri entru micutza ta care a resuit sa doarma si singurica.. pai are mami si tati o fetita mare si ascultatoare. Bravo.
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Feteleeee, sunt happyyyyyyyyy! Zibe a adormit singurica! Ce simplu poate fi , nu ca aseara.... Am dus-o in brate in camera ei, i-am cantat putin cantecul de leagan pe care i-l cantam din burtica, am leganat-o putin si-am pus-o jos. In camera era deja aproape intuneric. Si-am tot mangaiat-o si i-am soptit cat e de dulce, de cuminte, de...., cate-n luna si-n stele, cand se agita mai tare mai cate-un shhhhhhttttt, si tot asa pana a adormit. Stateam amandoi ca idiotii langa patut nevenindu-ne sa credem..... Azi i-am spus de o mie de ori ca o iubesc, daddy a dus-o cu el in mei-tai prin tot orasul vreo cateva ore, a mancat piure-ul de legume pe terasa in oras, doua somnuri si-a facut pe-afara si apoi cel de dupa-masa intre noi in pat... nu mai stiu, parca si-a luat portia de afectiune si ne-a dat o lectie. Malinas, ma bucur tare pt voi, stiu cum e, anul trecut ne-am tranzitat si noi de la garson la ap cu 2 camere. Vorba Otiliei, la voi e deja rost si de bb 2 . Sa-l stapaniti sanatosi! Vrabiutza, sunt cu ochii pe blogul tau, am si lasat ceva comentarii. Andy, ce smecheros , Doamne cum au crescut cozonaceii nostri... Eheeee, am admirat-o si pe domnisoara de onoare de la nunta. O bucalaciune! Darling, mersic ca ti-ai facut timp sa pui pozele, inca va privesc pe fiecare in pozici, sa va cunosc mai bine. Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
multumim frumos criss pentru aprecieri... si am votat cozanacica..
la cat mai mlte voturi
citat din mesajul lui criss703 Monicus mi-a placut rochita printesei tale dar bine inteles ea e mai frumoasa Avem si noi o poza in concursul cu ratustele DS ,poate ne votati si pe noi sa nu ramanem de caruta ...si uitasem de concurs , trimisesem poza acum vre-o 2 luni eeeee atunci eram mici aveam doar 6 luni http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=4 suntem penultimi pe pagina cu cri1 Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Ce ii plaec in apa .. sa va traiasca voinicelul...
citat din mesajul lui Olivia26 gagici! In rest suntem ok, nu mai stiu ce s-a discutat..biscuiti inca nu i-am dat, somn...nu sunt de acord cu lasatul sa planga nici macar o secunda[:-] Atata consolare au, pe noi, si noi sa-i parasim Nu cred ca vreun bebe plange degeaba, asta e modul lor de exprimare...scumpii nostri...eu nu-mi imaginez sa plang si sa nu am pe nimeni langa mine Asa ca aseara si in seara asta ca si Anca, am aplicat iubirea in loc de san ca metoda de adormit...intai i-am citit povesti cat statea in picioare pana a adormit, apoi mangaiat pe capusor, spate, manute, bulanase...a adormit fericit si impacat ca mami si tati il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta...asta i-am repetat in soapta cat l-am mangaiat...si credeti-ma ca al meu e din ala dificil care nu adoarme cu una cu doua...cu masa de noaptea la fel, eu nu l-as putea vreodata refuza...cand plange, san...nu vad nimic gresit!...asta sunt eu, n-as putea altfel si gata! Sebi are nevoie de noi de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
cu placere
citat din mesajul lui brie monicus, multumesc frumos foarte frumoasa rochita, am salvat si linkul si ma duc sambata si la Mall Plaza sa vad si acolo. olivia, baietelul tau e delicios! http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
pozele mele
Povestea nasterii
dandusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
parerea mea este ca plansul vine din frustrare ca nu obtin ceea ce vor si din faptul ca nu stiu cum sa le gestioneze (frustrarile). cred ca trebuie sa existe limite in ceea ce le dam si ca fiecare le are, dar si le pune la nivele diferite in functie de firea lui sau de necesitati. nu cred ca poti elimina tot timpul motivele frustrarilor lor caci ei imping peste limitele impuse de tine. cred insa ca daca invata acele limite vor fi copii mai fericiti. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
...mai vine si din necesitati pe care la varste fragede nu stiu sa le exprime,din vreun discomfort anume...nevoie etc.pana sa ajunga frustrare,tine de noi sa gestionam promt situatia.in masura in care se poate...aici completez cu citatul tau "fiecare le are, dar si le pune la nivele diferite in functie de firea lui sau de necesitati"
si eu sant pentru limite,f putine este adevarat...dar sa existe acolo farama de voce ferma si de un "nu" spus o data la sute de mii de alte cuvinte de dragoste.nu poti elimina toate frustrarile,stiu!...,dar faptul ca incerci conteaza enorm pentru psihicul tau.eu zic ca,daca invata acele limite devin copii dresati
ps:as fi curioasa sa aflu cum defineste un copil de cativa anisori,fericirea...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Ramo2007 spune:
Cred ca e ceva cu numele Sara si tehnica....si a mea e pasionata de laptop, mouse, cabluri, casti...
A dormit acum 1 ora jumate si am atipit si eu vreo 30 de min.
Ma duc la ea sa ne jucam si apoi sa papam supita.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
dandusa spune:
citat din mesajul lui monicus Pai atunci fa ochii mai mari. Nu o fac cu intentie... raspund la mesaj ca sa stie despre ce este vorba. Ca sa stie la ce mesaj raspund. Imi pare rau ca iti este dificil sa citesti. |
...pai daca vrei sa stie omu' la ce mesaj raspunzi,copiaza strict mesajul la care te referi.dai replay with quote,stregi tot ce-i in plus si lasi cel la care faci referire.asta zice de fapt,Alra
ps:si eu ti-am zis o data,nu cu suparare,binenteles
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
carmendu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monicus Pai atunci fa ochii mai mari. Nu o fac cu intentie... raspund la mesaj ca sa stie despre ce este vorba. Ca sa stie la ce mesaj raspund. Imi pare rau ca iti este dificil sa citesti.
|
monicus- nu se supara nimeni ca dai reply. ideea e sa selectezi fraza la care te referi atunci cand raspunzi. daca ti-e greu sa stergi o parte din mesajul initial, atunci bolduieste.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Olivia26 spune:
Aveti dreptate, am spus-o aiurea, am spus ce simteam in momentul ala, fara sa stau prea mult sa ma gandesc...nu mi-am imaginat nicio secunda ca cineva s-ar putea simti atacat, nu asta a fost intentia mea si imi cer mii de scuze
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
victor e placat la mare cu soacra mea. de vreo saptamana golanesc la greu.
in seara asta plecam la concert la U2.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor