*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Ramo ce tare!!! Da, cum zice si Criss, la Loto cu ea fuga-fuguta!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Facuse kk, desfacuse pampersul, imprastiase kk in tot patutul, era murdara pe maini, picioare, fata siiii....manca...ihhh.Am ramas interzisa cand am vazut-o.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu trebuie sa existe suparari, sa scrie lumea cum doreste.. si sa nu ne mai luam de felul in care scrie persoana.. asta inseamna ca nu are ce face. Atata timp cat persoana doreste sa raspunda este libera sa o faca cum doreste. Sa ne luam de lucruri care nu tin de acest forum. Asa ca.,. nu va suparati dar eu am sa scriu cum doresc.
\Multumim frumoasa mamica...palariuta ne-a dat de furca.. in sensul ca am tot cautat prin Bucuresti.. si in final am gasit in Unirii.
Ai o ppausa acre ii place sa mamance... si in final te si multumeste.. Bafta la cautat ceea ce doresti.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mananca din ce in ce mai bine legumele. De nevoie i le-am dat la furculita ca nu ne-am hotarat ce robot sa cumparam (ma oftic ca pe unde am fost gasit doar 2-3 modele, urasc monopolul astora si deja mi se pare ca am pierdut mult timp si nu mai am chef de umblat plus ca nu stiu pe unde). Si uite asa pana ne hotaram noi nu mai este nevoie sa-i pasez mai nimic.
Si cum ziceam intr-o seara mi-a dovedit ca intra si 300 de ml in stomacelul ei. A bagat pe la 8 seara si pranzul si un mar copt dupa ce toata ziua a facut figuri si nu a inghitit decat cateva lingurite. Deci poate daca vrea, dar e musai sa fie bine dispusa altfel nu ma inteleg cu ea.

Camelia, am luat azi de la un service un pliant despre scaunele BeSafe si am gasit si o vanzatoare sa stea la discutii. Aici poti vedea toata colectia. Cele cu Alkantara in nume au o husa pufoasa, apropiata de cum este scoica de la Maxi-Cosi. Practic Alcantara asta e deja un material renumit, imitatie de piele intoarsa. Cele cu Gri au fasul acela fin de care ziceam. Tu ce-ai alege intre BeSafe Izi Combi X2 si Mobi de la Maxi-Cosi?
Eu n-am facut nici o analiza de sange, de abia am facut un control gine, singurul dupa nastere.
Darling, mersi de poze. Cum le-as putea lua de la tine?
Monicus, mi-a placut rochita Anei, si palariuta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ramo

Flori, vezi bine ca avem aici cozonacei in toate stadiile de dezv, deci, relaxeaza-te!

Bravegirl, scuze, cre'ca n-am fost pe faza, dar n-am inteles de ce vrei sa muti fata in patut, daca ambele sunteti fericite asa. Nu te odihnesti bine sau vrei s-o determini sa aiba locul ei noaptea?

Lorellay, cauta pe net dupa modelul masinii si vezi ce dotari are. Ar trebui sa scrie si-n cartea aia cu instructiuni.

Babyzapi, deci esti infiata, da, banuiam eu ceva, mereu mi s-a parut ca esti sora mai mare a strumfului.

Mamici, multumesc pt incurajari. Chiar ii spuneam sotului la tel azi ca abia astept sa plecam la mare, voi sta ca o doamna si el imi va aduce cafeaua dimineata la pat. Abia astept sa scap de gatit, ca de spalat si calcat nu scap de tot, ca stam 12 zile si e greu sa car atatea haine pt copii. Dar, voi fi la mare!!!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

monicus
...scrisesem aici si eu ca e greu de citit etc etc. si sterg, pentru ca are dreptate monicus, conteaza mesajul in sine si cine vrea sa citeasca, poate....cine nu, sa sara peste...

Sigur ca tu scrii cum vrei/poti la ora aia si nu se supara nimeni.
Sa nu te superi ca am zis, ca n-am zis din rautate.

In alta ordine de idei, am vazut si eu printesa in rochita, pai cred c-a fost atractia serii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

criss votat ratusca Paula!

tre sa aiba si scaunul isofix?

vot si noua va rugam http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php
multumim

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

camelia saru-mana...nici noi nu le gasim

http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

da, tre' sa fie scaun cu isofix, adica niste chestii de metal care se infig in isofixul masinii ( in masina isofixul = niste gauri in bancheta din spate in care se infige scaunul)

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
tre sa aiba si scaunul isofix?

Mergi la inceput

tre' sa bagi mana destul de adanc in bancheta (intre sezut si spatar) la scaunele laterale.

ar trebui sa aveti ca am gasit ceva www.informatiiauto.ro/peugeot-model-peugeot-206-sedan-dotari-standard-mid409.html" target="_blank">site de zice ca isofixul la 206 sedan e in dotarile standard.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

camelia saru-mana...nici noi nu le gasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Lorellay multumim , votat si noi Floricica !
Babyzapi cred ca doar 1 data se poate vota la Ratuste , multumim de a 2-a intentie de vot , n-o sa fim primii dar acum cu voturile voastre n-o sa ramanem nici ultimii

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Babyzapi,Bertha E clar ca in paranoia mea,am vazut doar postarile mamicilor a caror copilasi evolueaza mai repede.Incerc sa ma linistesc si sa ma bucur de orice noua achizitie a lui Rares.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput