*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

flori stai linistita o sa le faca si Rares incet incet pe toate....

Sper din tot sufletul.Multumesc pt incurajari

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Si-acuma mega-vestea: gagica mi-a dormit neintrerupt 23-05:30.
Papa si apoi inca o ora, 05:45-06:45.

Sunt ataaat de odihnita, ca aproape am chef sa fac ordine prin casa!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Flori nici Piscotelu nostru nu are dinti , nu merge de-a busilea , nu se taraste , in picioare sta doar sustinuta ...fiecare cu ritmul lui

Realizez ca sunt o mamica panicata Asta sigur pt ca Rares are SD...daca n-ar fi avut,probabil ca n-as mai fi stat atat cu ochii pe el sa vad daca evolueaza bine sau nu...Asa,parca nici nu stiu sa ma joc cu el...tot timpul incerc ba sa-l pun in fundulet,ba sa-l ajut sa se tarasca,ba sa-l tin in picioruse...
Pupici Piscotelului tau mic si tie pt ca m-ai linistit

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Domnisoara mea s-a trezit la 9, ne-am jucat in patul mare si apoi am pus-o in tarc si am deschis forumul.In timp ce va citeam, pitica da semne ca face kk, se scremea intens.Eu citeam si zic, o mai las sa se concentreze si merg s-o schimb.Nu trec 2-3 minute si ma loveste un mirosss...zic frate, o fi deranjata la stomac si fug in dormitor.Cand colo...ce vad?Facuse kk, desfacuse pampersul, imprastiase kk in tot patutul, era murdara pe maini, picioare, fata siiii....manca...ihhh.Am ramas interzisa cand am vazut-o. Stateam ca tuta langa patut si ma uitam la ea si ea radea.Am sters-o cu servetele umede si am dus-o repede in baie si am spalat-o.Si uite asa asta a fost prima masa de dimineata...a urmat a 2 a la scurt timp, o banana si o piersica.Acum face nani si eu fug sa-i fac supita.
Revin.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ieri a facut Raphael 9 luni si chiar ieri i-a iesit si al 3-lea dintisor. Maine e ziua lui tati si o tinem in chefuieli asa in 3, in mica noastra familie .
E gata si pasaportul lui Strumficu s-a dus tati sa-l ia, abia astept sa-l vad...hmmm, amandoi (iubi si Raphael) cu acelasi nume de familie, amandoi francezi...numai eu sunt pe dinafara ...am fost infiata

Anca si melodia care imi place foarte mult o gasesti aici :

http://www.paroles-chanson.org/Nom.Chanteur/Bourvil.htm

Se numeste "Salade de Fruits".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si de unde stiu daca masina are isofix-ul asta?
avem peugeot 206 sedan..are?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo ai o fetita norocoasa de mica , acum ar trebui sa o lasi sa aleaga nr. la Loto !!
Flori si alta data ! daca mai ai temeri spune ca poate la fel e si in cazul altor cozonacei
Cameliam salutam o mamica odihnita si o fetita cuminte ce doarme noaptea
Lauramiron asteptam pozeeee !!
Daca mai vrea careva sa dea un vot pt.ratusca mica http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4 ..cod cri1

ps.Babyzapi sa va traiasca Strumficu' de 9 luni(poze ceva?) , nu conteaza atat numele de familie ci cum va intelegeti si petreceti voi trei impreuna , multumim de cantecele !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Flori pana la 8 luni nici al meu nu facea nimic si dintr-odata pe fiecare zi facea cate ceva nou, mers taras pe burta, mers de-a busilea, mers tinut de manute, ridicat singue agatandu-se de ceva, dintisori...cat de curand o sa inceapa progrezele si la voi
Ramo daca nu aveai nimic de facut, s-a gandit Sara sa te "ajute" cu gasitul unei ocupatii .
Camelia Felicitari pt prima noapte linistita. Sa fie prima dintr-un lung sir
Criss am votat ieri si am incercat si azi dar nu a mers...poti vota o singura data???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cmelia la noi fara AC se faceau 28 grade. Deci f cald. Sa speram ca asta era cauza.
Corina si eu am luat-o pe Lorena in pat cu noi pt ca ma saturasem sa o pun in patut apoi sa planga sa ma ridic din pat iar sa o iau si tot asa. Eram oricum franta de oboseala. Apoi mi-am facut 1001 procese de constinta ca am facut o prostie ca am luat copilul in pat, ca cine stie cand o s-o mai scot din pat cu noi si tot asa...Acum dc ei ii eeste bine langa noi asta e vedem cum va fi....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

teoretic are... te poti uita tu la bancheta din spate daca are, numai ca la peugeot sunt mai ascunse urechiusele alea, noi avem un 407 si de-abia le-am gasit, ne duseseram la reprezentanta sa ni le arate ei ca pe oferta scria ca masina are si noi nu le gasim .

poti cauta si pe net, uite la maxi-cosi au un 'car fitting list' numai ca nu stiu care-i peugeot 206 sedan, o fi ala SW?
http://www.maxicosi.com/maxicosi/carselector.aspx?language=ot-en

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

si de unde stiu daca masina are isofix-ul asta?
avem peugeot 206 sedan..are?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput