Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

va rog sa comunicati cu mine printeselor, ca azi vreu sa imi fac numele colorat. mai am nevoie de 4 mesaje. de aici rezulta urmatoarea problema: sa il colorez rosu, cum as vrea eu, sa il fac galben, ca sa fie scris cu litere de aur, sau sa il fac roz, ca sa imi bat si eu joc cum pot de cei doi masculi aflati in burta mea??????

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

va rog sa comunicati cu mine printeselor, ca azi vreu sa imi fac numele colorat. mai am nevoie de 4 mesaje. de aici rezulta urmatoarea problema: sa il colorez rosu, cum as vrea eu, sa il fac galben, ca sa fie scris cu litere de aur, sau sa il fac roz, ca sa imi bat si eu joc cum pot de cei doi masculi aflati in burta mea??????

Roz, roz, roz......

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Monica, ma rog la Dzeu sa fie totul bine cu tine si cu bebelusul. Sunt absolut convinsa ca dr tau va lua cea mai buna decizie. Maine vei veni cu vesti bune de la Iosup.
Si la mine s-a intamplat la fel cu programarea. Am ramas socata ca m-a sunat asistenta lui duminica ca sa-mi spuna ca m-a reprogramat cu o sapt mai devreme (la cererea mea).

Fetelor, va rog insistent NU FACETI NICI UN VACCIN IN SARCINA, in special cel antitetanos.

Ralu, cand am citit prin ce ai trecut cu Adina am ramas profund impresionata. Stiu ce a fost in sufletul tau in acele momente pt ca si eu am trecut prin 2 operatii tare grele cu Matei (la 10 luni si la 1 an si o luna), dar Dzeu ne-a ajutat si totul a fost perfect dupa aceea.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 32+

AMR 6-7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monica, nastere usoara si fara probleme cumnatei si bafta tie la eco. si eu merg maine la doctor, dar am doar consultatie.

alex, informarea pe care am primit-o eu suna asa: "de azi va invit sa va faceti cumparaturile la Berceni, unde gasiti"...bla bla 50% reducere. nu stiu cat tine, o sa il intreb si pe sotz la 12 cand vine la masa, poate stie mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Intrand pe pagina carrefour, se pare ca oferta este valabila in toate magazinele pana pe 3 august ..... au reduceri intre 10-50% la toate produsele, si de 50% la toate textilele de vara....spor la cumparaturi.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

MangaGirl, tot am vrut sa iti spun "bun venit acasuca"!!!

Raluk16 si alte fete ce au facut cumparaturi, sa folositi totul cu placere si multa sanatate!!!

RalucaPaun, bun venit.

Fetelor, am vazut poze cu brutici superbe de la intalnire. Si bunatati pe masa, mniiiaaam...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

multumesc. pana la urma prietena cu swine flu gravida a facut vreun tratament? s-a vindecat?

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Neata soare s multam de cafele
Eu ma bag la un dus ca plec la moasa si am uitat cand m-am trezit sa-mi recoltez si un pisulica si acum bag cafea si apa...poate mai iese unul asa la urgenta ca sa nu ma duc cu mana goala acolo in vizita
Spor la scris fetele si o asteptam pe draga noastra Aida care ieri ne-a fentat dar noi ne-am prins

Cea mai fericita 32 + cu

succes. sa vii cu vesti proaspete

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica sanatate multa cumnatei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pe mine tocmai ieri m-a sunat dr de familie sa ma duc la vaccin
Ce sa fac???? De ce e chiar atat de contraindicat,Roxxy?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata burtici!

Multam de ... chiar aveam nevoie pentru ca azi dimineata am sarit peste servirea cafelei din cauza de somn profund cand a sunat ceasul, fuga mare pana la serviciu etc.

Adi multumim frumos pentru informatii Admir modul de a gandi al celor de afara in legatura cu adaptarea micutului la mediul exterior... am observat ca si unii pediatri de la noi (adik de la Iasi) adopta aceeasi idee. Ma bucur tare mult ca Lisa e bine si ca a fost doar debutul unei viroze.

Monica sa te ajute DD sa nu fie vreo problema majora in legatura cu analizele proste. Cred ca abia astepti sa faci echo maine... Si nu in ultimul rand felicitari viitoarei mamici!

Daciana felicitari pentru deschiderea noului capitol

Iuliapapusa eu zic sa nu te alarmezi daca bebelina este putin mai agitata astazi. Asa sunt uneori bebelushii, cine sa inteleaga precis ce simt ei acolo in burtik??

Citesc ce ati mai scris aseara si intru sa va mai tin de vorba.

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput