Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 6

lutoniana spune:
 Saluti fetele,
Monica fii barbata si fa ce ai de facut, alt sfat nu am sa-ti dau. Noi suntem langa tine si ne rugam ca putulica sa fie rezistenta si sa se nasca sanatos.
Mergi la dr si vezi ce afli. Chiar daca esti abatuta si trista intra si zi-ne ce ai mai facut, acum nu e chiar curiozitate copilareasca dar vrem sa stim ca esti bine ...si cu asta cred ca sunt si fetele de acord cu mine.
Sa te ajute Dumnezeu !!!!
Adi pupam pe Lisa si se vede ca ai stat acasa ca ai inceput iar cu mesajele alea faine pline de invataminte 
Mary are poza foarte faina cu dovleac rotund si proeminent 

Techila eu nu mi-am colorat numele ca eu intru cu Google Chrome si la mine oricum nu se vede...asa ca nu ma incalzeste daca ma vedeti voi colorata si eu nu  ![]()
![]()
La moasa a fost asa:
- pisulica fara proteine - OK
- tensiune mica si buna: 9 cu 6 - OK
- Doppler-ul ne-a relatat o inimioara care batea puternic si tare si a primit si un picior direct in "microfon"....- OK
- masuratoarea la burtica efectuata dar nu stiu cum e, nu a zis nimic, deci OK
- fierul foarte bun - OK
- m-a intrebat de 5 ori daca ma simt bine si i-am spus ca da .....si ca ceea ce simt stiu ca e normal, ca nu-mi mai vin incaltarile, ca nu ma pot da jos din pat, ca stau juma de zi la pisu, ca ma doare noada, ca ma bate rau copilul pe la ficat si splina....etc.
- urmatoarea vizita pe 12 august,la 35 de saptamani ....DRUM BUN LUSIA !!!!! 
Cand m-am uitat pe fisa aceea si am vazut 35 de saptamani am avut asa ...un oarecare soc...din care sper sa-mi revin cumva.....
Maine iau ceva bani si eu si am sa merg sa-mi cumpar o camasa de noapte, niste tampoane, ceva pampers mic.....sa le bag naibii intr-o punga  

...pentru linistea mea psihica la care tin enorm.
Azi e soare si plec sa mai rezolv cate ceva.
Va imbratisez cu mare drag fete dragi 
 Cea mai fericita   
    32 +  cu    

vias spune:
 Monica ma rog la DD sa le lumineze medicilor mintile si sa se ia cea mai buna decizie atat pentru tine cat si pentru bb 
 si bafta cumnatei tale...nastere usoara si copil snatos! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul  Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
 24+ 
 Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe 
  Flavius Cristian
POZE

Roxxy80 spune:
 In primul rand, doctorul ginecolog hotaraste in timpul sarcinii ce ai voie sa iei etc. Nu te lua dupa medicul de familie in ceea ce priveste administrarea de vaccinuri, medicamente in sarcina pt ca nu cred ca are competenta de obstetrica ginecologie. 
O sa-ti spun asa babeste de ce nu ar trebui facut: in primul rand nu nasti intr-un loc neigenizat; un vaccin este ca si un medicament si din cate stiu contine virusi atenuati (nu stiu sa ma exprim medical); orice vaccin poate avea reactii mai usoare sau f urate (febra, agitatie). Astea sunt primele chestii care-mi vin in cap. 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mary_07 Pe mine tocmai ieri m-a sunat dr de familie sa ma duc la vaccin ![]() ![]() ![]() Ce sa fac???? De ce e chiar atat de contraindicat,Roxxy? ![]() ![]() My family ![]()  Poze cu noi ![]() _ Melania,   de  Alexandru (2 noiembrie 2007)si   34+, cu   -Razvan_ ![]()  AMR - 4 saptamani!!!![]() ![]()  | 
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
 cu piciulina roz 
 Maria 32+  AMR 6-7 SAPTAMANI

lutoniana spune:
 Mary tu stii cand vei naste ? ti-au facut programare pt cezariana ? ca imi da din AMR-ul tau 38 de saptamani 
 Cea mai fericita   
    32 +  cu    

mariaanna spune:
 Buna!
La mine nu s-a facut dimineata de mult timp.
Danangie, imi inchipui prin ce  cosmar ai trecut, dar  va fi bine, incercand sa te odihnesti mai mult.E greu, ce-i drept, cu un alt bebe mereu in miscare....
Monica, nici mie nu mi-au iesit bune analizele, dar sigur dr tau va sti ce sa-ti prescrie sa fii ok.Nastere usoara cumnatei tale!
Si felicitari ca ai gasit loc la eco!
Manga, tu parca ziceai ca ai junghiuri in spate.Si eu la fel patesc.Uneori chiar si cand stau in pat nu trece.
Avem mai multe de spus si altor fete, dar data viitoare imi iau notite cand citesc.Acum  chiar ca ma apuc de windows.Daca nu apar pana diseara, sa stiti ca am dat-o-n bara!
Urati-mi succes!
Mariaanna
29+
Mamica de 
 si 
in asteptarea unui 
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

lutoniana spune:
 Mariana nu mai trage matza de coada 
 ca eu credeam ca esti deja bagata la atelierul de depanari 

Bafta multa !
 Cea mai fericita   
    32 +  cu    

Iulika29 spune:
 Luto bun ai venit cu OKI..BUn asa..Si ce e cu 35 de såpt? ca eu intru såmbata in 35 de såpt..
Spor la rezolvat treburile..
Monica eu iti spun ca nu are cum så nu fie bine..
Ramsan te asteptåm diseara så ne tii de vb..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
 34+cu 
 Bruce Nicholas

mariaanna spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Mariana nu mai trage matza de coada ![]() ![]() ![]() ![]() Bafta multa ! Cea mai fericita      32 +  cu    ![]()  | 
Uite, chiar acu' ma apuc!Fuuuuug.....

Mariaanna
29+
Mamica de
 si 
in asteptarea unui 
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

mary_07 spune:
 Lucia,da,stiu
...dr. a zis ca intre 20 si 25 august,sa ne gandim noi la o data. Si noi am vrea 22 ( partea proasta e ca e sambata...acu' sa vedem ce zice si el).Daca nu,vom alege alta data
.
Vom vedea la urmatorul control,in jur de 10 august cum e bebe si cum e uterul. Daca vor fi ceva probleme,se poate si mai repede sa-l intalnim pe Razvanel
Oofff,sunt convinsa ca se va tura rau dr. de familie cand ii voi refuza vaccinul
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
 de 
Alexandru (2 noiembrie 2007)
            si 
 34+, cu 
 -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Lucia,da,stiu  ...dr. a zis ca intre 20 si 25 august,sa ne gandim noi la o data. Si noi am vrea 22 ( partea proasta e ca e sambata...acu' sa vedem ce zice si el).Daca nu,vom alege alta dataVom vedea la urmatorul control,in jur de 10 august cum e bebe si cum e uterul. Daca vor fi ceva probleme,se poate si mai repede sa-l intalnim pe Razvanel Oofff,sunt convinsa ca se va tura rau dr. de familie cand ii voi refuza vaccinul ![]() My family ![]()  Poze cu noi ![]() _ Melania,   de  Alexandru (2 noiembrie 2007)si   34+, cu   -Razvan_ ![]()  AMR - 4 saptamani!!!![]() ![]()  | 
Nu are de ce sa se tureze...ii zici ca ai vb cu medicul ginecolog si el nu iti recomanda.Si eu sunt importiva acestui vaccin...cum am mai zis si eu l-am intrebat pe gine al meu si ti-am zis ca mi-a ras in nas...ca doar nu nasc pe camp
KIKI
 29+
 si 
Poze KIKI