Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
Fetelor, vin si eu cu o mare rugaminte. Am pus un link in care apare povestea trista a unui tanar de 20 de ani pe care-l cunosc de cand era bb mic (este prietenul fratelui meu). Poate puteti si voi sa-l ajutati cumva. El chiar traieste o drama de ceva ani. Va multumesc. Sper sa nu va suparati pe mine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139898&whichpage=1
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 32+
AMR 6-7 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Iulika am o fisa in care sunt trecute toate datele si informatiile.
Si pe prima pagina sunt trecute datele la care am fost la control si sapt in care ma aflam.
Acum m-a programat pe 12 august si voi avea 35 de sapt.....si cand am vazut asa scris negru pe alb...si cum carnaciorul ala de date se apropie de sfarsit ...m-am panicat putin.
Nu e vorba ca as avea eu acum 35 ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
ramsan spune:
Iulika nu te gandi tu ca am timp noaptea sa stau pe net.. no way. Eu am program seara (cred ca veti face si voi cunstinta cu acest program din prima zi cu bebe acasa): papa de seara, baie, laptic, poveste, nani pui... asta e ff pe scurt.
Voi avea insa timp cand voi sta home cu Rares in concediu ala muult visat de 2 ani si 2 luni (daca pot sa ma strecor pe grila de acces la internet/calculator pentru membrii familiei mele... noroc ca sotul meu are si laptop ca sa nu pretinda spatiu si timp la desktopul meu, dar eu voi imparti cu Rares compul pentru ca el are desenele lui animate Disney preferate si nu ma pot baga oricand peste el).
Pe scribd.com am gasit vreo doua cartulii despre bebe si cresterea lui, una din ele este www.scribd.com/doc/10682759/Parents-Guide" target="_blank">Copilul nostru ghid pentru parinti si pe cealalta o voi trimite in format pdf in emailul nostru comun, in folderul ala cu cresterea, info utile etc. L-am cautat si pe Spock, normal era sa fac aasta ca doar acolo sunt carti gratuite, si carticica aia in limba franceza recomandata de Dana, dar nu le-am gasit.
Ramona
Tudor Gruia 29+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Iulika am o fisa in care sunt trecute toate datele si informatiile. Si pe prima pagina sunt trecute datele la care am fost la control si sapt in care ma aflam. Acum m-a programat pe 12 august si voi avea 35 de sapt.....si cand am vazut asa scris negru pe alb...si cum carnaciorul ala de date se apropie de sfarsit ...m-am panicat putin. Nu e vorba ca as avea eu acum 35 Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
iuliapapusa spune:
Monica sper din suflet sa nu fie absolut nimic grav cu analizele.Bafta la eco de maine poate iti face si cateva poze si le pui aici sa vad si eu un bebe asa mai mare.
Doamne cate ati trecut de 32 33 de saptamani, cred ca-s mari emotii pe voi.La mine in cartier suntem vreo 4 gravidute.Avem o fata intrata in noua luni.Am vorbit sa iasa in fiecare zi afara sa o vedem sa nu ne ia prin surprindere nasterea.In fiecare seara avem acelasi subiect fara sa ni se ia catusi de putin sarcina si bebe este superb

+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
kemsy spune:
Ziua buna si de la mine!!
Sunt la pagina 1 a capitolului, dar trebuie sa scriu ceva referitor la capitolul trecut.
Deci, va rog lamuriti-ma si pe mine despre ce vorbiti voi, ce e decalotarea, ce inseamna, cum se face (la cuculet)???
Nu am inteles nimic, sunt in ceata total 
Apoi, daciana, eu pentru saltea am luat un fel de cerceaf impermeabil, din bumbac
, se numeste "salveaza de pipi" (in traducere neoficiala
)
Gata, ma duc la citit!!
Gianina
30+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
gegea spune:
Salut !
Nu am reusit sa va mai scriu, nici sa va citesc. Dupa ce am scris ultimul mesaj la odisee, am luat legatura cu dr si nu sunt tocmai bine. Deocamdata, fac tratament injectabil cu No-Spa si Gynipral si daca nici asa nu se releaxeaza burtica, va trebui sa ajung la internare pt perfuzii. Un regim alimentar mai lejer, fara carne, oua, grasimi bla bla, multe lichide, fructe, legume si nimic sarat.
Cat stau in pat, ma simt ok, insa cum fac pasi, e de jale. E nasol, dar sper sa treaca si, ce e cel mai important, sa nu sufere bebe deloc.
Ecografic, totul e ok cu bebelusul, eu ma temeam rau sa nu il fi afectat, inimioara ii bate bine, placenta e la locul ei (nu a decolat
, in exprimarea dr).
E greu sa stau doar la pat, Daria ma solicita si ea, desi in ansamblu intelege si se joaca si singurica, dar tot apare cu carticele sa ii citesc si sa ne mai jucam, in limita statului la orizontala.
Astea sunt vestile mele, ma straduiesc sa citesc din urma, dar e destul de incomod de citit din pozitia culcat pe o parte.
Va pup ! 
Geani
32+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
selen80 spune:
Hellou fetele! ce-am mai ras de dimineatza cand v-am citit mesajele de aseara
tare amuzanta tura asta de noapte 
Cu cosmeticele de bebe sunt si eu pentru cele organice..iar despre masaj, vorba fetelor, daca ii place lui bebe, ii faci, daca nu, nu....nu este nimic obligatoriu de facut zilnic....
cu baneocinul nu stiu, sincer nici nu stiam ca are antibiotic
acum mi-ati dat de gandit...
vaccinul antitetanos nu-l fac nici eu...mie pana si med de fam mi-a zis ca daca nasc la clinica privata n-are rost....daca nasteam in spital in schimb, cred ca mi-l recomanda....desi e putin exagerat, oricat de groaznic ar fi spitalul....eu cred ca au si ei de castigat la fiecare vaccin pe care-l fac, de aia trag de noi....
am admirat poze de burtici mici (Andra, Manga) si mai maricele (Mary), si hainutze multe si frumoase (Andra, fffff frumoase, dar banuiesc ca sunt si mai mari pe acolo, nu?)
Monica,
asteptam si noi cu nerabdare sa vedem ce zice dr, si tinem pumnii pt maine 
Adi, ma bucur ca draga de Lisa e mai bine..si asteptam in continuare mesaje pline de invataminte de la tine 
Danangie, imi pare rau pt sperietura, ne rugam sa fie totul bine pana la 40 de saptamani...
Lucia, bine ca e totul OK! nu ai pus-o pe moasa sa-ti traga si neste pozici? ![]()
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
anco spune:
salut fetele harnice
acum am intrat si eu pe aici, dupa ce de dimineata pana acum am prestat o ciorbita taraneasca si un ghiveci, pentru felul 2. acusi vine caldura asa ca am cam terminat cu papica.
cu
si
???
anco 32+
anamaria1979 spune:
Fetelor va rog imi dati si mie parola si id contului comun pe PM? Please ca nu mai pot intra, parca am citit ca s-a schimbat ceva pe undeva dar nu mai stiu unde. Multumesc anticipat.