Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Azi se anunta din nou o zi de lenevealå ca deh oricum ne-am obisnuit cu ele..

Adi tare ma bucur ca Lisa e bine si ai scåpta de griji..Si multumim tare mult pt sfaturi

Dana multumesc de cafelutå..taaare-i bunå..Sper ca e cu cofeinå ca mie nu imi place din ailaltå..Pretentii ce mai..

Monica hai ca nu or fi ele asa analizele ca tu sigur ai avut grija mare cu tot..

Mary fug eu acu så vad poza..

Luto te asteptam cu vesti de la moaså..BIne stiu eu ca nu vii cu prea multe dar så vii cu oki-ul ca de obicei

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Daciana felicitari pentru capitolul nou!
Monica si succes la ecografie la Iosup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna dimineata!

Adi ce ma bucur ca s-a facut bine Lisa!

Si multumim muuuullllttt ca iti faci timp sa ne mai inveti cate ceva! Foarte importante sfaturi, eu mi le salvez intr-un fisier .

Andra ce multe lucrusoare superbe!

Monica Doamne ajuta sa fie bine totul! La doctorita cand mergi? Dupa ecografie?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary dar chiar cå parca esti eu..Aceeasi forma a burtica am si eu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daaa, am uitat sa o felicit pe Daciana si sa-i multumesc de capitol nou

Melania in sfarsit ne-ai mai pus si tu o pozica! Super burtica rotunda!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata cucoanelor!!!
pana la 10 jumate am dormit, ca nemernica asa..8D]

intrucat aerul meu nu se rezolva azi, maine la 5 dimineata ma duc la mama, las javra mare si dupa aia ma duc la doctor si ma intorc la mama unde stau pana vineri seara. inca nu am rezolvat pe sambata....
ma rog, se pare ca daca trec de ziua de azi nu o sa mor

manga, ziceai tu ca Inutila mea nu se va repara inca mii de ani de-acu incolo. pana la urma, deja m-am obisnuit si o sa fiu adpeta lui Shanaia Twain- a zis ea ca abstinenta te face frumos...sa ma vedeti pe mine, o sa ma invidiati

si ceva important: am inteles ca azi la Carrefour Berceni sunt reduceri 50% la textile, inclusiv haine de bebei (si Tex, ca stiu ca si voua va plac). care stati prin zona si sunteti amatoare...nu stiu daca e valabil doar azi, dar o sa aflu

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cu doctora ma vad si azi pt ca naste cumnata mea si sigur ma voi duce la spital.

Iulika, am avut eu grija, am plans si am salivat la toate cele dar gluma se ingroasa. Din pacate unele analize s-au dublat aproape... cu tot regimul meu pe care cred ca degeaba il tin sincera sa fiu ca rezultatul e acelasi...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Cu doctora ma vad si azi pt ca naste cumnata mea si sigur ma voi duce la spital.

Iulika, am avut eu grija, am plans si am salivat la toate cele dar gluma se ingroasa. Din pacate unele analize s-au dublat aproape... cu tot regimul meu pe care cred ca degeaba il tin sincera sa fiu ca rezultatul e acelasi...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Azi naste cumnata ta?Bafta multaaa!

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica, ma bucur mult de rezolvarea cu eco la Iosup si tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Techila, afla repede daca este numai astazi ca sa stiu, ca eu stau la 5 minute de acest minunat magazin....sa nu pierd ocazia

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Se pare ca zugravitul a durat mai mult decat ma asteptam si am cam ramas in urma(mai exact la capitolul 95). Oare voi reusi sa ajung la zi azi? Daca m-ati vedea... O minge (am 1.5m inaltime si 1m latime)pe o saltea in mijlocul unei camere proaspat zugravite si inca nefinisata si nemobilata. Oricum, important e ca-s acasa si ca de azi am net si va pot citi. Tare mult mi-ati lipsit!
Aseara l-am vazut si eu pe Tudorita Mihaita. E bine. Are 1.3 kg si e asezat pelvian. S-ar putea sa se intoarca da' nu ma stresez prea tare. Eu oricum vroiam cezariana de frica naturalei, da' avand in vedere ca am avut o sarcina foarte usoara cred ca nu-i cine stie ce daca ma risc la o naturala. Cum o vrea Dumnezeu. Va si ma duc sa recuperez de la cap 95.

Iulia 28+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput