Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele bebeluta mea astazi este tare neastamparata.De la ora 6 se tot suceste cand pe-o parte cand pe alta cand in sus cand in jos acum mai nou parca inpinge cu pumnu in buricul meu su=i doare tare rau da cu ce o deranjeaza.Dar las ca isi pune ea cuculetul ei in sus si ii dau eu 2 3 la el

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata soare s multam de cafele
Eu ma bag la un dus ca plec la moasa si am uitat cand m-am trezit sa-mi recoltez si un pisulica si acum bag cafea si apa...poate mai iese unul asa la urgenta ca sa nu ma duc cu mana goala acolo in vizita
Spor la scris fetele si o asteptam pe draga noastra Aida care ieri ne-a fentat dar noi ne-am prins

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doooooooaaaamneeeeeee, mai fetelor, da' slabe mai suneti, ceva de speriat...si ce burtici frumoase aveti...yuhuuu...sa fiti sanatoase!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si eu ma intrebam pe unde o fi Aida...

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine.

EU sunt tare suparata pt ca mi-au iesit tare prost analizele. Astept sa vad ce zice doctora ca urmeaza... ce hotaraste...

Manga, te rog din suflet spune-mi si mie cu ce s-a spalat prietena ta de i s-a incretit parul la loc pt ca eu sunt tare suparata din cauza asta. EU puneam stricarea lui pe seama intinsului cu placa... si a sarcinilor (auzisem eu asa)
SI bafta la duamna moasa azi.

Va pup ca nu prea sunt in forma de scris, va urmaresc si ma intorc la mormanul de rufe carora le-am pus gand rau azi dimineata ca sa mai uit de suparare.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata! Vreau si eu o cafeluta.

Monica, imi pare rau ca nu sunt chiar ok analizele, dar nu fi suparata...va gasi medicul tau o solutie ceva.

Luto, bafta azi la marea intalnire cu moasa.

Danagie,Domane ce m-am speriat cand am citit...bine ca acum esti bine...si eu cred ca ma panaicam instantaneu...dar ai reactionat f bine.

Manga,m-am uitat si eu la pozicile tale...chiar ca a crescut burtica de numa

Mimikamultumesc pt modificarea din listuta!

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica, tinem pumnii tare de tot sa fie bine!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Monica
Danangie incearca sa te menajezi si sa faci doar strict necesar cu puiutul de 13 luni. Si daca vrea in brate asezati-va amandoi pe pat/pe jos si va dragaliti asa ...

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica,o sa fie totul bine,indiferent de decizia luata
Am pus o poza proaspata,de azi dimi...intru si eu in clubul Iulikai,al Ralucai...al burtoaselor mai pe scurt

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI intre toate relele si una buna. Eu aveam programare la eco abia sapt viitoare pt asta de trim 3. VA spuneam ca nu gasisem la Iosup si ca i-am rugat frumos nu stiu ce. Imi facusem la altcineva la Romar, la dra unde a facut si cumnata mea toate eco. EI, si ca sa vedeti ca totusi Dumnezeu tine si cu mine uneori, azi dimineata m-au sunat de la cabinet de la Iosup sa merg maine la 15.30 . Doamne, va dati seama ca abia astept.... imi vine sa plag de bucurie. Si daca Doamne fereste e ceva, am si eco de sapt viitoare ca backup pt o a doua opinie...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput