Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
La multi ani Miruna!!!
La multi ani Andreea!!!
La multi ani Vlad!!!
Chiar daca am mai ratat din sarbatoriti
din lipsa de timp, ma gandesc cu drag la toti si va
dulce dulce!!!!
atb felicitari pentru samburelul din burtica! Si eu eram exact ca si tine la sarcina cu Matei, foarte relaxata...am mers la doctor tarziu, undeva pe la 8 saptamani
dar pe la 6 s mi-am facut un test de sarcina.
vad ca discutati de dormit Ai mei dorm inca cu noi in camera, am putea sa ne "despartim" insa suntem comozi
si Stefan este cel care nu vrea sa doarma singur in camera pentru ca ii este frica de ...fantome. Ei dorm amandoi de la 10 aproximativ pana dimineatza fara treziri nocturne insa Stefan nu accepta ideea de a fi singur peste noapte...dar sunt sigura ca peste un an se schimba situatia, deja imi spune ca are prieteni care dorm singuri, il vad ca vrea sa-si faca curaj
Indata ce este pregatit o sa ne mutam noi de acolo si o sa-i lasam singuri. Dormim in paturi separate si nu ne deranjam unii pe altii.
Camy, sa stapaniti sanatosi caruciorul!
pe burtica
Eu am avut zile de curatenie generala in casa, marti copii au fost amandoi la mama, ieri si azi Stefan singur plecat la soacra, azi mai am doar de aranjat hainele in dulapuri....sper sa reusesc pana deseara.
Matei vrea numai de manute, nu mai vrea de-a busile prin casa
Ieri a facut primii lui 4-5 pasi singurel insa nu-i inca sigur pe el, dar imi place ca este fff precaut, merge cam cum a inceput Ilinca
Cum vrea numai de manute....practic NU POT FACE NIMIC in casa ma ia de mana si ma plimba....nu-i chip sa stau prin bucatarie ca sta agatat de piciorul meu, nu mai zic ca la calc nu mai am nici o sansa....Acum doarme dar indata se trezeste.
Mona, noi avem niste salopete gen "body" mai haioase ca sa zic asa, care practic sunt pantalon scurt+tricou impreuna si alea le mai poarta pe afara dar cu caldurile astea l-am imbracat in maieu+ pantalon scurt fara body, sa fie cu burtica goala, se mai aeriseste si el
Si da...in parc multa lume se imbraca "frumos" si ai mei de multe ori sunt imbracati ca in curte
parcul este aproape si uneori fff rar cei drept o mai zbughim in parc asa la repezeala, ca daca mai stau sa-i si "gatesc" de mers in parc....nu mai ajung cu ei, dar mie nu-mi prea pasa de cum sunt altii imbracati
ai mei sunt frumosi oricum
si in haine si fara haine ...haha ce modesta sunt ![]()
flo felicitari pentru dintisor!Noi suntem tot la 4 dintisori.
Gini, este tare greu cand trebuie sa iei o astfel de decizie... eu pot doar sa te incurajez sa iei hotararea potrivita pentru toata lumea.
M-am intins....se vede ca juniorul doarme, desi casa mea e cu susul in jos...io stau bine mersi pe DC
si lenevesc...
Va doresc o zi buna tuturor!Petrecere frumoasa sarbatoritilor!!!
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
dr_anca spune:
Neata!
Mirunica sa fi sanatosa si fericita pepenasa noastra roscata!
Andreea
Vlad
sa fiti sanatosi si sa aducetii numai bucurii parintilor.Poate ne mai viziteaza si mamicile voastre sa ne mai dea vesti!
Multumim tutror fetelor care ne-au urat!
Binenteles ca Sara a facut febra f mare (nu stiu cat ca nu a stat) dar ardea ca un bec in noaptea dintre 21-22. Cu comprese nu a vrut sa stea asa ca la 1 noaptea faceam baita sa o racorim dupa ce i-am administrat paracetamol supozitor si nu dadea semne sa scada. Dupa baita iar ardea asa ca am trecut si la sosete cu apa si otet ca nu mai stiam ce sa-i fac si intre timp si cu paracetamolul i-a scazut. Ieri a fost mai bine dar tot somnoroasa.
Azi noapte s-a trezit si a urlat 15 min de nu stiam ce sa-i fac. Nici cand era mica nu urla noaptea
.am plimbat-o prin toata casa si a tacut pana la urma dar urla si se arunca pe spate cand o luam si sotul vine repede cu diagnosticul: meningita. Imi venea sa-l iau la bataie
.
Acum e bine linistita dar nu stiu cand sa fac vaccinul ca de abia isi revine din convalescenta.
Pica pacat ca nu ne vedem 
pepenimea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ana_a spune:
Nu v-am povestit de mult despre Matei... a crescut
, il vad ca stie deja foarte multe lucruri, ma surprinde cate stie, chiar daca nu vorbeste mai nimic inteligibil, daca ar fi sa-l compar cu Stefan la varsta lui...ohooo ce mare diferenta ar fi, insa este un dulce asa cu gangurerile lui simpatice. Arata totul cu degetelul si ne explica pe limba lui, cere TOT ce vede la noi, in special daca este ceva de mancare, nu pot sa-i dau sa manance ALTCEVA decat mananca tati sau Stefan, asa ca am ajuns sa-l hranesc uneori separat pentru ca nu intodeauna este potrivit pentru el ce mancam noi ceilalti
Ultimul scandal l-am avut luni cand am facut niste mici si carnaciori in curte, si tati a uitat sa cumpere si ceva carne de pui....asa ca a fost nasol rau de tot... a trebuit sa-l duc in casa ca mirosul la ametit de tot si imi impingea cu manuta orice incercam sa-i dau :fruct, biscuite, paine goala, legume...nuuu el a vrut carnacior si cu asta basta! Tati ia da sa guste
spre disperarea mea....asa ca a poftit si mai mult...
Mananca foarte bine, nu cred ca fie ceva ce sa nu-i placa. Dimineatza baga fructe cat cuprinde, sau copt murele de gradina si ieri a mancat un pumn de mure mariii si usor acrisoare de sa porcit din cap pana in picioare...
Il adora pe Stefan, il cauta si il striga pe limba lui, se baga intre jucariile lui si vrea si el sa construiasca cu lego
si mai ales cuburile de lemn ii plac la nebunie, le pune unul peste altul haha Am scos deja jucariile de bebelusi din casa ca nu le vroia, numai ma impiedicam de cos si tot trebuia sa-l mut de colo colo...vrea si el sa picteze.deseneze, sa se uite in carti
si avem tzircul cat casa uneori ca Stefan nu are rabdare intodeauna cu el....
Merge pe trotuar pe la vecini, intra in curte si nu-i chip sa-l mai scoti, ne trage dupa el daca vede vreo poarta deschisa si plange daca il luam de acolo....pana iese vecinul si-l invita in curte
dupa care face o mutrita satisfacuta si sfatoasa ceva de genul"am castigat!!!" Se uita cu coada ochiului la noi cand are de gand sa faca vreo traznaie
este simpatic foc cum stie el ca nu-i voie si totusi intinde coarda....
Se catara ca un spider peste tot, se urca pe scaun in bucatarie, pe paturi, pe bicicleta mea de sport, se baga in sertare, scoate din sertare, chestie care Stefan na facut-o, sare in pat, noroc ca stie sa se dea si jos, insa eu stau mereu cu spaima sa nu cada...motiv pentru care sau cam dus zilele linistite in care il lasam sa patruleze prin casa de unul singur....
Cere apa, lapte, suzeta, paturica, papa, insa numai cu diverse sunete neinteligibile, se cere afara, se cere la somn, dar nu zice mai nimic, uneori ii mai scapa cate un "ada!" sau cate un mama sau tata insa cam fara vreo intentie.... O sa vorbeasca el ![]()
La Colibita in barca ne tot arata apa de jur imprejur, ceva de genul "si aici apa!" "si aici!!" se tot invartea in barca si arata cu degetelul de jur imprejur ca este apa
asta la intoarcere spre casa ca spre cabana a stat nemiscat si fascinat sau speriat.... dar dupa ce sa bagat in lac si a realizat ca este apa a fost mai curajos si mai povestitor ![]()
Este foarte sensibil....daca cineva plange sau este suparat langa el, imediat face botic suparat si plange!!! Incredibil cum simte omul de langa el... eram intr-o seara la vecina din spatele casei care are 3 nepoti in america si la un moment dat pe vecina o apuca nostalgia si dorul de copilasi, ii lacrimeaza usor ochii si ne spune cat de dor ii este de ei, Matei era langa ea dar nu fata in fata. La un moment dat se uita atent la ea, se uita ce se uita si imediat a facut botic, a lasat buzele in jos si sa pus pe un plans puternic de a trebuit sa plecam acasa ca na mai fost chip sa-l linistesc....femeia nu plangea in hohote, practic nici nu se vedea ca plange, doar atat cat isi inghitea lacrimile de dorul copiilor....Si asta nu a fost prima data, cam de fiecare data simte cand in jurul lui cineva sufera. In schimb nu empatizeaza la fel si la bucurie....daca Stefan rade si se distreaza, el ramane serios, nu rade in hohote inca decat fff rar si cand rade il apuca sughitul, poate daia nu vrea sa rada. In schimb zambeste cuceritor de te topeste 
Ar mai fi multe de zic
insa nu vreau sa va plictisesc.
M-am intins...se vede ca doarme. 
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
dr_anca spune:
Camy sa stapaniti sanatosi carutul.
Sa-l plimbati cu spor pe bebe Flavius!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Kimmy spune:
Neatza!Unde sunteti fetelor?
Violeta o sticla de 2l la 3 zile??Deci cad in depresie.Nici eu nu beau atata apa.Timi cred ca bea in jur de maaaaxim 100 ml/zi 
Flo,bine ai revenit
,si da,am simtit lipsa ta!Felicitari pentru dintisor!!!
Ana,felicitari pentru pasi
.Ce simpatic poate sa fie Matei cum pune el botic ![]()
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
vias spune:

Vlad si Andreea Maria 

La multi ani scumpilor, sa fiti sanatosi si fericiti! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Kimmy spune:
Atb-u...eu nu stiu cum poate sa fie asa de relaxata fata asta.Cred ca aveam la activ cel putin 3 teste facute,si deja mergeam la eco la orice dr,doar sa fiu sigura ca e acolo bebicu.Apoi mai gaseam eu dr potrivit.Dar mno,asta sunt eu
.Ce misto poate sa fie sa fii calm si relaxat 
Timi tocmai a balotat fasii de paine cu unt,imbibate putin in rosie facuta la blender.Maaama,festin,e incantata!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
alexa_teo spune:
neata.
la multi ani Vlad si Andreea.
Camy sa va fie de bine si sa-l stapaniti sanatsosi carutul.
flo bine ai revenit,logic ca ne fuse dor de tine.
pupam pepenimea ce ne-a susutinul ieri la concurs,dar mai avem nevoie de voturile voastre asa ca va rugam daca vreti sa ne ajutati si azi aici http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html pt Alexandra si Teodora Duca.Va multumim frumos.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
ella81it spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI PEPENASILOR care au sarbatorit zilele trecute
Cum nu am netul acasa intru rar
asa ca va rog sa ma scuzati![]()
La multi ani !VLAD si ANDREEA MARIA
sa fiti sanatosi si fericiti!
DORMITUL IN PAT CU NOI ...eu il adorm pe Alex in patul mare de la el din camera si apoi il mult la el in patut.Peste noapte cand se trezeste il iau la noi in pat![]()
Am o stare tare aiurea de cateva zile
Incerc sa mai raresc mesele de tzatzi
Alex ar sta numai lipit de mine daca ar putea
De cateva zile i dau doar dimineata si noapte.El adormea doar la san asa ca ii dadeam si ziua.Acum am inceput sa il legan
.
Dar ma simt tare aiurea ca il vad ca sufera ,ii e dor de sanul meu
,mie imi vine sa plang continu.
Chiar vroiam sa-l intarc,aseara a dormit mama la mine.A incercat sa il adoarma ea pe Alex.A plans aseara cat nu a plans de cand l-am nascut,concluzie il alaptez in continuare
Asa sigur o sa ne simtim mai bine amandoi![]()
GINI te inteleg perfect
si eu incep munca din septembrie
Iar Alex o sa mearga la gradinita!O sa fie greu dar asta e situatia!Oricum stiu ca lui o sa-i placa,adora sa fie printre copii
CAMY am vazut carutul,sa-l stapaneasca sanatos Flavius
ANA ce frumos povestesti despre Matei!
CAPRI am votat si noi ratusca!
Am vazut pozele cu pepenasii!Unul mai frumos ca altul sa ne traiasca!
SUN si eu ii spun lui Alex ,,TERO,, iar tatl lui il alinta ,,BESTIUTZA,,![]()
Citesc din urma si revin!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
gallyb spune:
LA MULTI ANI VLAD SI ANDREEA!!!!!!
Salut bostana!
Azi sunt si eu acasa, nu mi-am vazut copilul treaz de ieri de la pranz, aseara am ajuns tarziu si acum inca doarme, abia astept sa se trezeasca s-o pupacesc si pt cat am lipsit ieri.
Cu dormitul, Xenia doarme in patut la la ea in camera de la 10 luni, pana atunci dormea in patut cu noi in camera, pentru ca aveam o singura camera, ca de altfel dormea singura. Mi-am dorit intotdeauna sa aibe camera ei si cand am avut ocazia, am si aplicat legea.
CAMY sa-l plimbati cu placere pe Flavius in carucior.
Fatele ale caror copiluti beau NAN junior, copii vostri nu se constipa de la el? A mea s-a constipat rau dupa 2 zile de administrare, acum am trecut pe Milumil si e mai bine, ii m-ai dau si combinat, caci aveam desfacut.