Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tot io ... laptele tre sa fie fara lactoza nu HA (ala HA e pt cupii sensibili, cu alergii, dar tot are lactoza, citii io pe cutie...) si tot io citii pe site-ul oficial al Misisterului Sanatatii Americane ca uneori, in bolile diareice grave, se instaleaza o intoleranta la lactoza (temporara) care la adulti poate dura si 2 sapatamani, si ca atunci e bine sa eviti produsele alctate in alimentatie (in special laptele, si cu mai putine restrictii iaurt si branzeturi).

Astea-s chestii aflate recent, cand m-am confrunat eu co diaree ce m-a tinut aproape o luna, pentru ca io nu-s om daca nu beau juma de kil de lapte pe zi, is mai rau ca bebelusii, ma scol cu lapte, ma culc cu lapte Abia dupa ce am citit, m-am abtinut si in cam 3-4 zile m-am pus pe picioare. Deja incepusem sa ma banuiesc de vreun cancer la colon

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI MAYA!! SA CRESTI MARE, FERICITA SI SANATOASA!!

LA MULTI ANI MORCOVEATA!! SA-TI DEA DUMNEZEU O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Miruna si-a schimbat programul de cand a avut zilele alea super maraite (cred ca a fost puseu, ceva). Si-a scos somnul de dupa masa, se culca seara mai devreme, se trezeste mai tarziu si doarme 3 ore la pranz. Mie imi convine, ca pot s-o scot mai mult afara, ca altfel, pana se trezea, pana manca, pana ma pregateam, ei ii era deja somn si nu apucam sa stam mult.

Azi o sun si eu pe pediatra, poate mergem la vaccin. Am emotii, ca ei ii ies 2 masele si mi-e sa nu faca febra inainte, desi o sa i-o masor...sper sa trecem cu bine.

Concedii placute, vreme frumoasa si multe odihna fetelor care plecati in vacanta zilele astea!

Fug sa-i pun papa la facut, poate mai intru pana nu iesim afara.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, eu zic ca depinde scaunul si de ce mananca ..daca mananca fructe e normal sa fie mai moale...Mihaita are un scaun dimineata mai tare si unul dupa masa de fructe, mai moale...

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Moni, pfuaiii, ce m-ai amuzat si fi'mea face molicel (asta e unul din motivele pt care chiar nu-mi doresc sa faca la olita ), mi-e ca mor daca tre sa spal si olita de meglemul ala... asa, in pampi, parca e mai simplu...

Si mereu a facut asa. Mai tineti minte ca va ziceam ca io pina la 4 luni ale fetei n-am vazut pampi fara kk? Si era molcut si atunci. Culoarea variaza in functie de ce bobineaza in ziua precedenta, si mirosul la fel. Oricum, cu cat e mai multa carne cu atat mai rau iti muta nasu...

Din motiv de kk moale exploziv folosim Libero, sunt singurii care au tinut cu succes "rezultatele digestiei" gargaricesti, iar acum sunt f multumita de Pampersii aia noi, Premium Care, chiar, i-ati incercat? Sunt ca Pampersii nr 1 si 2, daca va mai amintiti de cand erau mititei, au o retea, un fel de plasa, care works well in diarei si nici nu put a medicamente ca astia normali...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti nush de ce pampersi vorbesti, o sa caut si io.
Filip se sperie cand strang patu. Nu suporta frate, sa flutur patura in aer, se baga intr-un colt si maraie, nush de ce. Si strang patu cand nu e in camera. de altceva nu prea se mai sperie, aa, de aspirator daca e foarte aproape de el. Da l-am invatat sa apese pe buton si s-a mai dat pe brazda.

A inceput si grasu meu sa faca pasi singur, doar de la unu la altu si doar cand il ademenim cu un telefon functional. Altfel e putoarea intruchipata.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu folosesc la Mihaita Happy de la inceput.s-a impacat tare bine cu ele, nu a iesit niciodata nimic pe langa , nu au niciun miros...Pampers m-am jurat ca nu o sa cumpar de anul trecut , de cand isi faceau reclama aceea agresiva

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioanei ii e frica de orice aparat care bazaie - aspiratorul e principalul bau-bau, urmeaza uscatorul de par, epilatorul, mixerul, etc.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna ziua

iata ca sunt si eu la aceasta magnifica ora ACASA!!

noi suntem bine,Maria are 3 dintisori si face multe lucruri noi:stie sa-tzi spuna catzi ani are,dupa ce face pipi zice chish si la caca caci,se tine de pampers si e tare scumpa,acum sa vad cum o invatz ca tre sa zica inainte nu dupa ce a facut,stie sa-tzi spuna care e cocosul,cainele,vulpea....dupa poze,cand ii e foame zice papa pana ii dai mancare si ei ii e foame toata ziua,deja alergam,e mai ascultatoare,intelege si executa(cand are chef) ceea ce o rogi,dc ii spun sa faca nani se arunca la orizontala si se face ca doarme,dar nu functioneaza cand chiar mi-as dori sa doarma...in rest este dependenta de mine,cat nu sunt in preajma ei este un copil ok,cum ma vede cum o apuca rasfatzul si face urat ,se arunca pe jos ,urla dc nu-i fac pe plac,inca e dependenta de tzitzi pe care nu o lasa o secunda daca o vede si acum ii place sa ma prinda cu dintzii si sa o faca pe post de prashtie,dc ash sta toata ziua cu ea ar fi super si sa facem ce vrea ea,canta uta-uta,shtie sa danseze si se chinuie sa manance singura cu linguritza

cam atat despre progresele Mariei

eu sunt ocupata cu saloanele,dar vine acum postul si 2 sapt sunt mai libere

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am ratat din nou
LA MULTI ANI Maya!

Boti super acvariul, am fost si noi sambata, Alex a fost fascinat in special de porcii mistreti si de pestii colorati

Moni sper ca bine Luca, consistenta kkului depinde de alimentatie, Andreea face si tare si moale. Eu consider ca-i diaree atunci cand in pampers nu gasesc decat lichid, adica e murdar de kk, dar nu este nimic la suprafata ci totul este absorbit de pampers. Sper ca ai inteles ceva, sa se faca bine

Acum tre sa ma laud Andreea a adormit aseara singura, fara titi sau tinut in brate. S-a intors intr-o parte si nani. Acum sunt curioasa daca o sa se mai repete.

Un vot pt Andreea
http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=35# Multumim!

Mergi la inceput