Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 24
ana_a spune:
salut fetele
Gata, ne-am vaccinat si noi, a plans putin, mai mult din cauza imobilizarii decat din cauza intepaturii. Doua intepaturi, una in manuta si una in picior. Nu ma prea intereseaza din care fel....pentru ca oricum ma ia cu groaza, io-s daia anti vaccine, nu as face nimic in plus...Sper sa trecem cu bine, are un supozitor de novocalmin si acum doarme linistit.Dr ma asigurat ca no sa-l doara deloc piciorusul, am avut unul asemenea la 4 luni care a trecut super usor fara nici un pic de febra.
moni, si eu zic ca si Dia ca diareea este atunci cand are apa colorata in pampi.Matei are scaune variate si ca volum si ca numar. De exemplu daca mergem undeva, cum am fost la munte, nu face decat unul pe zi, apoi cand ajungem acasa recupereaza in 2 zile de spal toata ziua fundicul. Mirosul variaza in functie de ce mananca, uneori pute de iti muta nasul, eu mai rad uneori de el ca-i miroase a borhot daca mananca multe fructe. La culoare nu ma uit ca io il adun si fug repede cu el la gunoi...insa mirosul as putea sa-l simt daca ar fi ceva in neregula....zic si eu.Sa va faceti bine cat mai repede!
Eu nu am masurat cata apa bea Matei, el are la indemana 2 cani cu cioc de unde se serveste singur, in carucior cere el aratand cu manuta spre cana, dar pot sa zic ca o umplu cam de 2-3 ori pe zi...depinde de ce mananca. Lapte Matei bea 2 biberoane pe zi, unul seara si unul dimineatza.atat.Foarte rar se intampla sa iesim din program, sa fie fff obosit la amiaza si sa-i dau un bibe ca sa doarma cu burtica satula, insa la el laptele nu este mancare ![]()
Face si Matei pasi singurel, in casa ma trezesc cu el ca vine la mine in picioare, afara nu are curaj singur. Eu zic ca intr-o luna maxim maxim o sa mearga foarte bine.Are timp
si asa se catara si sare in pat... sa mai si alerge dupa frati'su este deja prea mult pentru Stefan haha...
Eu inca nu l-am spalat pe dinti....tot uit sa cumpar cele necesare...da cum nu avem decat 4 dintisori avem timp
Oricum nu ma lasa sa umblu in gurita lui.
boti, io te-am invitat la Bistrita da nu ai zis nimic
tare ma tem ca e prea departe de tine....Un
dulce pentru gargarita plimbareata si cheflie!!!Sincer va invidiez!!!
Cu mancarea...al meu mananca, nimic de zic...ma si mir ca poate manca pe caldurile astea, are zile cand nu-si termina portia, in schimb fructele nu le refuza, mananca la orice ora vede pe cineva ca are vreun fruct in mana...chiar daca tocmai terminase de mancat. Rosiile le adora, mananca dimineatza o juma de rosie cu un ou plus o piersica sau nectarina sau alte fructe. La amiaza legume cu carne gatite de mine cum imi trece prin cap iar dupa ce se trezeste mananca cate o ciorbita de legume cu putina smantana sau numai fructe cu biscuiti sau iaurt, sau ce vrea muschii lui
Asta cand creste mare rupe frigiderul...parca vad ca o sa-i punem lacata sa-l servim cu portie...asta este...io-s de vina ca m-am rugat la DD sa-mi dea copil mancacios ca cel mare este si acum cel mai mare sclifosit care traieste cu aer si voie buna ![]()
Ah, l-am cantarit, are 11 kile, erau 11,350 imbracat si 73 de cm cred ca suntem in grafic, habar nu am, da io zic ca arata bine. Si nu-i grasun deloc, este indesat mai degraba.
No m-am intins....ca si asa va plangeati de activitate redusa...
toate cele bune si sa auzim numai de bine
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
monalac spune:
n avem capitol nou?
eu n am avut net cateva zile,la noi a fost o furtuna sambata noapte care a facut ravagii in oras si a picat inclusiv netul.
am pus cateva poze,dar n am nicio poza cu noi la restaurant,pt ca sotul a filmat['au avut cameraman ,dar l au rugat si pe sot sa filmeze],asa ca am apucat sa fac decat cateva poze copiilor.
n am citit din urma,sa vad cand am tp.
la nunta a fost super,cu foc de artificii,mult tineret,muzica super,dar eu am stat cu copiii si nu m am putut distra.la 22 30 am fost acasa,pt ca de la 12 30 am plecat de acasa si am stat intr o caldura sambata...,cu copiii dupa noi.revin cu detalii.
Didi81 spune:
Moni, si Aida face moale de obicei. Eu cred ca atata timp cat nu e ca o apa colorata, si atata timp cat nu face foarte des (Aida face de 1, maxim 2 ori pe zi) e ok.
Boti, felicitari pentru mergareata mica
. Aidel se teme de valurile marii... in rest nu pare fricoasa.
Ne iese prima maseluta si numai tuna si fulgera la noi! Nervi cat cuprinde...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Fetelor, eu m-as incumeta sa deschid capitol nou, dar nu am parola. Daca o stie vre-una dintre voi ... spuneti-o.
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
BUJO, ai un PM de la mine 
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ariadnabr spune:
Uoooffff...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia