Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 18
atb spune:
Ruxule, unde mergeti la mare si in ce perioada? Noi vom merge la Costinesti din 16 sau 17 august. Dar mai zicea Kimmy ca merge mai repede, din 30 iulie pana prin 7 aug parca, in Eforie Nord, poate prindeti aceeasi perioada.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Ruxule, unde mergeti la mare si in ce perioada? Noi vom merge la Costinesti din 16 sau 17 august. Dar mai zicea Kimmy ca merge mai repede, din 30 iulie pana prin 7 aug parca, in Eforie Nord, poate prindeti aceeasi perioada. Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008povestea nasterii |
ATEBEULEEE inca nu stiu detalii, stiu doar ca luni aflu exact cand si unde mergem. speram cu sindicatu lu peste, se pare ca ajungem tot la saturn , tot la hotel atena. daca nu...pe cont prorpiu.
Sper sa vrea lumea sa ne vada macare cele de la mare, ca la bucuresti nu s-a inghesuit nimeni sa ne cunoasca.

BUJOOOOO chiar ma gandeam ca esti suparata ca iti trimisesem si sms si poezica si nu ai zis nik.speram ca nu esti.pupam FILIPANU!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
in avans pentru maine...
27 iulie Maya Elena de estrella80
Persevereaza si visele ti se vor indeplini !
MAYA este o papusa !
Si acum cred ca la usa
este plin de invitati.
Asa ca...mai asteptati,
ca ea este ocupata
si, se pare, incantata !
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
bujo spune:
Profa ai creierii pane de la caldura? Cum sa ma supar fata? Si ofcors ca am uitat sa multumesc si de SMS ca am avut de lucru de abia mai stiam pe unde e telefonu.
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Helau,
In afara de faptul ca nu am avut o zi prea buna (probleme casnice cu sotul din dotare) si mi-s cam intoarsa pe dos, doua lucruri ma nedumereshte astazi
, pe mine si pe neuronul meu stingher si incins de la caldura:
Profa, cand ai fost in Bucuresti si eu nu am stiut
??? Sau nu am inteles bine ce zisesi in declaratia anterioara?
Irlandezo, di she pi 3 august lipseste o pepenasa draga mie din lista
??? Io nu o sa am net atunci (sper sa plec la tara la Rucar de joi) si ma uitam pe cine trebe sa urez in avans si asa am observat ca ceva nu-i in regula in lista.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Asa da
.
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
iriss27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diarux
ATEBEULEEE inca nu stiu detalii, stiu doar ca luni aflu exact cand si unde mergem. speram cu sindicatu lu peste, se pare ca ajungem tot la saturn , tot la hotel atena. daca nu...pe cont prorpiu. Sper sa vrea lumea sa ne vada macare cele de la mare, ca la bucuresti nu s-a inghesuit nimeni sa ne cunoasca. ![]() BUJOOOOO chiar ma gandeam ca esti suparata ca iti trimisesem si sms si poezica si nu ai zis nik.speram ca nu esti.pupam FILIPANU! mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... Poezicile de un an ...incep AICI SA-L AJUTAM PE MIHAITA! |
Bai profo, lasa aproponturile astea subtile, ca nu tine
Si sa ma duc io cu 2 care sa traga de mine si ele sa fie free ca pasarile cerului, nu se face asa un lucru mon ser. Deci, cand te-oi prezenta cu baietu mai vorbim, 'teles??
In alta ordine de idei, incerc sa refac mesajul pe care l-am scris mai devreme si mi l-a inchis barbac-miu.
Am gasit servetele si farfuriute de carton cu niste albine (bestiale), nu ca ar interesa pe cineva, da' io va zic
Acum, supun la vot tortul.
1. Albinuta 3D
2. Albina in fund
3. Stup cu albine
Va rog sa imi lasati sub ele comentarii, cu note de la 1 la 3, unde 1 e cel mai mic, 3 cel mai mare.
Am fost azi la lansarea rotiseriei unor priteni, in Pantelimon, pe langa Selgros (zigu se cheama). Am mancat shaorma, pulpe rotisate, bune bune. Aaaa si a fost invitat un magician, m-a tampit pur si simplu, nu stiu cum naiba facea toate schemele alea de magie. Oricat am stat cu ochii pe el (a zis ca n-a mai bazut in viata lui o persoana asa de interesata de ce face). Numai la el mi-a ramas gandul, ma rog, la ce mesterea.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
katalyna spune:
kimmy, unde mergeti in eforie nord? e aproape de plaja? cat costa? vrem si noi sa mergem dupa 10, dar nu avem nimic programat, dar tot in ef nord vrem.
annababy, si david cand merge la tzara vine plin de bube, la fel am zis si eu ca de la purici, insa cand ajung acasa constat ca are si in zone unde nu ar avea cum sa piste puricii si oricum prea multe, de multe ori ii apar cu zecile, eu cred ca este de la aerul tare de la tzara, apa nu bea decat plata, iar bunica-mea nu are purici decat la catei in curte (cred) si la fel patesc cu el. eu ii dau cu mixtura mentolata, nu stiu daca poti sa-i dai si tu, dar poti intreba dr daca nu esti sigura daca sa-i dai sau nu cu ea