Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 17
irolf1 spune:
Multumesc tuturor pt voturi si pt raspunsurile legate de albus si crema.
Cu intarziere si scuze, noi am fost plecati de ieri pana azi intr-o vizita scurta la Tulcea pt un parastas, asa ca va urez acum:
LA MULTI ANI!
ELENA THEODORA
LAURA IOANA
ALEXANDER
ALEXANDER DAVID
La Multi Ani! Anaxena
Merg la nani ca-s chiauna rau, noapte buna!
Un vot pt Andreea http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=35 multumim!
atb spune:
Vio, da, sunt sigura, deja trebuiau sa-mi vina rusii de 2 saptamani, asa ca... nu incap dubii. Inca nu mi-am schimbat semnatura dar o voi face imediat ce merg la prima ecografie.
Vazut pozici superbe, si comentat!
Am pus si eu poze noi cu Nicholas, din pacate cele de la ziua lui nu le-am pus inca, fiindca ce-am facut noi au iesit naspa, iar cele facute de altii nu le-am primit inca.
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Haideti la o
!
Ioana mea iar a fost miorlaita noaptea trecuta, a venit ieri acasa de la bunica sotului plina de piscaturi de purice, asa se intampla de fiecare data cand merge acolo, si se scarpina de le-a rupt, of, cand o vad...si peste asta caldura nebuna de ieri, era si obosita, si nu ma mai intelegeam cu ea. Greu am culcat-o!
Iar peste noapte iar s-a apucat de plans, din ala cu sughituri, de nu mai stiam cum s-o linistesc...
Acum inca doarme, iar noi o asteptam sa se trezeasca sa mergem la cumparaturi ca bate vantul prin frigider... Dupa amiaza cred ca facem un gratar,veem noi, bine ca nu mai asa de cald...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
moni_or spune:
FETELE, STIU CA UNELE ATI MAI SPUS DAR EU IN ULTIMUL TIMP NUMAI IN DIAGONALA AM AVUT TIMP DE CITIT, CARE ATI FACUT VACCINUL ATI FACUT TETRAXIMUL SI PRIORIXUL (FOSTUL ROR) DEODATA???CAT TIMP AU FACUT FEBRA COPIII SI CAT DE MARE?
I-am facut lui Luca vineri, ambele si de vineri dupa-masa pana acum nu scapam aproape deloc de febra, azi noapte a urcat pana la 40 (cred ca si mai mare, dar nu are termometrul mai mult), i-am dat pana acum 3 supozitoare paracetamol, 2 novocalmin, de 2 ori Nurofen, CATE ANTITERMICE POT SA-I DAU, CA NU MAI STIU CE SA FAC???
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
diarux spune:
25 iulie Alexander de Ada_S
Sa fii sigur pe fortele tale !
ALEXANDER, LA MULTI ANI !
Sanatate, poate bani,
sa ai parte de noroc,
sa nu obosesti deloc.
25 iulie www.romfelicitari.com/img/feli/large/lma_0624_01_lg.jpg" target="_blank">Elena Theodora de motanik
Sa ai lumea la picioarele tale !
Theodora-i speciala
(parca-i prima zi de scoala)
pentru ca e ziua ei
si-are invitati cati vrei.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
MONI nu stiu ce sa zic, dar cred ca mai bine vb cu dr.
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
25 iulie Laura Ioana de punca1976
Sa fii mereu cea mai buna !
Pe LAURA n-o uitam,
trebe s-o aniversam
pentru ca e minunata.
Speram s-o vedem indata.
25 iulie Alexander David de Ingry
Sa inveti sa te bucuri mereu de ceea ce ai !
Pentru DAVID este bine
ca in anul care vine
sa traiasca ca pe roze
si sa bage niste poze.
LA MULTI ANI, scumpule mic,
sa cresti mare si voinic!
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
atb spune:
Ruxuleeee, multumim din suflet pentru poezica, ce tantalaie sunt ca numa' acum mi-am adus aminte...
Moni, noi abia marti facem vaccinul de un an, nu stiu ce sa te sfatuiesc... Eu stiu ca antitermicele se dau la diferenta de cel putin 4 ore unul de celalalt, uofff bietul Luca... ai incercat metoda traditionala cu sosete imbibate in otet? Pupam micutul febricios!
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
diarux spune:
io va pup pe toate si va iubesc!Multu de aprecieri. Poezicile nu dureaza mult, mai mult dureaza dedicatiile si imaginile. ca nu prea este ce vreau eu....da na...ma straduiesc.
sper sa reusesc sa le si copiez intr-un folder pe toate. ideea e ca nu stiu cum sa fac sa le copiez cu tot cu linkuri. are cineva vreo sugestie?
voi pleca la mare curand. sper...asa ca...tre sa ma grabesc cu poezicile. 
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
bujo spune:
Salutare fetele.
Moni noi am facut Pentaximu si Priorixu deodata. Am avut inima cat un purice dar vreau sa zic ca n-a avut ABSOLUT nicio reactie, slava DD. Imi pare tare rau de puiut, io am tot citit si scriau ca cei care fac reactie urata la vaccin ar face si mai urat daca ar lua boala. Cik asta ar fi problema si nu faptul ca vaccinu e controversat. Si eu as fi preferat sa se faca separat de Pentaxim dar l-a facut impreuna si n-a avut nimic. Dar stiu cazuri care au facut febra foarte mare si au ajuns la urgenta. Sanatate multa, daca nu cedeaza mergi cu el la dr.
Cu dintisorii... si eu il spal doar cu apa dupa ce papa lapticu de seara. Uneori adoarme si o las balta. Multumim dr_anca de lamuriri, chiar ma gandeam daca sa-i bag si pasta.
Cu albusul aveti grija, nu e ca si cu glutenu. Adik daca nu face nicio reactie odata, nu inseamna ca nu va face nici data viitoare. Poate sa fie sensibilizat odata sau sa nu fie oul foarte proaspat si sa faca intoxicatie. Daca apare ceva, nu-i mai dati o perioada.
Cu suzi... Eu am inceput sa-i dau cand isi sugea degetele. De ceva timp ii dau doar cand doarme, iar de vreo 2 zile nu-i mai dau cand adoarme ci doar noaptea cand se trezeste si maraie. Incet incet il dezvat si fara prea mare chin. Nu-l fortez si i-o scot brutal dar deja incepe si el s-o arunce, deci banuiesc ca e pregatit sa scape de ea![]()
Filip doarme in patutul lui. Pe la 6-7 bea laptic si atunci il luam cu noi in pat pana pe la 9. Si asta pt ca ne place noua
Dar niciodata nu l-a, luat de la inceput cu noi, oricat de agitat era, eventual il adormeam la noi si-l mutam apoi. Vio eu cred cu tarie ca o poti invata in patut dar ai nevoie de rabdare. Uite, o perioada Filip nu adormea decat la noi in pat. Insa l-am invatat sa adoarma direct la el in patut. Nu-ti spun ca la inceput se ridica si de 50 ori dar il puneam la loc si a renuntat pana la urma.
Alaptatu- nu mai suge de la 11 luni. Si nu ca asa am hotarat eu ci pt ca am pierdut laptele. De la 10 luni i-am introdus supliment si n-a ripostat nicicum, ca si cum sugea la san. S-a intarcat cat se poate de natural. A fost cel mai bine petru amandoi, asta nu inseamna ca nu-mi lipseste. Pt mine alaptatul a fost o experienta unica. De abia astept urmatorul bb![]()
bujo mami de Filip