Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANAXENA
ALEXANDER, ELENA, LAURA, ALEXANDER

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE: ALEXANDER, ELENA, LAURA SI ALEXANDER!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE PEPENASILOR:
Alexander de Ada_S
Elena Theodora de motanik
Laura Ioana de punca1976
Alexander David de Ingry

SI MAMICII Anaxena. Sa fii fericita de cei dragi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaxena LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, am vorbit la telefon cu Xena . M-a rugat sa va transmit ca va multumeste la toate pentru urari . Ea are calculatorul stricat de cateva zile si nu a putut citi, dar o sa citeasca cum il repara. Acum se pregatea sa plece in club, sa-si serbeze ziua . Asa ca, distractie placuta, Xena !

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am net!am net!am net!

mi-a facut sotul surpriza si a adus laptop-ul acasa,calc e stricat...asha ca am netttt!!!

n-am citit nimik din urma,ma declar neshtiutoare de cele intamplate in ultima saptamana

va multzumesc mult pt urari si pt telefoane,cineva acolo inca se gandeshte la mine

acum ma pregatesc pt dezamatz,citesc maine din urma,pup

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE PENTRU
ELENA THEODORA
LAURA IOANA
ALEXANDER
ALEXANDER DAVID

LA MULTI ANI PT ANA XENA!!!

acum am venit de la nunta,sunt franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, ANAXENA!!! Te asteptam cu vesti si poze!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mona, cum a fost la nunta? Repede te-ai intors. Sa inteleg ca n-au mai vrut baietii sa stea?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Noi am evadat azi pe malul siretului la un gratar, a fost suuuper misto,padure, aer curat,am facut un gratar, Alexandra s-a balacit in piscina, a hranit toti cainii vagabonzi, si a tipat cat a tinut-o gura.A fost muuult mai cuminte decat e de obicei, deci ar trebui sa facem mai des iesiri din astea,poate ii mai vine mintea la cap
De cateva zile incearca sa tot faca si ea pasi, ii ies patru -cinci, apoi se grabste si o ia pe varfuri si se duce in nas.Noroc ca a invatat sa puna manutele cand cade.Tinuta de manute tot pe varfuri merge,da pe varfuri rau de tot,in schimb prin casa merge foarte bine de jur imprejurul sufrageriei tinandu-se de mobila sau de pat.Si eu ma oftic de mor ca tare as vrea sa inceapa mai repede sa mearga, ca m-a capiat, in parc vrea numai pe jos la copii,evident nu poate merge in picioare si are tendinta sa se puna in fund sa o ia de-a busilea.Nu mai vrea in tricicleta, in carut nici atat, iar eu nu mai pot s-o car in brate.Are aproape 12 kile.Tare mi-e teama ca face maine poimaine anul si ea tot nu merge si uite asa am sa ma chinui pe caldurile astea cu ea de gatM-a mai incurajat si vara-mea cand mi-a zis ca fiica-sa a mers abia la 1 an si 2 luni.Mai albesc juma de cap pana atunci.
ANA_A, patutul nici o sansa sa-l mai folosesc fiindca sunt 100% sigura ca ar sari din el, sa cumpar altul n-as prea vrea ca tare mi-e ca arunc banii pe fereastra,dar ideea cu patul de o persoana e super de super.Am vorbit si cu sotul si e de acord, ba a zis ca il face el, ramane sa cumparam potectia.Multam mult de idee
ANABABY, IROLF, ALEXA_TEO, votat trei zile la rand, multa bafta la castiguri
MONA, era d easteptat ca n-o sa poti sta toata noaptea.Sa ne povestesti cum a fost.S-a suparat fratele tau ca ai plecat, sau s-a dovedit a fi mai intelegator de data asta?
ATB, deci pana la urma zici ca-i sarcina?Pai daca tu asa simti cu siguranta asa e, si te felicit din toata inima si sa ai o sarcina cat mai usoara!Te admir pentru curajul tau ,eu n-as avea puterea sa o iau de la capat(cel putin deocamdata)
ANAXENA, distractie placuta
FLO, felicitari pentru dintisor!Era si cazul de-acuma
MONI_OR, am incercat eu ceaiul de tei.La inceput nu i-a placut deloc, abia dupa vreo trei zile am convins-o sa bea,dupa ce i-am pus putina vanilie,dar,din pacate n-a avut nici un efect.S-a trezit la fel de des ca de obicei.
BOTI, ce copil de comitet ai!Super!Imi place mult stilul tau degajat de a povestiSi eu am set din ala cu Sponge Bob, am luat din Kaufland, ,acum asteapta ocazia sa le folosesc
IRISS, esti super tare, d eunde mai gasesti energie si pentru asa o petrecere tematica?

ANAXENA, LA MULTI ANI FERICITI,SA FII IUBITA!!!

LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI SI SA AVETI O COPILARIE CAT MAI FRUMOASA!
-Alexander de Ada_S
-Elena Theodora de motanik
-Laura Ioana de punca1976
-Alexander David de Ingry

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput