Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 16

gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! ![]() ![]() bebe de Floryela ![]() ![]() ![]() bebe de Aalina ![]() ![]() ![]() bebe de Doranna ![]() ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() , bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() *oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() pentru: Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumim Dodo pentru truda, ne folosim si noi ca sa ii uram pe ghioceii de azi

AM votat cele 3 dolaricioase!!!

Gigelica(Lucia),mami de

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Monnvas spune:
Tufete,
M-am interesat si nu am platit transportul, ci taxa de ramburs. Adica aia de la Fan curier cer 44 lei ca sa ii duca lu' nenea cei aproape 1700 lei de la noi. Asta ca sa stiti de ce va mai cer cate 4-5 lei.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3

sirimie spune:
multumim frumos pentru urari
la multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi
Monica mea e in continuare foarte mofturoasa si maninca putin
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

chatonel spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! ![]() ![]() bebe de Floryela ![]() ![]() ![]() bebe de Aalina ![]() ![]() ![]() bebe de Doranna ![]() ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() , bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() *oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() pentru: Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI! Sa fim fericite mereu! Ce de sarbatoriti sint azi, nu realizasem pina acum ca 23 martie a fost ziua cea mai manoasa!
Azi am fost la pozar si la primarie, facem pasaport la broscuta care ride de parca era la pozat de revista

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Azi frumuselul si titi-ul meu implineste 4 luni. E baiat mare ![]() La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi! ![]() Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09 Botez Ian Poze Bebe Ian camera bebe |

LA MULTI ANI si numai fericire va dorim! Sa fie 23 o zi cu noroc si multa dragoste, mereu, de-acum incolo!
Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

Ayla21 spune:
La multi ani! Teodor Constantin
Fabian
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutzu
Eva Maria
Teodora
Monica
Tudor
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

chatonel spune:
citat din mesajul lui petrean La multi ani sarabtoritilor de azi.! Noi am inceput diversificarea, Vladut e foarte incantat..ar fi sarit el peste indicatiile dr..si ar fi baut si 50 ml suc..Catalin..e Catalin...mofturos...si fitos..abia deschidea gurita ![]() ![]() ![]() ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii? |
whoaaa, ce ma distrasi cu baietii tai! TRebuia sa le faci si poze, unul mincacila si unul mofturila

Io am probat duminica cum e cu imitatiile

Bebele la care am fost a inceput sa plinga si Izia cind l-a auzit a scos cel mai infiorator tipat, parca ii taiase cineva ceva si s-a pus pe plins in hohote :) creca e sensibila rau demoisella mea

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

Ayla21 spune:
Bravo, Vladut! Lasa ca da si Catalin de gust, dar poate el are alte preferinte.
Noi papam binisor cam de toate, mai ales fructe.
Clau e bolnavior, azi merg din nou cu el la medic pt ca tot tuseste foarte rau. Azi noapte de la 3 la 6 am stat cu el in brate ca nu putea nicicum sa doarma. Acum am terminat de gatit pt toata lumea.
Sambata trebuia sa mergem la un botez, desi eu nu am nici un chef. Nu stiu cum da la imagine, dar parca vad ca-l las doar pe Alex sa mearga.
Din 6 plecam si noi in concediu.
Am inceput sedintele de masaj, m-am ales cu cateva vanatai micute, probabil din cauza pauzei facute (ca inainte faceam regulat). M-am mai ingrasat un picut. Psihic ma simt bine, in sensul ca am o stare de consolare, de echilibru, nu mai excelez nici in momente de bucurie nici de tristete. Nu m-am refugiat nici de voi nici de lume, dar sunt mult mai tacuta, chiar si in viata reala. Sigur ca din pacate nu aveam cum sa nu ma schimb. Am acceptat tot ce s-a intamplat dar am o teama ingrozitoare sa nu pateasca ceva copiii mei. Nu mai pot sa citesc pe forum atatea necazuri, nu mai suport sa ma uit la tv. Ma afecteaza tot ce se intampla.
Va pup!
Luana
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

petrean spune:
mersi chatonel si monica
am vrut sa le fac poze..insa ma minunam cum manca Vladutsi am uitat...in ce-l priveste pa Catalin nu-mi fac probleme...ca asa era si Andrei la inceput..si dupa vreo 5 zile..ar fi mancat si radacini de copac
Monica ai pmVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?POZE
Povestea noastra

cris_tinaus spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Bravo, Vladut! Lasa ca da si Catalin de gust, dar poate el are alte preferinte. Noi papam binisor cam de toate, mai ales fructe. Clau e bolnavior, azi merg din nou cu el la medic pt ca tot tuseste foarte rau. Azi noapte de la 3 la 6 am stat cu el in brate ca nu putea nicicum sa doarma. Acum am terminat de gatit pt toata lumea. Sambata trebuia sa mergem la un botez, desi eu nu am nici un chef. Nu stiu cum da la imagine, dar parca vad ca-l las doar pe Alex sa mearga. Din 6 plecam si noi in concediu. Am inceput sedintele de masaj, m-am ales cu cateva vanatai micute, probabil din cauza pauzei facute (ca inainte faceam regulat). M-am mai ingrasat un picut. Psihic ma simt bine, in sensul ca am o stare de consolare, de echilibru, nu mai excelez nici in momente de bucurie nici de tristete. Nu m-am refugiat nici de voi nici de lume, dar sunt mult mai tacuta, chiar si in viata reala. Sigur ca din pacate nu aveam cum sa nu ma schimb. Am acceptat tot ce s-a intamplat dar am o teama ingrozitoare sa nu pateasca ceva copiii mei. Nu mai pot sa citesc pe forum atatea necazuri, nu mai suport sa ma uit la tv. Ma afecteaza tot ce se intampla. Va pup! Luana ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Off...Monica pana la urma cred ca toate ne-am schimbat..si pe mine ma afecteaza mult acum cand vad ca patit ceva vreun copilas pe la tv.nu ca inainte nu ma impresiona..doar ca acum vad altfel lucrurile, ma gandesc mediat la copil iar pt e mult mai normal sa te schimbi..ai trecut prin mai multe anul acesta decat mi-as inchipui eu ca as trece intr-o viata, nu mai zic ca te-ai descurcat absolut admirabil. Oricum..ramai pe cele mai multe dintre noi un exemplu si o sa te asteptam mereu cu drag aici chiar daca ai sa ne spui doar 2 cuvinte
in rest...ne

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei