Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*
Raspunsuri - Pagina 15

Dodo-pui spune:
La multi ani!Teodor Constantin
,
bebe de FloryelaFabian
bebe de Aalina,
Iulia Alexandra,
bebe de Doranna,
Ian Alexandru
,
bebe de Inapreda
Alexandru Raul,
bebe de carla28Izia,
bebe de Chatonel,
Ana Miruna,
bebe de claudela,
Keutzu
-
, bebe de Kea,
Eva Maria,
bebe de anamariameTeodora,
bebe de Crisis81
Monica,
bebe de Sirimie
Tudor,
bebe de Rnico
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*oooo*~*oooo*~*oooo*

pentru:
Bogdan

sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Am citit pe net de Baby Einstein... si nu stiu ce sa fac...sa ii pun un filmulet 2-3 minute? sa o las doar sa asculte? pareri, sfaturi, indicatii? mami de Silvia Ioana |
e prea devreme
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

sirimie spune:
despre diversificare: intrebati pediatrii
se incepe cu cereale daca sint copiii slabuti, cu legume altfel, fructe la sfirsit pentru ca sint dulci si daca sint introduse mai repede poate sa nu mai accepte legumele
sucul de morcov e suportat bine si ajuta in caz de constipatie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

inapreda spune:
Azi frumuselul si titi-ul meu implineste 4 luni. E baiat mare DE dimineata ride intruna. Si eu sint fericita.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi! pentru Izia.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe

pisigri spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! ![]() ![]() bebe de Floryela ![]() ![]() ![]() bebe de Aalina ![]() ![]() ![]() bebe de Doranna ![]() ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() , bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() *oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() pentru: Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

petrean spune:
La multi ani sarabtoritilor de azi.! Noi am inceput diversificarea, Vladut e foarte incantat..ar fi sarit el peste indicatiile dr..si ar fi baut si 50 ml suc..Catalin..e Catalin...mofturos...si fitos..abia deschidea guritaVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" target="_blank"> suntem cei mai frumosi copii?

saby spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! ![]() ![]() bebe de Floryela ![]() ![]() ![]() bebe de Aalina ![]() ![]() ![]() bebe de Doranna ![]() ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() , bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() *oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() pentru: Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI SI UN

Sabina mamica fericita de

http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

mihaelacg spune:
buna feltelor, la multi ani sarbatoritilor de astazi.
intru pe fuga ca am mancarea pe foc , mai vb cand termin.
am vb cu dr de fam pt ca nici eu nu stiu ce vaccin sa-i fac mariei desi dr a zis infarix hexa in loc de penta. m-a sunat acum sa-mi spuna sa facem pentaxim pt ca la hexa bagam prea mult haemophilus.deci in sf a ajuns si galatiul la concluzia asta.
deci inapreda, eu ii fac pentaxim si rotarix azi.
floric, e bun pentaxim-ul, sa stii ca ai fost tare simpatica, desi tu te-ai necajit cu vaccinul, eu am ras pe burta de patania ta.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

cris_tinaus spune:
Furam si noi schema lui Dodo

Tot ce e mai bun si de la noi, sa fie cei mai sanatosi, frumosi si cuminti bebei din lume.
Gigelica ff frumoasa povestea voastra, m-ai emotionat teribil si ne-ai demonstrat tuturor ca DD e mare si exista minuni daca crezi cu adevarat

Sa va spun: Am culcat broscuta aseara pe la 10 jumate...s-a trezit odata pe la 2 pt papa si apoi la 7...la ora asta doarme in continuare....pe burtica

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei

gigelica20 spune:
citat din mesajul lui ank si bb gigelica, deschisesem povestea ta intr-un new tab, zapacita fiinta mai sunt. ![]() Doamne, multa puterea ai avut, ati avut! am auzit de multe persoane care isi doreau copii si nu puteau avea, si ca se straduiau mult si faceau fel de fel de tratamente... dar tu esti prima a carei poveste o aflu si este atat de complex descrisa incat de piatra sa fii si tot te-ar cutremura! nu pot sa-ti spun decat BRAVO! FELICITARI! pentru curaj, putere si credinta pe care ai avut-o! esti dovada clara ca miracolele exista! baietelul tau este un norocos ca va are parinti! ![]() ![]() ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009) |
ank

Gigelica(Lucia),mami de

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2