Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

SIMINA , mi-e dor si mie de All inclusive, culmea ca eu ma ingrasam fff putin si mancam la greu praji si fainoase
sau era de la tigari ?? chiar asa trebuie s ma felicit pt ca am 1 an de cand nu mai fumez si culmea nici nu mi-e pofta !!

GIGELICO, spor la treaba !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Buna felelor,

Eu pot sa spun ca am inceput diversificarea cu faina (fulgi) de orez in lapte (2 lingurite in 30-40 ml lapte muls) la masa de dimineata. Iese o portie micutza pe care o papa cu lingurita. In rest alaptat.
O sa introducem si sucuri cam peste 2 saptamani.

Mamica de Radu (01.04.2009)

ce marca ai luat tu?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Novus,
Eu ii dau Bambix de la Nutricia

http://www.nutriciakindervoeding.nl/NR/exeres/C0F37751-B165-4208-BF85-6F19E7DBDD64.htm

Sunt tare multumita. Nu il constipa, nu e alergen si mai adauga ceva calorii.
Ii place tare sa pape cu lingurita,tot umbla cu gurita dupa ea, o prinde si se distreaza.
Am inceput inainte putin de 4 luni pentru ca din sticla nu voia nici cum si ma apucase disperarea. Acum mananca tot mai bine si din biberon, dar tot primeste o masa cu faina de orez.

mersi
o sa vad daca se gasesc pe aici
tu introduci apoi fructe ?

Mergi la inceput

Rares Codrut!!!

LA MULTI ANI SIMONAMAMI !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Buna felelor,

Eu pot sa spun ca am inceput diversificarea cu faina (fulgi) de orez in lapte (2 lingurite in 30-40 ml lapte muls) la masa de dimineata. Iese o portie micutza pe care o papa cu lingurita. In rest alaptat.
O sa introducem si sucuri cam peste 2 saptamani.

ce marca ai luat tu?

Novus,
Eu ii dau Bambix de la Nutricia

http://www.nutriciakindervoeding.nl/NR/exeres/C0F37751-B165-4208-BF85-6F19E7DBDD64.htm

Sunt tare multumita. Nu il constipa, nu e alergen si mai adauga ceva calorii.
Ii place tare sa pape cu lingurita,tot umbla cu gurita dupa ea, o prinde si se distreaza.
Am inceput inainte putin de 4 luni pentru ca din sticla nu voia nici cum si ma apucase disperarea. Acum mananca tot mai bine si din biberon, dar tot primeste o masa cu faina de orez.

mersi
o sa vad daca se gasesc pe aici
tu introduci apoi fructe ?

Novus,
Poate nu gasesti exact astea dar sigur au echivalent si la Nestle, Milupa sau alte marci care sa gasesc in Ro. Aici aproape numai Nutricia gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Dragelor, nu mai stiu daca v-am mai dat sa citit povestea mea, daca nu iertare , daca nu...sper sa va placa!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140202

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Flori dute in profil personal acolo la optiuni profil acolo unde ai pus semnatura si da-i un copy/paste exact la adresa unde ai pus pozele, sa vedem si noi mai usor frumusete de baiat. Sper ca m-am facut inteleasa .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Hai sa vedem ce am inteles

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

vizionat !!! super carutul ! a fost scump ??

nu! de fapt, da si nu :) era la 550 euro la magazin si l-am luat de ocazie de pe ebay, la 150.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata!

ce de patanii cu vaccinele... eu am (optat la sfatul dr.) pt schema gratuita inca de la karina iar acum am zis ca nu voi face nici o "discriminare" pt arald, mai ales ca la fata au mers f. ok.
acum 3 ani nu erau atatea probleme cu gasirea vaccinelor, astia in loc sa imbunatateasca sistemul l-au zapacit de tot...

cativ13, ai ce lauda!
eu am avut primele filme cu BE cand avea karina aproape 1 an, si nu prea se uita la ele. le foloseam pe post de ajutor de casca-gura, ca tare mofturoasa era si este in continuare... de placut i-au placut mult (nu chiar toate, o sa vezi ca au diferite teme) cam dupa 1 an jumate. in schimb aveam un cd demo de la boom tv la pe care il puneam intr-una (cred ca l-am subtiat ca in cateva luni a cedat), o fascina si avea cam 8 luni cand a inceput sa se uite.

chatonel, oricat de "rezistenta" as fi, cu doar 2 ore dormite clachez si eu, mai ales ca piranha+maimutzica fac o combinatie-bomba... dar ce sa-i faci? nimeni nu-mi face treburile... si inca nu am inceput sa imi dau examenele... atunci va fi cu adevarat nasol.

al meu sot sforaie pe canapea... cred ca e cazul sa ma bag si eu la somn...
somn usor si pupici!

album poze

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

gigelica, deschisesem povestea ta intr-un new tab, zapacita fiinta mai sunt.

Doamne, multa puterea ai avut, ati avut! am auzit de multe persoane care isi doreau copii si nu puteau avea, si ca se straduiau mult si faceau fel de fel de tratamente... dar tu esti prima a carei poveste o aflu si este atat de complex descrisa incat de piatra sa fii si tot te-ar cutremura! nu pot sa-ti spun decat
BRAVO! FELICITARI! pentru curaj, putere si credinta pe care ai avut-o! esti dovada clara ca miracolele exista!
baietelul tau este un norocos ca va are parinti!

album poze

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Dodo, uite aici www.dentistonline.ro/Cabinete-Stomatologice/Constanta/Cmi-Dr-Campeanu-Adriana.html" target="_blank"> d-na dr. Campeanu Adriana ofera tratamente stomatologice gratuite pentru copii.

Keutu cheliutu 4 luni

Multumesc sun la 13 sa-i fac programare

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput