Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(36)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
La multi ani! Teodor Constantin Fabian Iulia Alexandra Ian Alexandru Alexandru Raul Izia Ana Miruna Keutzu Eva Maria Teodora Monica Tudor Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, AlmaIti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei!
La multi ani si de la noi si multi Vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea: Silvia sta in caurt Bine, e al treilea pe care il cumparam dar...macar sta!Ma ingrijoreaza ceva- ca nu puteau fi toate bune inr-o dimineata- a avut micutza mea un scaun...mai mult mucus. existau niste formatiuni grunjoase dar m-a ingrijorat mucusul. Sa sun medicuta? Am primit si hainutele comandate. Sunt tare dragalase dar foarte mari. Marimea de 6-9 luni e mare si de nepoata-mea care are 2 ani. Ma consolez cu gandul ca va creste puiul meu si ca, oricum, sunt frumoase.Va imbratisez si va mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Daa, asa-i la all inclusive . Eu m-am ingrasat in 7 zile cand am fost prima data ca vroiam sa gust cate un pic din toate.
La ce hotel esti? Noi mergeam la Botanik...mama ce dor mi s-a facut.
Lasa, poate la anul.
Simina, distractie placuta in continuare!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Noi suntem in Belek hotel Susesi....m-am indragostit de locul asta

23+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
ai pus scoica pe cadru in locul landoului si o plimbi asa ? adoarme ?
mie mi se pare ca nu sta comod, plus ca, copertina e

In functie de destinatie, folosim landoul sau scoica, da.. In scoica nu prea adoarme, ca e prea ocupata sa se uite in toate partile. Uneori adoarme. Mie mi se pare ca sta bine.. si copertina mi se pare ok... Noi kiar folosim intensiv scoica, sta in ea si peste zi uneori. Am incercat aseara sportul... nu mi se pare ca sta rau... E drept ca e inca mare, dar nici nu am de gand sa il folosesc deocamdata, ca e ratzushk mik.
Acum.. nu stiu daca sunt eu mai usor de multumit sau difera ce am eu... Eu am chicco 3 in 1 ala cu 4 roti duble... Trio Enjoy Evolution Fuego... sau asa ceva...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete,

M-am interesat si nu am platit transportul, ci taxa de ramburs. Adica aia de la Fan curier cer 44 lei ca sa ii duca lu' nenea cei aproape 1700 lei de la noi. Asta ca sa stiti de ce va mai cer cate 4-5 lei.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Monica, lasa ca stiu eu ca vrei sa te imbogatesti cu cei 4-5 roni de la noi. Tu vrei sa te duci dupa Simina la ultra all inclusive si ca mananci si sa pe saturate pe marginea piscinutzei...

Dupa cat te-ai chinuit...saru mana de ajutor si nu mai justifica atata ca nu te crede nimeni in stare sa ne pacalesti in vreun fel.

Abia astept sa vad hainutele! Au intrat banutii de la mine??? 70 ron???

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

buna feltelor, la multi ani sarbatoritilor de astazi.
intru pe fuga ca am mancarea pe foc , mai vb cand termin.

am vb cu dr de fam pt ca nici eu nu stiu ce vaccin sa-i fac mariei desi dr a zis infarix hexa in loc de penta. m-a sunat acum sa-mi spuna sa facem pentaxim pt ca la hexa bagam prea mult haemophilus.deci in sf a ajuns si galatiul la concluzia asta.
deci inapreda, eu ii fac pentaxim si rotarix azi.
floric, e bun pentaxim-ul, sa stii ca ai fost tare simpatica, desi tu te-ai necajit cu vaccinul, eu am ras pe burta de patania ta.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Zau daca mai inteleg ceva cu vaccinurile astea. Miha, Pentaximul are si el Hemophilius influenzea, ce nu are este antihepetic B. Oricum hemophilius se face 3 doze 2luni, si rapel la 4 si 6 luni. Ceea ce NU se face la 4 luni e hepatita B. Ori Infarix hexa pe care dr mea a decis sa il faca baiatului are "ditati". Adica, Raru nu va fi bolnav never, la cate bag in el. Daca dr mea nu vroia Pentaxim, eu nu vreau Hexa, pe motivul ca bag 4 doze de antihepatic in el, in cond in care Romania are ca schema de vacc doar 3 doze.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi azi dupa-masa mergem la vaccin iar...Pentaxim dupa cum v-am spus. Iar am emotii, nu pt vaccinul in sine ci pentru ce va urma. Iar nu dorm peste noapte... Voi cit Novocalmin supozitor ati pus preventiv seara? Ca ma bate si pe mine gindul sa fac asta, desi dr de familie data trecuta azis ca nu e cazul. Dupa mintea ei, ca la 2 noaptea dadeam siropuri pe care le scuipa, si apoi am stat geana pe termometru...

Asta mica maninca mai ceva decit in prima luna de viata, jumate din timpul cit sta treaza sta la sin, da nici acolo nu e linistita; i-e sete, apa sau ceai scuipa...eu bag ceai de lactatie cu hectolitru' si tot nu-s multumita... Si macar daca ar lua in greutate cine stie ce, dar in 10 zile a luat 100 grame; ce bea transpira.

Barbatu m-a anuntat ca poate intrerupe concediul din august sa vina o sapt la job ca l-a rugat nush ce coleg, urmind apoi sa prelungeasca concediul cu o saptamina, ceea ce fireste nu-mi convine ca ma conditioneaza sa vin si sa plec din Iasi la date fixe... Si ar fi putut sa-l refuze, da asa e el, inima larga cu toata lumea...

Colac peste pupaza ma innebuneste de cap sa mergem la mare in septembrie; ilinca va avea 6 luni si am face drumul din doua bucati, dar mie tot nu-mi arde, ca inseamna sa stau in camera intre 9-10 dimineata si 5 dup-amiaza...macar acasa am unde sa ma invirt, da in camera de hotel/pensiune unde dracu te misti??

Nu mai intru in detalii ca i-a venit un prieten din Bucuresti si de ieri seara sta mai mult de coada lui; mai-nainte m-a sunat ca i-a murit telefonu, ca e la mall sa-i arate aluia masina pe care am vrea sa ne-o luam (da de fapt poate nu am vrea, ca el cauta si masini SH si se uita la 15 marci de masini deodata) si "bea un fresh si vine acasa"... Iar eu nici la buda nu am apucat sa ma duc in liniste azi...

Si tot el imi aminteste ca mi-a spus ca bebe ne va schimba viata...da parca mi-a schimbat-o mai mult pe a mea, nu stiu cum. I-am zis ca simbata seara dupa ce o culc pe asta mica vreau sa plec in oras cu fetele, si imi zice ok, da tot pe mine o sa ma ia ilinca de odihnita duminica dimineata. Ei, sa nu te urci pe pereti??

In rest, "tati bune". Sintem sanatoase (mai putin io cu capu'), voioase/smiorcaicioase in proportie de 50-50... si ne topim de cald.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Sanatate multa lui Clau!
Ayla, te imbratisez cu dor!

30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor si bineinteles Keutu mamii frumos si destept.
Pupam si pe Rares, sarbatoritul de ieri, pe care n-am apucat sa-l felicitam.

Si multumim frumos pt urari!

Mie azi sarbatoritul imi mananca urechile, se trezeste la fiecare partz si da-i tipete si ca sa-l adorm la loc, fac ture prin casa, cant, n-am voie sa stau jos, iar cand incerc sa-l pun pe pat se trezeste si o luam de la capat. Mai e cineva cu fite din astea?

Leeloo, multumesc frumos, iti scriu mai incolo, acum imi trage "cineva" picioare peste mana, abia scriu.

Ayla, ma bucur ca ne mai scrii despre voi, si-mi pare rau de clau, cum faci sa il tii la distanta de Luana? Am retinut bine, e racit?

Gigelica acum sunt la mijlocul povestii. Of, ce zbucium!

4 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor si bineinteles Keutu mamii frumos si destept.
Pupam si pe Rares, sarbatoritul de ieri, pe care n-am apucat sa-l felicitam.

Si multumim frumos pt urari!

Mie azi sarbatoritul imi mananca urechile, se trezeste la fiecare partz si da-i tipete si ca sa-l adorm la loc, fac ture prin casa, cant, n-am voie sa stau jos, iar cand incerc sa-l pun pe pat se trezeste si o luam de la capat. Mai e cineva cu fite din astea?

Leeloo, multumesc frumos, iti scriu mai incolo, acum imi trage "cineva" picioare peste mana, abia scriu.

Ayla, ma bucur ca ne mai scrii despre voi, si-mi pare rau de clau, cum faci sa il tii la distanta de Luana? Am retinut bine, e racit?

Gigelica acum sunt la mijlocul povestii. Of, ce zbucium!

Keutu cheliutu 4 luni

Keutzu keliutzu

Si Victor se sperie sau il doare cumplit aproape fiecare partz. Dar pe noi ne termina caldura si...nu vrea sa manance. Abia il conving sa 80-100 ml...nu m-as consuma, dar vrea cate 20 ml la fiecare juma de ora...stiu ca ii e sete, dar ii dau si ceai si tot nu se calmeaza.

Acum a facut kk si doarme ca un ingerash.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Na, ca am uitat sa ma laud: avem si noi putin par!!!!

4 luni

Mergi la inceput