Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
RALUK, MIMIKA ce pot sa spun..nu-mi imaginam ca la "varsta"asta mai pot vedea sange de "acolo".Multumesc de incurajari.
Referitor la discutia despre decalotare.Eu nu stiu ce sa spun...eram stresata rau...am citi, m-am documentat,,,pana la urma am mers "pe mana" experientelor mai multor mamici de pe aici.....si am decalotat pielea.Mai scrisesem o data despre asta.O colega care are 2 baieti....cu primul a urmat cu strictete sfaturile pediatrului de anu umbla acolo pana la 2 ani.Si acum la 4 ani baietelul a trebuit operat. Tipa il spala regulat in fiecare seara .Dar a zis ca ce a scos doctorul de aoclo din jurul putulicii ca i-a ramas nasul acolo. Durere, saracul copil...ca sa-l convinga dupa operatie sa puna crema antibiotic....ii zicea ca trebuie sa dea la putulica sa manance crema de prajituri.Ca era galbena crema. 
Oricum, dupa cum spuneam....eu de la aproape 2 luni tot ii decalotez pielicica....la 5 luni am fos tla un control ca Alessio are hidrocel(lichid in scrot), si doctorita cu o usurinta de nedescris...cand i "l-a descoperit"!!De am ramas cu Alin masca.nU s-a decalotat in totalitate....dar acum suntem la 80%. Incetul cu incetul , fara graba, mereu la sfarsitul baitei ca atunic pielea e mai inmuiata ca sa zic asa.....eu asa ma facut si da rezultate. Cateodata ii mai gasesc niste "branzica" pe acolo...nu stiu cum de.......dar inchipuiti-va cum e daca nu o decalotez......nu stiu...eu asa am facut.
Cat despre buric: eu l-am tratat numai cu alcool pur si pansament.
Ma duc sa ma culc.Noapte buna tuturor.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luhtien
nah! ca mai scriu repede inainte s-o tai la dus. eu am scapt momentan de senzatia de burta intinsa la maxim cu o crema cu extracte de propolis si galbenele. Nu cred ca o gasesti in UK, dar poti sa intrebi pe la natursite. E super...la un moment dat ma tot uitam sa vad uned e rana, asa de tare ma ustura, apoi neuronul meu si-a adus aminte de crema ... si de 3 zile URAAA...nici o arsura in jurul majestuosului meu buric extins ca placinta tiganeasca. ![]() ==================== Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +29/30 |
multumesc... voi cauta
. mai nasol e ca e senzatia asta ca sunt plina ochi, ca umflata cu pompa si mai am un pik si explodez. in fiecare seara, nasol, nasol. si nu stiu cum sa stau intr-o rana ca ma dispera durerea sub coasta dreapta. e adevarat ca nici canapeaua nu e buna de nimik, cu gol la mijoc...si nici perna de gravida nu am, asa ca dorm si noaptea prost.MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
danangie spune:
LUHTIEN el sta destul cu el cand e acasa, ca Alessio trage numai la el...dar cand e de zi..Alin lucreaza de la 7 la 20,00...cum a fost si ieri.....si cand suntemnumai eu cu Alessio acasa.....nu stiu ce s eintampla cu el ca vrea numai si numai in brate....
IULIKA e greu....incerc sa nu ma fortez...dar nu prea imi iese....
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
mimika spune:
Eu mi-am bagat nasul si am up-datat numaratoarea de gravidute si carucioare. kiki, ti-am colorat un carucior in roz. Anco, tu nu esti in lista noastra? ca n-a fost chip sa te gasesc sa iti fac si tie un carucior rozz.
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
MangaGirl spune:
danangie mama ce sperietura. stiu cum e sa te trezesti cu sange curgand fara nici o durere sau contractie. sigur nu ai facut dusul prea fierbinte? sai ai grija cateva zile. eu am stat efectiv in pat vreo 4.
despre decalotare, cred ca sunt de acord cu tine. fratele meu saracu' a stat pe la 4 ani cu putulica in ceai de musetel dupa ce l-au chiuretat pe viu. a facut o infectie de i s-a inversit putulica si nu au mai avut ce sa-i faca.
mai am si cazul varului meu care la 18 ani a facut operatie ca ata cu pricina nu-i lasa penisul sa creasca si avea niste dureri urate.
stiu de la nasii mei ca ei ii faceau baiatului decalotare de fiecare data dupa baie, la sfatul pediatrului. mama a ales sa mearga pe variantafara interventii din afara si dupa aia saracu' frate-miu ce dureri a tras si nu putea face pipi.
raluk...pe 3 ma duc pentru testu lde anticopri si-ti spun mai multe, ca acum nici eu nu stiu. nu te uit. si te anunt si cand pun poza. :) promit :)
lucia ai papat banii cu folos? 

MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
raluk16 spune:
Danangie, sper sa nu fiu tare absurda: n-ar putea veni cineva din tara sa te ajute? Oricum, sa speram ca a fost ceva singular si nu mai e cazul sa te panichezi.
Multumim mult de informatii. Fugi la odihna 
27+ 
anamaria1979 spune:
Danangie imi pare rau de patania ta. Sanatate multa.
Emy10, Delia79, Marianna, Luhtienmultumesc pentru detaliile referitoare la anemie.
Luhtien ti-a recomandat doctorul sa iei 2 pastile de fier?
+ 31
MangaGirl spune:
albinuta e o dulceata de fetita, cu doi parinti mandri langa ea :)sa va traiasca!
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Chiar trebuie sa-i dam din prima zi antibiotic? Doar se absoarbe prin piele, ca si cum l-ar bea. |
Da, nu cred nici eu ca e bine. Noua ne-a zis sa-l spalam usor cu apa si apii sa-l tamponam usor cu prosopelul..atata tot. El se desprinde si cade de la natura si pt ca se usuca nu pt ca-i punem un medicament acolo.
Si aia cu frecatul la puta e un mister enorm pt mine ca eu am vazut in Romania asa ceva, la o cunostinta unde am mers si eu sa casc gura cum ii face baita la bebelus. Si sa-mi fie iertat dar atata i-a mai frecat-o lu' ala micu'.....cu ceai de musetel, cu uleiul pe care il punea pe corp...si la vremea aceea, eu tanara si fara ganduri de a face copilasi am crezut ca asa trebuie sa nu i se lipeasca ceva pe acolo sau sa se sudeze

...sau nu ???? Eu cu cine votez ? Cea mai fericita
32 + cu