Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mi-a dat aplicatia pentru grant-ul ala de 190 de lire.

Eu i-am si papat deja ...mai vreau

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:

am arsuri in fiecare zi si azi am senzatia ca burta sta sa-mi cada atat e de intinsa. e o senzatie super nasoala, de piele care se intinde pana la durere si bineinteles ca musiu are cred un picior pe ficat ca tare ma mai apasa. canapeaua e incomoda si nimik nu-mi prieste azi.

nah! ca mai scriu repede inainte s-o tai la dus.
eu am scapt momentan de senzatia de burta intinsa la maxim cu o crema cu extracte de propolis si galbenele. Nu cred ca o gasesti in UK, dar poti sa intrebi pe la natursite.
E super...la un moment dat ma tot uitam sa vad uned e rana, asa de tare ma ustura, apoi neuronul meu si-a adus aminte de crema ... si de 3 zile URAAA...nici o arsura in jurul majestuosului meu buric extins ca placinta tiganeasca.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+29/30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Si eu am sa trec intai sa bag niste pepene, apoi dus si apoi dormit cu perna-ntre picioare.Sigur n-o sa transpir la noapte, stiti voi de ce....

Maine sper ca voi fi mai sigura pe mine si ma voi apuca cu spor , de dimineata la PC...

Arsuri am inceput si eu sa am, desi ma bucuram pana acum ca am reusit sa le pacalesc.
Foarte neplacute,in miez de noapte...Sa te scoli sa mergi la shushu cu arsuri pe esofag....Dar asta e....Rezultatul final conteaza, nu micile neplaceri...

Cred ca pentru azi e cam gata....Mi-e si somn, ca azi n-am dormit.Am gustat si negresele, dar sigur n-au iesit cu le face Iulika....

Noapte buna tuturor!

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Aseara D-ne ce mi s-a mai intamplat......am facut un dus......am iesit mi-am pus capotul.M-am dus pana la bucatarie si cand amiesit am simtit ca ceva ma gadila pe picior...am deschis capotul si pana la genunchi aveam ditamai dara de sange.Am inlemnit.Mi-am pus mana la d-ra...si palma mi s-a umplut de sange.Atunci timpul s-a oprit pentru mine.Stiti nici nu puteam sa reactionez.Ma uitam incontinuu la sange si nu reuseam sa-mi conectez creierul ca ala e sange. Am fugit la urgente cu inima in gat.Conduceam eu si ma rugam la bb sa miste.A miscat.Atunci lacrimile au inceput sa-mi curga siroaie.Alin imi zicea sa stau calma.Dar eu plangeam de fericire ca bb misca...plangeam de frica sa nu carecumva colul sa se fi deschis......dar nu aveam absolut nici o durere.....nici o contractie...si totusi sangeram. La urgente s-a devedit ca bb era foarte bine, colul de 4,5 cm....placenta ok.Cand mi-ai facut controlul ginecologic au vazut o rana -cicatrice pe colul uterin si mi-a zis ca e posibil sa se fi spart un vas de sange de la efort sau raport sexual. Sau, cum eu aveam un mic polip....e posibil sa se fi rupt polipul....dar ceea ce ma framanta cel mai tare e ca.....nereusind sa vada bine placenta au trebuit sa-mi faca eco transvaginal, cu sonda adica.Si cand au scos sonda...pe sonda nu era nici urma de sange.Atunci doctorul m-a intrebat daca mi-am facut spalaturi interne.Cand D-zeu sa-mi fac asa ceva.Aparte ca eu nu mi le fac.....si asta nu inteleg.....daca mi-a curs atata sange.....unde a disparut sangele din vagin? Ca din vagin imi curgea.Ca facusem proba cu hartia igienica sa vad de unde curge.....ma rog....mi-a zis sa stau absolut numai la pat.Dar cum???Cu un copil de 13 luni cum fac?
Acum a trecut.....dar din pacate am ramas cu spaima si cu o panica in mine!! am facut noapte alba ca la un moment dat mi s-a zbatut ochiul drept si efectiv nu aveam aer de frica.....ma rog.....D-zeu sa ma ajute sa duc cu bine sarcina pana la capat....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Raluca foarte frumoase pozici

Selen, Raluca, Diana, Mariaanna multumim de informatii

Eu tot incerc sa fac o sinteza si nu prea stiu ce sa aleg din ceea ce spuneti. Oricum, mi se pare logic ce spune Diana, ca nici pe vremuri nu cred ca fortau pielicica aia la baieti, si nu avea nimeni boli, cum au acum toti baietii. De toti baieteii aud ca trebuie operati, si culmea ca doctorii spun ca n-au facut mamele suficient de tare operatiunea... Deci adevarul era sa nu faca deloc...

Inca ceva. Eu m-am apucat de citit multe, multe carti, si romanesti, si straine, legate de nastere, lauzie, si mai incolo. In afara de aici pe dc, nicaieri nu scrie de baneocin pe buric. Alcool sanitar si igiena (sa nu ajunga acolo scutecul) si mult aer, cat de poate de mult pe zi. Totusi Baneocinul asta contine doi antibiotici. Chiar trebuie sa-i dam din prima zi antibiotic? Doar se absoarbe prin piele, ca si cum l-ar bea.

Lucia , vezi daca am fost un an pionier, s-a legat ceva de mine

Maria stiu ca te-am mai intrebat de testul ala de tiroida, cu anticorpii. Dar oare cum ii spune, ca endocrinoloaga nu-mi face nimic, ginecologul nu se pricepe nici atat... sa vad daca este si la noi. Desi chiar daca descopar asta, ce pot face?
Si asteptam pozele, ca eu repede m-am uitat si n-ai pus inca

Luhtien, cum se numeste crema?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Danangie ingrozitoare sperietura! Eu tin minte de cand am avut o mica pata maro, in primul trimestru, ca nu ma puteam opri din plans. Sau prima data cand mi s-a intarit burta de la niste nervi. Atata am plans ca i-am facut eu ceva la bebe... Cred ca de pateam ca si tine lesinam de durere in suflet inainte sa apuc sa merg la spital...

Doamne ajuta sa fie bine pana la 40 de saptamani. Bine ca s-a oprit singur sangele si bine ca nu era dinauntru de la bebic. Incearca sa te odihnesti totusi cat de mult, cu orice sacrificii.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Vai, danangie, nu am cuvinte. Ce sperietura! Imi pare tare rau. Dar daca nu era nimic la bb, asta e important. Poate s-a rupt un vas mai mic, fiind presiune mare a curs mult sange, dar s-a inchis repede. Stiu ca nu o sa te linisteasca cu nimic ce iti spun, dar eu m-am trezit cu un siroi de sange pe spate, de la o bubita mica. Ma manca (gandila) un pic pe spate si m-am scarpinat un pic, dar un pic, cand m-am uitat pe degete,eram plina de sange. Cand m-am uitat in oglinda, deja aveam un siroi pe spate si bluza murdara. Mi-am pus un tamponas de ala demachiant si m-am asezat pe spate, ca nu il puteam tine cu mana. S-a oprit foarte repede sangele, dar a curs foarte cu viteza. Poate ceva de genul asta ti s-a intamplat si tie, de-aia nu mai era sange cand ai fost la dr.Incearca sa te linistesti, ca si asta ar trebui sa ajute.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Proderm se numeste crema minune - crema cu propolis si ceara de albine.

====================

+29/30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara fetelor,

Aseara D-ne ce mi s-a mai intamplat......am facut un dus......am iesit mi-am pus capotul.M-am dus pana la bucatarie si cand amiesit am simtit ca ceva ma gadila pe picior...am deschis capotul si pana la genunchi aveam ditamai dara de sange.Am inlemnit.Mi-am pus mana la d-ra...si palma mi s-a umplut de sange.Atunci timpul s-a oprit pentru mine.Stiti nici nu puteam sa reactionez.Ma uitam incontinuu la sange si nu reuseam sa-mi conectez creierul ca ala e sange. Am fugit la urgente cu inima in gat.Conduceam eu si ma rugam la bb sa miste.A miscat.Atunci lacrimile au inceput sa-mi curga siroaie.Alin imi zicea sa stau calma.Dar eu plangeam de fericire ca bb misca...plangeam de frica sa nu carecumva colul sa se fi deschis......dar nu aveam absolut nici o durere.....nici o contractie...si totusi sangeram. La urgente s-a devedit ca bb era foarte bine, colul de 4,5 cm....placenta ok.Cand mi-ai facut controlul ginecologic au vazut o rana -cicatrice pe colul uterin si mi-a zis ca e posibil sa se fi spart un vas de sange de la efort sau raport sexual. Sau, cum eu aveam un mic polip....e posibil sa se fi rupt polipul....dar ceea ce ma framanta cel mai tare e ca.....nereusind sa vada bine placenta au trebuit sa-mi faca eco transvaginal, cu sonda adica.Si cand au scos sonda...pe sonda nu era nici urma de sange.Atunci doctorul m-a intrebat daca mi-am facut spalaturi interne.Cand D-zeu sa-mi fac asa ceva.Aparte ca eu nu mi le fac.....si asta nu inteleg.....daca mi-a curs atata sange.....unde a disparut sangele din vagin? Ca din vagin imi curgea.Ca facusem proba cu hartia igienica sa vad de unde curge.....ma rog....mi-a zis sa stau absolut numai la pat.Dar cum???Cu un copil de 13 luni cum fac?
Acum a trecut.....dar din pacate am ramas cu spaima si cu o panica in mine!! am facut noapte alba ca la un moment dat mi s-a zbatut ochiul drept si efectiv nu aveam aer de frica.....ma rog.....D-zeu sa ma ajute sa duc cu bine sarcina pana la capat....

cred ca mi-ar fi inchetat sangele in vine de teama!
Stai la pat cu orice sacrificii. De cel mic nu poate sa se ingrijeaca tati mai mult?

====================

+29/30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

danangie off ce sperieturå..Ce ma bucur ca nu e absolut nimik cu bebe....Sper så poti så stai o perioada linistita cu toate ca cu un copil de un an e chiar greu nu doar putin...TE si sper så fie totul bine...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput