Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu azi am fost la plimbare in frumosul oras..Ne-a prins si ploaia..Dar ne-am plimbat si noi printre turisti..Am cumpårat cadou pt nepotica(un microscop)..Såpt viitoare e ziua ei si a mea de altfel si vom avea 'bairam' impreunå la ea acaså..Asa facem noi in fiecare an pt ca implinim anii la o zi diferentåå..Ea face 8 ani, eu 20 mai multi.

Nu pot så nu o felicit pe Raluk pt noul capitol.

Kemsy felicitari pt prietena ta..Si cu fierul azi e asa såpt viitoare e altfel..Cel putin asa a fost la mine..

Lullaby bun venit de la munte..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen, multumim de informatii! Masajul pe corp cu ulei se face dupa fiecare baitza?

Danangie, offf, cred ca te-ai speriat cumplit. Eu am avut asa o hemoragie la 10 saptamani si am fost convinsa ca am pierdut sarcina. Se pare ca tot din col ar fi fost sangerarea. Sa ai grija de tine!

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

lucia ai papat banii cu folos?

Evident ca nu

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vai, Danangie, ce tre' sa fi trait...Lasa, important e ca acum e totul bine si sangele n-avea legatura cu bebele. Incearca sa nu te mai gandesti si cu atat mai putin sa te stresezi cu ganduri rele. O sa fie bine! Si eu am fost mereu atenta sa nu ma trezesc cu vreo pata rosie, mai ales ca am rh-ul asta negativ si ar fi si mai prost..

Yo ma duc sa fac dushy si apoi pun poze cu o parte din lucrusoare..din hainutzele cumparate pana acum.

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Danangie 1000 de sfaturi si pareri nu te prea ajuta si cred ca esti speriata si terorizata. Asa cum bine a spus si Raluka cred ca lesinam inainte de a reactiona cumva.
Numai daca ma inteapa ceva ..pe undeva sau nu pot respira...ma gandesc ca s-a intamplat cea mai mare nenorocire.....dar asa ?
Trebuie sa gasesti o solutie cu odihna cu toate ca nu vad cum si inca o solutie cu incredere in Dumnezeu si multa speranta ca totul va fi bine si copilasul va sta cuminte pana la termen.
Faptul ca nu au stiut ei prea sigur de la ce ar putea fi nu e tocmai linistitor pentru tine dar ....acum a trecut, Doamne ajuta la toata lumea

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

De epilat eu ma fac acum cu aparatul de ras..nici inainte nu foloseam aparat brrr..dar cum am mai spus am noroc ca imi creste mai rar acum in sarcinå cel putin pe picioare e si blond si subtire si creste si rar ..ce mai ..boerie

Raluca_u bine ai revenit de la distractiuni....Eu nu mai stiu cum så merg asa la pas normal, darmite så mai si dansez..

Aida pe unde o fi?

Mergi la inceput

Iulika inseamna ca saptamana viitoare iar ne imbuibam

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk pt tine cu dedicatie doua poze din sp 29 ...spre 30, cu burta si gusa din dotare. 27 si 28 inca se lasa asteptatew...deh, vin de la bacau. care nu e tocmai dupa colt.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika inseamna ca saptamana viitoare iar ne imbuibam

Cea mai fericita 32 + cu

Påi, cum altfel ?Luto..E musai..Ca doar o data pe an se intamplå..

Am vrut så ies si eu in balcon acum oleak la aer..si zici ca e iarnåå..Cred ca sunt 13 grade.. Si cred ca nu ma ia somnul asa devreme azi ca am adormit in canapea mai devreme dupå masajul'facator de minuni'..

Asa ca så faceti bine så nu ma lasati singura pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Stiti ce problema am eu acum? Trebuie sa dau comanda pentru 500 perechi pampersi si nu stiu ce marimi. Adica cati de marimea 1, cati de marimea 2...etc. In cat timp oare ajung copii la 5-6kg?

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput