Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

ylari vesti bune bine ca se simte mai bine Eva. cat despre albastru de metil am folosit si eu cu succes la rosu in gat. am scapat de antibiotic. da am facut dintii fetii, degetele mele, suzetele, cateva hainute, albastre...si nici nu mai iese... cine are incredere in leacurile "babesti" poate sa incerce rau nu face

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Prea babesc nu era (cand eram noi copii) ca alor mei le recomandase doctoritza. Acum sigur nu o sa recomande vreun doctor asa ceva, cel putin noua ne-au recomandat tantum verde spray de care nu am gasit in nicio farmacie

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor, nu va mai simtiti vinovate pt un dus, un teatru, o terasa, un film, o plimbare romantica in parc, un shopping tot ce va relaxeaza! o mama fericita face cit cinci obosite si stresate.

lasati copilul 2 zile la socrii, matuse si mergeti cu sotul la munte, la mare, faceti amor nebun si luati oxigen in piept pentru a fi mami relexate. fericite si calme la istericalele de zi cu zi ale puiului! tot pt pui mic faceti! credeti-ma ca am experimentat dupa al doilea copil! la primul eram stresata ca mergeam in oras sa imi cumpar haine ca nu incapeam in cele vechi de grasa ce eram. ca merg pina la posta sau alte cele.
acuma..... hei, de ce nu mai am eu pe aici bunici, matusi? si asa ii lasam si mergem la Las Vegas sau oriunde ne putem relaxa numai noi doi si venim cu bateriile incarcate tot pt ei! ca asta facem zi de zi pt ei: traim, muncim, ii iubim tot la fel de mult. si oricum nu tin ei minte nimic de lipsa voastra! stop!
CREDETI-MA PE CUVINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut o prostie in dupamiaza asta. Raducu era adormit la mine in brate si l-am pus in curte in carucior sa doarma la aer, dar nu i-am pus hamurile. Iar cand s-a trezit s-a aplecat in fata si a picat in cap. Cu taica-su si unchi-su la un metru de el. Are un mare cucui si doua julituri pe arcada si coltul ochiului. M-a secat la suflet cand l-am auzit cum urla si mai ales cand l-am vazut. Nu va zic ce mi-a facut Costi. Oricum n-a intrecut ce mi-am zis eu mie insami, cat de timpita am putut fi. I-am pus gheata, l-am dat cu Hepathrombin, sa limitez efectele. Nu s-a mai umflat mai rau, dar arata ca un boxer facut knock-out.

Maine seara ne intoarcem in Bucuresti. Tocmai am auzit ca urmeaza iar cateva zile de canicula.

Albastru de metil am folosit cu succes la Andrei de multe ori. Recomandat de pediatra.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

N`seara!

Am fost in parc...era muzica in Unirii si am mers in piata si noi...Festival Studentesc....cum suntem noi ramasi studenti numa bine!
A bagat Eli la rockereala de m-a spart...are gene de hardcord ...numai pe langa emo se ducea...pe la 9 a capitulat...in carutza si acasa!

Gabitza pupam Raducu ranit...si io am pus-o pe Eli fara sa o leg si a picat...dar nu s-a lovit! Noi am avut noroc!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Ylari cum mai sunteti? Parca ziceai ca a facut Eva iar temp.? Eu as zice sa-i faceti niste analize. Daca sub antib face temp pot fi 2 variante: fie nu e bacterian, e viral si atunci antib e absolut inutil, fie nu are antib potrivit. In alta ordine de idei ea bea lichide? Febra de deshidratare la varsta asta nu e ff mare, dar poate aparea.

Noi am iesit din randul copilasilor bolnaviori. Multumim pt urarile de sanatate, insa. Nu strica niciodata o astfel de urare. Mai avem un hop cu analizele de peste o luna, insa eu consider ca am copil sanatos.

Suntem fericitii posesori de dintisor nr 6...life goes on!

V-am citit programul de mese. Si al nostru e cu 2 mese de lapte si 3 solide: fructe cu branzica, iaurt si cereale, legume+carne/ficatel/ou si cereale sau branza+rosii, orez cu lapte, mamaliga (nu-i prea place), budinci, sandwich-uri, etc. Am inteles ca cel putin pana la 1 an jumate sunt de mentinut cele 2 mese de lapte. Intre mese mai rontaie un fruct (mar, pepene, nectarina, banane), fie biscuiti, fie ce papam noi...fie paine.

Ma opresc aici...merg la somn...se anunta o zi grea maine. Calduroasa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cleo, dar nu ti-au eliminat inca celulele atipice, nu? Biopsie am facut si eu, asa am aflat ca celule nu sunt de origine canceroasa. Da, cel mai bine e sa-l repeti. Iar modificarile astea apar, nu neaparat de la ceva anume. Stiu, stiu..si eu mi-am facut tot felul de ganduri. Dar bine ca te-ai dus. De acum e bine sa il faci la fiecare 6 luni.
Da, Stefana are niste ochi migdalati... Uite aici, in prima poza. Si daaa, Edson a zis demult ca isi ia pusca
I-am facut si eu rochite dar nu de care zici tu. Rochite si palarii, poti vedea in link-ul de mai sus.

Esme, ma faci sa rosesc Ma bucur enooorm ca i-a placut, asta e cea mai mare rasplata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna seara fete scumpe

V-am citit, incerc si un conspect din amintiri.

Micaela eeei, nu ne permitem credit pe o astfel de suma, in nici un caz!! Nici nu as face credit, chiar daca mi-as permite, mai bine iti consturiesti casa pe pamant la banii aia...dar cumva la 3 camere tre sa ne mutam...ma uit dupa blocuri din 80-90 incoace!
Succes si voua, am inteles bine ca si voi cautati???
Vianne, Elenuca sunt mortale duduitele!!! Rochitele Stefanei sunt superbe, felicitari mami!, dar nici cu rochita de dezmot a Lizucai nu mi-e rusine!!
Lorich suna tare bine menu-ul dat de Cleo , s ane spui cum te-ai descurcat!
Ylari succes cu analizele scumpa!! poate a fost o greseala!
Socrate am si eu povesti sa sperii tot forumul...nu poti avea incredere in nimeni niciodata. Acu e bine ca odata arsa, nu te mai doare asa rau...
Iulia mama, ce de mai gatesti tu acolo!! fetele, eu vara mai slabut cu gatitul, comandam sau mancam shaorma si salate!
Nu stiu cui voiam sa-i mai zic una alta

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am venit sa sting lumina !
BUUUUUU! V-am speriat?
Evident ca nu ! Doar dormiti de n-aveti aer , asa-i?
Noi tocmai am ajuns de la dezmotzare - tare misto a fost! Super!!! M-am distrat la maxim desi dupa ziua asta petrecuta pe drumuri in caldura ma indoiam ca voi rezista.
Dar iata - cu o am invins! Este ora 12 si sunt alive!!!!

Andra s-a distrat tare bine - a calarit cadourile sarbatoritului, a dansat , a jucat cucu-bau, a fost de nota 10!

Abia astept sa descarc pozele

Presimt ca voi sta cuc pe aici din lipsa de somn asa ca bag citire din urma

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, voi ati dat ciuperci la cupil? are voie?

i-ash baga ciuperci cu mastanica si mamaligutza - eu sunt moarta dupa asha ceva.

vreau sa zic ca azi am vazut in Carfur galbiori uscati si hribi uscati, de asemenea. nu am luat...de fraiera ce sunt, mi se parusera scumpi.. dar mi-e gandul numai la ei.

vianne, nu am facut inca biopsie. Medicul cu care am nascut a zis sa ne vedem peste 3-4 luni sa repetam si sa videm care e statusul si eventual apoi o biopsie sa stim o treaba clara. Deci io trebuia sa astept. Nu am putut, ca ma roade un pitic la creier. Un stol de pitici. si am facut si in alta parte. Pe net nu am gasit mare informatii despre, doar terminologie de specialitate care ma depasheshte. Probabil se rezolva de la sine si ma agit ca berea.
ce nu inteleg - de ce apar inflamatiile? (asha scrie in ultimul pap). Adica ma aprind io ca berea, dar sa ma inflamez si la MADAM? (asta e gluma! radeti..)

am vazut si pozele astea. Mai, ai o fata cu neshte ochi... parca is ochii lui tati, nu? ca tu prin poze stai in planu 2 si nu disting ochii.

si noapte buna, copii!!

ps. Socrate, miine dim. te parasesc pt o vizita la o prietena.

edit: in seara asta is f. relaxata. Am spalat si culcat fata si aapoi m-am dezmatzat: a adormit piticania, tati sforaie cu cartea pe piept, si am facut baie in cada, frecat calcaie, masca pe fatza, angticelulitic pe cur. Boierie. Ma simt woama. 1 ora de petreccut activ in baie si viatza are alta coloratura.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

sara buna, fetelor!
ne mai tineti minte? noi suntem tot pe fuga, suntem de 12 zile in romania si am bifat o inmormantare, doua nunti si un botez. mergem din casa in casa, nici nu am desfacut valizele. pana acum copiii mei au dormit in vreo 4 case si mai urmeaza. zici ca ne goneste o hoarda de caini.
nici nu am apucat sa ajungem in mult iubitul moghioroshi. soacra-mea nu poate sa ma ajute nici cu un pahar de apa, ca aregatul pus in proteza dpa operatie si nu se simte bine, tare imi este ca mai urmeaza o operatie. asha ca noi doi eu si sotul, incercam sa ne organizam si sa nu lasam copii nici macar 5 minute cu ea. drept urmare sotul e plecat acum la petrecerea burlacilor iar eu pazesc copii. asta este. dar este tare greu.
mi-ar fi placut tare mult sa ma intalnesc cu voi, dar mai stau pana sambata in bucuresti, apoi plec la ai mei, la pitesti,macar acolo ma poate ajuta putin mama, ca altfel clachez. o sa incerc sa ajung maine dimneatza in moghiorosi, poate ajung si la debarcader, locul unde m-am intalnit cu simona anul trecut, dar o sa fiu singura si nu stiu daca o sa ma descurc cu puii, din pacate nu mai am nici un nr de telefon al fetelor.
in fine, sper ca atunci cand ajung in olanda sa va arat ceva poze si sa va povestesc mai pe larg. pana atunci va spun ca suntem obositi, dar bine, veseli si copiii sunt asha cum le sade bine unor copii, nazdravani.
va pup si pe curand.

Poze

Mergi la inceput