Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mda, am incercat sa scriu de pe tel, am fost exilata in bucatarie, dar fata s-a trezit cornel inca doarme, e obosit saracul ca l-au chemat la 7 la servici o ora sa faca nu stiu ce si a fost atat de obositor [emoticon care se impusca in cap]..in fine, am bagat azi ca migul la bucatarie...dovleceii lu peste, care imi facura o caldura de lesinam, imi venea sa dau cu aragazul pe balcon in jos, piept cu pesmet si acu astept sa se termine de fiert cartofii sa trag neste tzaranesti ca tare mi-e pofta...asaaaaaaaa...legat de "abandon" eu sunt genul care imi place sa imi iau la revedere sa pup, strang in brate, sa asigur ca voi reveni, cornel, e genul care fuge cand fata e cu spatele.."hai mai repede, acu sa nu ne vada sa urle dupa noi!!!".eu nu suport chestia asta..sa plec "miseleste" (nu va sparati cele care faceti asa, asta e parerea mea si pt mine asa mi se pare, daca insa asta e o metoda de a nu supara copilul si doar asta poate fi aplicata, e de inteles) si pe mine ma doare sufletul cand o las si ma duc eu sa ma mai distrez, sunt cu gandul numai la ea, dar asta ne defineste pe noi, ca mame, ne iubikm odraslele. pai o prietena de-a mea, nu si-a pus niciodata copilul pe locul 1, ci ea. de la nastere a lasat-o cu ma-sa (care practic a crescut-o) ca ea sa mearga la sala, la masaj, sambata-duminica la club, sa danseze, etc. n-o condamn..asta-i stilul ei de viata si gata. ea chiar mi-a zis intr-un timp cat ma admira pt faptul ca pun fata mai presus de mine, bine, si ca un repros subtil ca nu ma duc la sala cu ea sa dau burta jos, la masaj celulita, etc...pai dracu se mai duce sa se umple de vanatai sa ma bata nebune;le alea doar-doar oi scapa de celulita? prefer sa pap sanatos, sa-i induc si fetii un regim alimentar sanatos si sa fac miscare cu fata in parc. pt ca momentele astea nu se mai intorc..poate la alt copil, dar la asta, actual, nu..noi trebuie sa invatam sa nu ne mai simtim vinovate fata de copii cu nimic. pt ca pt ei tragem destul, meriotam si noi din cand in cand un teatru/film/o iesire ceva fara copil. acuma, fiecare face cum crede, simte. ma duc sa vad daca se muiara cartofii, apoi sa arunc cu oala d3e apa fiarta pe barbatu-mio ca tare lenes mai e. a facut scobitura in pat de cand cu concediul; asta. imi promisese un munte ceva, da ciuciu..doarme ca regele..miseleste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adriana ma scuzi, pe mine trebuie sa ma intrebi de cateva ori, la cat de prost stau cu timpul, mai uit sa raspund Soacra-mea sta pana in noiembrie. De atunci il duc la gradinita. Inca nu am gasit gradinita desi m-am inscris peste tot, la unele inca de acuma 1 an. Mi-au confirmat insa la de la un birou coordonator ca sigur o sa gasesc in mediu familial. Deci o tanti care tine mai multi copilasi la ea acasa, cum e si Iustin al lui Stefany Mie mi-e cam groaza de mediu familial, nu stii niciodata peste cine dai, insa multa lume mi-a zis ca e mai bine pentru copilul mai mic, e mai bine ingrijit si mai putin viursei. Deci incerc sa vad si partea buna.

Stefany nu am rezolvat inca nimic cu medicul de familie, nici n-am mai cautat, asa fac eu, pana nu-mi ajunge cutitul la os nu ma urnesc. Am sa caut insa cat de curand, ca tot imi aduc aminte de analizele mele super-proaste si stiu ca nu e de jucat. Mi-au iesit modificate si la inima, colesterolul si ficatul, mai proaste decat ale maica-mii care fumeaza ca un turc 2 pachete pe zi si nu se ingrijeste deloc de ea, deci nu e prea de glumit. Trebuie sa-mi caut si dentist, si-un podiatru ca am o unghie incarnata si ma doare de mor, dar eu sunt maestra in arta procrastinarii.

Micaela ai dreptate, am citit ca pana in jur de 5 ani si chiar mai incolo, pana pe la 7 ani copii nu prea au notiunea timpului. Degeaba le zici asteapta 5 minute ca e ca si cum le-ai vorbi chineza.

Lorich hehe, sa stii ca mai degraba tac-su e centrul universului lui. El e fiinta suprema, cand apare el, nu mai baga in seama pe nimeni. Si e suficient sa faca numai o fatalie la el si rade de se prapadeste, eu cateodata ma stramb jumate de ora si se uita la mine ca si cum Ce-a mai apucat-o si pe-asta? Cand apare Gabi toti suntem gelosi. [ :D]

Iulia nici mie nu-mi place deloc sa plec miseleste, pe la spate, insa daca il agit mai tare altfel, ce sa fac. De distrat nici nu poate fi vorba, ziceam eu inainte ca vine soacra-mea si poate iesim si noi la un suc cu prietenii mai pe seara asa, macar odata-n luna. Hehe, n-am reusit deloc in doua luni. Nu vrem, efectiv, nici eu nici sotu. Chiar asa maraici si agatat de noi, parca nu exista moment mai fericit in zi decat ala petrecut cu copilul. Dar dimineata ce sa-i fac, trebuie sa o tai la servici.

V-am pupat fetele, ma intorc la reclamatiile mele...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

vianne, pozele cu Eduarda in rochitze - sunt rochitzele cusute de tine? Sunt nemaipomenite

si are fiica ta neshte ochi migdalatzi -parca sunt pictati!! multe furori o sa faca... sa isi ia tati o pushca.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

am reusit sa incarc poze !!!! a durat doua ore pt 4 poze
poze

fug sa-i facem baita in piscina afara, ii place la nebunie sa se balaceasca !

am modificat link-ul, acum se vad pozele?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

am reusit sa incarc poze !!!! a durat doua ore pt 4 poze
poze

fug sa-i facem baita in piscina afara, ii place la nebunie sa se balaceasca !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Ce frumoasaaa eeeee!!!
Da' io vad doar o poza (???)

Deci mi-au iesit analizele. Trigliceridele fooooooooaaaaaaaaaarte mari. Max 140, iar io am 248 !!!!!!!!!!! De la ce??? Cica de la dulciuri. Pei io nici nu prea mananc dulce, rar de tot cioco, si mai rar prajiturici. In fine. O sa le repet peste 3 luni. Dar sunt foarte foarte marite. M-am cam speriat, m-am uitat pe net si cica sunt predispusa la boli cardiovasculare..................... In fine. Pupici la fete

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: si Eva iar are 38,2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ce fetite frumoase, Eduarda si Lizuca niste minunatii cu rochite! vreau si eu fititza cu fundita!

fetelor cum procedati voi cu lucrurile periculoase? Al meu de exemplu are o placere deosebita :
-sa se bage in frigider
-sa se babe in masina de spalat vase
-sa scoate lucrurile din priza si sa le bage la loc
-sa smulga ruterul de pe perete.

Incerc sa-l iau cu alcteva, nu merge. Urla, tipa, se da cu capul de pamant si revine la locul cu pricina. Cat e cu socrii mei nici nu se atinge de lucrurile astea. Cand suntem noi acasa, numai unde nu are voie se infiinteaza. Nu pot sa scot totul din priza, avem veioze, televizoare, calculatoare. Frigiderul trebuie sa-l folosesc. Masina de spalat vase o folosim numai cand doarme el.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

mi_bebelina, Andrada, don't even get me started. Deci imi pot da doctoratul de barbati si moduri de inselat. O singura povestioara va spun, cica pleaca cu ma-sa la tzara, el care niciodata nu pleca acolo. Io zic, bine, dar adu-mi si mie o ratza. Deci nu stiti ce distractie a fost la prietenii lui pana a gasit rata (evident congelata, ca na asa e la tzara in curte) A fost de zile mari, am primit felicitari pentru idee. Da, mi-am dat seama ca s-a dus cu totul altundeva, mai ales ca ma-sa raspundea la telefon acasa. Nu e vba de sotul meu ci de ex-ul. Si muuulte altele, el avea pasiunea de a agata chat,odata l-am agatat eu si l-am trimis la intalnire cu o prietena, evident l-am perpelit un pic cu "unde te duci? " etc. super tare era ca imi dadea prietena mea sms ca e cu el si el nu raspundea la telefon. Au fost muuulte lacrimi si suferinta darrr recunosc ca fatza lui cand i-am turnat tot a fost de milioane. Si momentul in care i-am zis "iubitule pupa-ma" el: "de ce?" "maine ma mut" a fost unul plin de satisfactii. So, barbatii e porci. Ma gandeam sa scriu o carte

In alta ordine de idei MSBB fiecare face ce trebuie sa faca si procedeaza cum considera. Parerea mea.
Asa ca tu fa cum crezi ca e bine. Personal al meu nu plange cand il las cu cineva, sau ma rog plange el asa un pic de arta si precizie dar ii trece repede.
Mai nou oricum plange daca miauna pisica, daca tzipa copii...in general cand prinde el un motiv cat de cat.
Noi mai avem 3 zile pana la plecarea de duminica.
Sunt cam in priza cu toate cele, sa fie gata la timp.

Muuulta sanatate bebelacilor bolnaviori sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79
...

Edit:Acum am vazut reteta cu dovlecei data de Alex@Sara .Arata superb.Maine voi incerca reteta mai ales ca am primit 4 dovlecei de la tara.O intrebare, nu se curata de samburi? Eu de obicei curatam dovleceii de samburi.Merci
Apropo de nume user, Alex@Sara ar trebui sa ti-l schimbi dupa ce apare bb3 Ce nume ii vei da fetitei?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

E super reteta! Eu am facut aseara, Victoria i-a papt f bine, mami la fel. Mai, dragelor! Explozie de gusturi in gura, nu alta!!! Sunt super si am impresia ca o sa-i mai fac de muuuuulte ori!

BELLEANNE, Victoria a fost prin mall-uri de la mai putin de 2 saptamani. Si e foarte ok, a fost racita o singura data, vreo 2 zile de febra.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare tuturo,

La multi Ani mamicilor sarbatorite in ultimele zile!!!

Am vazut-o pe cleo cu pozele cu Eduarda si ziceam sa va spun! Am comandat rochita si palariuta de la Alina pentru fata nasilor care a facut un an. A venit ultra rapid, a fost super frumoasa sa nu va zic ce pe spate a ramas nasa fetei si parintii ei!!! Cu alte cuvinte noi suntem acum in povesti pentru o rochita pentru Lorelei si o palarie si sacosa pentru mama! Cu aceasta ocazie Vianne vreua sa iti spun ca Thyei palariuta ii e buna, mamei ei ii pare tare haioasa si nu vrea sub nici o forma sa o schimbe! acu' eu trebuie sa imi masor capul...dar parca intra timpul undeva intr-un sac si nu reusesc...uit!
Astazi incerc!!!

Aveam ceva de comentat, dar azi ma abtin fiindca am avut o conversatie prea frumoasa pe ym ca sa imi stric ziua. Mi-ar place insa daca lumea si-ar verifica sursele de informare!

hai va pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello

ne-am adunat si noi de prin parcuri...

mi_bebelina trist ce i s-a intamplat prietenei tale. tot ce poti face este sa-i acorzi sprijinul moral de care are nevoie, sa stie ca nu-i singura in problema asta, ca e cineva care o intelege...esti o prietena buna. slava Domnului ca n-au copii

ylari vesti bune bine ca se simte mai bine Eva. cat despre albastru de metil am folosit si eu cu succes la rosu in gat. am scapat de antibiotic. da am facut dintii fetii, degetele mele, suzetele, cateva hainute, albastre...si nici nu mai iese... cine are incredere in leacurile "babesti" poate sa incerce rau nu face

am vazut si pozici cu printese frumoase lizuca (doar una?!??) si eduarda cu rochita ei mov frumoasa

doloress cam nasol cu "pasiunile" puiului. si periculos. nu stiu ce sfat sa-ti dau. si a mea se baga in masina der spalat cu capul si apoi inchide usa si-si prinde capul acolo. dar o scot din priza si o las sa se joace in voie. in rest, nu umbla la prize. ia aparatori pt prize, sau ascunde-le cumva.

socrate astept cu nerabdare cartea aia bine ca nu te lasi daramata de astfel de dobitoci si continui sa vezi partea amuzanta a povestii

gata? doar atat ati scris? pe unde umblati? heeeeloooooooooooooo

Mergi la inceput