Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
Ylari ma bucur ca fatuca ta e mai bine....cat despre mancat nu stiu ce sa zic.......si noi oamenii mari cand ne doare ceva nu avem pofta de mancare....o sa-si revina ea si cu papica. Cat despre apa...fiica-mea e foarte atrasa sa bea din sticla normala, fara tuturoi.Incearca si tu, mai pe langa, mai cu udaturi o inghiti si ceva apita....Sanatate multa si . Asa e, e vacanta ....juridica ![]() Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Am incercat. Am incercat si celebra sticla de tedy water. No way... Fi-mea e la perioada de aruncat totul pe jos, la dat peste maini (ale mele - mai ales daca am ceva, orice in una din ele) si la dat din cap ca NU...
Cleo, vroiam sa zic albastru de metil
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: am uitat sa va spun ca si azi m-a scutit totusi Eva de stress si a adormit singurica acum la pranz. Intre toate relele, torusi ceva bun, zic eu... Aaaa, si mai e foarte bine ca pana la ora asta nu a facut febra deloc. Dar trebuie sa sun sa intreb cat mai dau panadol si nurofen dupa ce dispare febra.
Lorich spune:
Hello...
Nu stiu ce-i cu mine, dar am o lene... ma uit in jur, sunt multe de facut, copilul doarme, eu efectiv nu ma pot apuca de nimic; macar de-as dormi.
Cleo [galeata de ceai cu lamaie si miere]
Ylari bine ca e bine Eva! I-ai dat antibiotic sau a trecut pur si simplu? Cu papatul, relax..cand nu se simt bine nu papa, dar recupereaza ea.
PRAG sarumana de urare! 
Mi bebelina ce poveste trista, insa doar partea cu tatal e irecuperabila, pt sot mizerabil se prescrie devortz si refacerea vietii intr-un mod uman.
Doloress foarte interesant ce povestesti tu de Patrickutul tau! Of, esti centrul universului lui fara drept de apel (nu ca ai vrea sa faci apel
)
Laura da' ce papacios ai tu acolo! Moamaaa... bravo ! Si ptiu, ptiu, ptiu!
Dati-mi idei de meniu pt matusa fitzoasa care vine in we la noi! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
lorich, somon la cuptor/gratar , garnitura orez salbatec (gasesti in carfur/cora langa ala obishnuit) salate
pepene galben cu inghetzata de caramel.
supa de rosii- cu legume multe, sa fie groasa
daca stramba din nas, zici ca asta e meniul de copil - si vrei sa gatesti pt toti la fel de sanatos ![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Lorich, i-am dat cedax (antibiotic) ieri prima doza, acum trebuie sa i-o dau pe a doua (se da la 24 h)
YLARI
mihaser spune:
Buna!
Voiam sa va intreb daca voi duceti copiii in supermarketuri si daca ati observat ceva schimbari in starea lor de sanatate dupa.
Eu am observat diferente de comportament...Cristi devine agitat si nu te mai intelegi cu el...alearga, parca e bezmetic...nici Eli nu e prea linistita...Si daca intru cu ei pe la frigidere pot raci...noi cam evitam sa stam mult cu ei pe acolo!
Mi_bebelina felicitari ptr post! ce te invidiez ca faci ce-ti place! Pup tiza!
Sanatate ptr Eva, Julia si Iasmi!
Ca_eric vreau si io poze de la ziua voastra...pls!
Va pup!
cleo78 spune:
tocmai dim. am fo cu noem isi cu cupii in Carfur
copiii pushi in cosjhul de cumparaturi
Sebastian arunca cumparaturile afara
mara le asheaza din dreapta in stanga, dintr-un coltz la altul.
intradevar ii agita- dar era putina lume... casele goale
mara fura de pe rafturi- o sa fie nasol cand incepem ca nu e voie
edit: ylari, am mai gasit neshte tantum verde de supt prin casa, sarutmana de idee.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elenuca spune:
Pupam fetele ! Avem un net de cacao aici la tara
, se incarca o pagina in 3 ore asa ca din urma nu am reusit sa citesc mare lucru. Parca am cetit ceva de Iasmina bolnavioara si pui de Ylary parca, v-am spus mere netu ca nebunu’ sper sa pot sa posez mesajul asta ca o sa ne uitati de tot pana ne intoarcem noi in Bucuresti. Uram multa sanatate puiutilor bolnaviori, multa rabdare mamelor, uf, stiu prin ce treceti fir-ar sa fie. Haideti ca maine o sa fie mai bine, o sa vedeti.
Acum despre noi. Dupa cele 10 zile la mare unde Lizuca s-a comportat admirabil, i-a placut la nebunia in nisip si mai ales in apa, cei drept am facut baie in mare ultimele doua zile, in rest in piscina , acum suntem la munte. A fost super, imi era dor de mare si profitam de cele doua ore pe care Lizuca le dormea pe plaja la adapostul umbrelei de stuf ca sa innot ca plaja nu mai fac demult, fac alergie daca stau la soare mai mult de 3 zile si nu stau in orele de varf. Oricum nu ma omor cu plaja, mie imi place marea pentru valuri si pt senzatia de a innota in larg, mult in larg, eh am si io piticii mei.
Noi suntem la bunici in Arges, e tare bine aici, fetelor in casa avem 22-23 de grade, au fost seri cand am bagat caloriferul, stau cu sosete in casa ca-mi ingheata picioarele... Lizuca e taaaare fericita, a inceput si ea sa mearga de vreo 2 saptamani si lumea din jur e muuult mai interesanta. Am facut si noi ROR-ul, a venit asistenta doctorei de familie la noi si l-am facut – dragutz din partea ei- insa i-au aparut bubite la cateva zile, am citit ca e normal, hm... vaccinurile astea! Sa ma laud cu fiemea :stie cum fac toate animalele [ muuu, beee, gaga, mac mac, cucuuu- cocosul, gloglo (porcul)] le arata cu degetul pe carticica ei colorata, stie cum se numesc toate jucariile , stie unde e bucataria, baia, fiecare camera in parte- deh avem vreo 5, ma striga asa frumos mama, ma topeste, striga copii de joaca- cel mai mult ii place sa-l strige pe George ( gege) Catinca (ctica) Ancutza ( cucaaaa) Radu (aduuuu), spune cand face caca si pis si a inceput sa faca la olita si e tare mandra de ea cand face, ne arata cu degetul ca a facut. Pe tataie il striga tataaaa iar pe taticul ei il striga tati. Face papa cand plecam si isi manifesta cu orice ocazie personalitatea
, fapt pentru care facem prin rotatie de straja in jurul ei ... Nu stiu ce o sa ma fac cand o sa ma intorc, dar ma gandesc ca in apartament e altfel, aici sunt o multime de tentatii, animalele, iarba, stratele cu ceapa , morcovi, apa, iarba, nisipul si pietricelele.
Referitor la mancare noi avem urmaorul program:
7- laptic 120 cu o lingura de cereale
10- ousor sau rosie cu branzica sau ficatel sau cartofior copt si aproximativ 100 ml de lapte batut facut de mama de la vacutza noastra
11-nani cu 180 de lapte cam 1-2 ore
14-15 ciorba mai grosuta cu carne ( pui, vita, peste) cu 100 ml de lapte batut
17-18 nani cu 180 lapte cam o ora
20- fructe cu biscuite sau lapte batut cu cereale tot 100 ml sau piure de brocoli cu dovlece sau gris cu lapte- dar nu prea e fan
22:30- 23- 180 de lapte cu o lingura cereale
La 3 se agita pe toate partile si o linistesc cu nitel laptic- maxim 100 . Intre mese mai papa nectarina si cochete . A, si papa cu noi la masa, am observat ca e mai cooperanta asa.
Ea niciodata nu a fost o manccioasa, m-am obisnuit cu ideea, dar e dezvoltata e si inalta si e fortoasa, fara a fi insa grasutza. La un anisor avea 11 kg, de atunci n-am mai cantarit-o. O sa incerc sa atasez macar o pozica cu ea sa vedeti ce a crescut, sper sa pot.
Va pup pe toate mari si mici, multa sanatate la puiutzi!
Tocmai ce a zis fiemea la cangur caguuuu
, mai fetelor sunt fantastici copii nostrii, Doamne cate asimileaza micii buretei !s-a plictisit de animale domestice si acum studiaza animalele salbatice, stie deja ursul, leul, pinguinui, cangurul si la ras zice ca-i pisica...![]()
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 tocmai dim. am fo cu noem isi cu cupii in Carfur copiii pushi in cosjhul de cumparaturi Sebastian arunca cumparaturile afara mara le asheaza din dreapta in stanga, dintr-un coltz la altul. intradevar ii agita- dar era putina lume... casele goale mara fura de pe rafturi- o sa fie nasol cand incepem ca nu e voie o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |

fi-mea mananca din ele, baghetele si painea YLARI
belleane spune:
ylari: bine ca n-a mai facut febra saracuta, poate s-a grabit nitel cu antibioticul, dar cine stie ce o fi vazut acolo si a zis rosu in gat?
Cleo: nasol cu durerea asta in gat, eu in ultima vreme am descoperit ca-mi face bine trahisan sunt niste pastilute, nu trahisept care sut niste chestii ca niste bomboane. Legat de colposcopie in zona aia se vindeca totul foarte greu. Asa ca mai bine lasi putin timpul sa treaca. Auzisem ca este o tipa mai buna la colposcopii pe undeva prin Cotroceni. Dar nu stiu exact unde si nici nu-mi amintesc cum o cheama.
Ieri a vomitat Elena pentru prima data. Avea ceva in gat a tusit pana a vomitat pe covor; deci aseara am avut ce face.
De ce am intrebat eu de supermarket: pentru ca sotul meu insista sa nu mergem pentru ca a observat el ca fetelor le curge nasul sau tusesc dupa ce mergem acolo. Desi noi nu le ducem la raionul de congelate. Ca cea mica nu sta locului o clipa nu mai spun; Ca se joaca acolo cu toate jucariile de pe rafturi, ca trage de toate etc, ca oboseste exagerat..
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Alex@Sara spune:
a mea urla ca din gura de sarpe "caneeeeee,caneeeeeeeee"adica carne,de zici ca e somaleza nemancata de ceva vreme.Aseara i-am dat niste muschi haiducesc ,sa o fi vazut ce balota in ea si dupaia a mai cerut
.A mai mancat 2 biscuiti,a baut niste apa,si gata,a luat fata cina in oras,de nu a mai vrut bibi deloc,da deloc(si asa ceva nu am patit niciodata pana acum)cand am ajuns acasa si i-am pus la nani 
Cleoreferitor la sms-ul cu pupatul burticii,nu am nimic impotriva,dar vezi ca e contagios
.Burtica cu Sara a adus 6 bebei iar asta,pana acum 2 sarcini confirmate
.Se zice ca daca vrei sa ramai gravida,sa mangai o burtica de graviduta si in urmatorul an sigur ramai.Asa ca la noi e ofertaaaaaaaaaaaaa,maxim o saptamana asteptam pe cine vrea bebe 
Eu am maine seara programare la dr,sper sa fie totul ok,o sa vb cu el despre nastere(sper din suflet sa pot natural)si despre rezerva,si altele ........sper sa vin cu vesti bune,ca de bagaj inca nu m-am apucat desi am toatele cumoparate,dar nu imi vine sa ma iau de calcat(stiu faza cu inais ,dar nu neaparat deaia).daca cumva ma apuca sa nasc,arunc tot ce am in troler si am taiat zona spre spital.
Mersic de incurajari si de marjoretele puse deja la treaba.Mai tineti-le putin incuiate sa nu oboseasca prea repede sa isi faca treaba cum trebuie cand o fi cazul.
Gata,pupici ca fug sa schimb un sconcs si sa papam ca a dormit d ela 12 jumate pana a cum 5 min,dupa 2 ore de balaceala in piscinuta.Daca am timp incarc niste pozici in albumul nostru sa ne vedeti si pe noi,ca reunosc,am fost tare zgarcita cu pozicile,dar imi ia mult s ale micsorez si numa de asta nu am timp
Pupici tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
38sapt+