Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
cleo78 spune:
[CAFEA]
ca ma doare in gat.
ieri am facut curat in congelator - si mai aveam 2 resturi de cutii de inghetzata. Le-am lins, ros capacul, din astea stiti voi, de facut ordine. Acu ma doare in gat, o ureche si o amigdala. Babele ar zice ca m-a tras curentu ca e pe jumate, io cred ca sunt blestemele lui Victor - ca i-am zis ca nu mai era inghetzata si ca a lasat cineva cutiile goale acolo (lucy sau Mara probabil)
edit: vianne, am facut colposcopie, medicul insa a zis sa mai asteptam pana la toamna si daca nu da inapoii - sa fac biopsie etc. Am fo convinsa ca e o greseala de laborator la PAP, l-am repetat, la consultatie doctoritza mi-a zis ca arata f. bine colul pt 1 an dupa nashtere dar PAP tot cu inflamatie a iesit si cu celule atipice.
eu sunt insa ingrijorata ca nu inteleg de ce modificarea asta. Si nici ce tratament sa fac. Amandoi dr-ii au zis sa ashtept si sa repet dupa un timp. Ok, ashtept... dar stii cum e cu ideile de pe creer.
Ylari, cum fuse noaptea?
inais, iasmina cum se mai simte?
pupam toti cupii bolnaviori.
si burticile!! ca tre sa nasca in curand!! Hai fara anuumar!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Am avut un somn foarte agitate….aseara m-am intalnit cu o prietena iar problemele ei m-au facut sa ma zvarcolesc toata noaptea……Tatal ei a fost depistat cu cancer in stare avansata(nu stiu de care, cum, ce fel…stiu doar ca are mai multe tipuri de cancer, parca mi-e si nu-stiu-cum sa o intreb tot felul de amanunte), doctorii i-au mai dat de trait cam o saptamana. Si pe langa toate astea, sotul ei s-a gandit ca acum ar fi momentul sa arunce tot veninul din el. E un monstru fetelor, sincer eu nu am mai vazut asa om….cat a fost plecata ea la parinti si-a adus amanta in apartamentul lor, desi nu recunoaste, de fiecare data incearca sa o atace verbal, i-a zis chiar sa-si caute chirie ca el n-o mai poate tine in situatia in care apartamentul e al amandurora cumparat cu banii de la nunta si cu credit(creditul e pe numele lui pentru ca ea are contract de munca pe durata determinata), i-a zis ca saptamana viitoare pleaca in concediu fara ea(nu ca ea ar vrea sa mearga cu el, dar asa, ca chestie)…..in fine, multe multe chestii care adunate te fac sa-ti iei campii. Sincer mie niciodata nu mi-a placut relatia lor desi ne intalneam toti 4 aproape saptamanal, concediile in majoritate le faceam impreuna……si cu toate astea nu am stiut multe chestii pentru ca i-a fost jena sa se planga la mine……acum insa chiar nu mai poate suporta.Si situatia e cu atat mai grea cu cat familia nu o poate sustine moral, parintii, sora ei nu stiu nimic despre nefericita ei casnicie cu un monstru.Singurul lucru bun e ca nu au copii, deci divortul ii va desparti definitiv, fara a mai avea ocazia sa se intalneasca dupa aceea……….oricum si asa e greu…
Scuze daca v-am plictisit…….am simtit nevoia sa scriu aici…..
Citesc din urma si revin.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
Neatza
Pt dureri in za nec incepem ziua cu un ceai caldutz si un descantec sa fuga blestemele lui Vic .
Cine doreste, cine pofteste ? !
Mda, tre sa recuperez din urma dar is singura pe plantatie azi cu domshoara maraila intre coaste
Si ce mi-ar fi placut sa zac astazi , da' nu se poate ...facturi, impozite, hartii...dar ma incurajez ca diseara dezmotzam un baietzel de un an
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
cleo78 spune:
vai, mi_bebelina, ce poveste trista...
mai am si eu 2 verisori exact in aceeasi situatie. El e rau, si o toaca marunt. Asta e. Ea insa nu trebuie sa taca la nimik - cum i-a fo jena sa iti zica, probabil ii e jena sa zica si lui, si cine stie cate a mai indurat si el io tot face ca de...merge.
legal, chiar daca e creditul pe numele lui, se imparte totul. si casatoriti, si necasatoriti - si concubinajul dupa 5 ani are aceleasi drepturi.
io am tot vazut din astea...si sunt drastica - oamenii din rau in bine nu se schimba asha usor. Nu am vazut minuni...si nu e o ratacire de moment, sa isi ia amanta si sa stea numai dupa curu ei, din moment ce o jigneshte si o da afara din casa. Stii ce ash fi in stare sa fac in locul ei? sa il las pe el sa plece in concediu, si dupa 3 zile sa declare la politie ca a parasit caminul conjugal si sa schimbe yala si sa bage divortz. DIRECT. el probabil merge in concediu cu ea. La proces - sa aduca dovada de concediu....si o sa iasa ca a platit laa hotel pt camera dubla etc.
Dar eu sunt drastica.... nu toata lumea e asha.
DIn pacate, sincer, nu te poti baga. pt ca ei se cearta ei se impaca.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Cleo, baga repejor ceaiuri calde cu lamaie!
Pe mine ma enerveaza groaznic durerile astea in gat - mai ales vara, cand e cald si as mai manca o inghe sau bea ceva rece - eu sunt f. sensibila la rece
Mi_bebelina, urata poveste cu prietena ta - insa chiar, mare noroc ca nu au copii, e asa complicat pt. toti cand sunt copii la mijloc.
Doloress, offf, greu cu bietul Patrick. Imi pare rau ca inca sufera asa mult dupa tine. Te mai intrebasem: cat sta soacra la voi? ce faceti dupa ce pleaca ea?
Adriana
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Neatza fetelor! Am avut un somn foarte agitate….aseara m-am intalnit cu o prietena iar problemele ei m-au facut sa ma zvarcolesc toata noaptea……Tatal ei a fost depistat cu cancer in stare avansata(nu stiu de care, cum, ce fel…stiu doar ca are mai multe tipuri de cancer, parca mi-e si nu-stiu-cum sa o intreb tot felul de amanunte), doctorii i-au mai dat de trait cam o saptamana. Si pe langa toate astea, sotul ei s-a gandit ca acum ar fi momentul sa arunce tot veninul din el. E un monstru fetelor, sincer eu nu am mai vazut asa om….cat a fost plecata ea la parinti si-a adus amanta in apartamentul lor, desi nu recunoaste, de fiecare data incearca sa o atace verbal, i-a zis chiar sa-si caute chirie ca el n-o mai poate tine in situatia in care apartamentul e al amandurora cumparat cu banii de la nunta si cu credit(creditul e pe numele lui pentru ca ea are contract de munca pe durata determinata), i-a zis ca saptamana viitoare pleaca in concediu fara ea(nu ca ea ar vrea sa mearga cu el, dar asa, ca chestie)…..in fine, multe multe chestii care adunate te fac sa-ti iei campii. Sincer mie niciodata nu mi-a placut relatia lor desi ne intalneam toti 4 aproape saptamanal, concediile in majoritate le faceam impreuna……si cu toate astea nu am stiut multe chestii pentru ca i-a fost jena sa se planga la mine……acum insa chiar nu mai poate suporta.Si situatia e cu atat mai grea cu cat familia nu o poate sustine moral, parintii, sora ei nu stiu nimic despre nefericita ei casnicie cu un monstru.Singurul lucru bun e ca nu au copii, deci divortul ii va desparti definitiv, fara a mai avea ocazia sa se intalneasca dupa aceea……….oricum si asa e greu… Scuze daca v-am plictisit…….am simtit nevoia sa scriu aici….. Citesc din urma si revin. Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Ufff - mi-bebelina, pana am scris io 3 lulele 2 surcele a aparut si mesajul tau.
Imi pare tare tare rau pt tatal prietenei tale, D-zeu sa-l pazeasca, sa-l crute de suferinta, sa dea D-zeu sa nu fie atat de crunt pe cat pare.
Saraca va avea nevoie de tine ca prietena pt ca o asteapta vremuri grele. Cu problemele medicale ale tatalui , cu situatia din familie...
Ce dobitoc, auzi? Sa aduca amanta in casa lor .
Genul asta de barbati imi intorc matzele pe dos, jur!
Bine ca te-ai descarcat, e de inteles ca ai avut asa o noapte grea, si-ti doresc sa gasesti cuvintele potrivite pt prietena ta, sunt sigura ca-i vei fi alaturi si o vei incuraja.
Te pup si-mi pare rau ca-s pe fuga
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
mi_bebelina spune:
Am revenit.....
Cleo, vezi mai daca nu ai impartit inghetata cu Victor? Sau......poate chiar te-a tras corentu'
Legat de prietena mea si de cum ai proceda tu......si eu as proceda ca tine, insa iti dai seama ce se poate crea? Si nu e momentul acum, avand in vedere situatia tatalui ei....Mi-e mie greu cand o vad cum plange cand povesteste, dar sa fii in situatia ei....e crunt. Incerc sa fiu alaturi de ea, sa o mai bucur cu micile nazdravanii ale Deliei pe care ea o iubeste foarte mult si sa o ajut sa treaca peste toate problemele cu bine. Imi spunea ieri:"Anul asta o sa am doua pierderi", iar eu am incercat sa o fac sa inteleaga ca numai pierderea tatalui ei este o pierdere...divortul trebuie sa il vada ca un castig. Castigul eliberarii de situatiile tensionate la care este supusa de un badaran.Astazi iar ne intalnim, am rugat-o sa stea cu Delia cat ma duc eu sa-mi iau postul si apoi ne vom intalni si cu alte prietene la un pahar de suc si de vorba.
Adriana, Cleo, MsBB...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Micaela06 spune:
Neata,
Mai facem si noi prezenta din cand in cand, asta deorece eu am o stare de imi vine sa ma impusc, probleme la serviciu si niste 'prietene' care m-au dezamagit crunt. Incerc sa nu am ganduri negative la adresa nimanui si sa ma concentrez la copilul meu. Adica artrebui sa fiu fericita ca amuncopil sanatos si atat de minunat, nu sa imi amarsc sufletul pentru niste oamenii mici.
Adriana ca ma intrebai, da ma, eu vreau casa'pa pamant' adica intr-o 'apropiere' de buc, o fac tarancutza pe Daria .Dar tot sunt scumpe, pana la urma cred ca ne luam pamant si ne apucam de construit... vai de mine, ce sa zic.
Cleo daca vrei sa mergi la dr si zici ca nu vrei sa o lasi pe Mara la socrii stau eu cu ea. Parca asa am inteles... chiar mi-ar place sa stau cu 2 fete cucuiete.
Andrada, Mibebelinace au ma barbatii astia? Au intrat in zodia nebuniei? Ufff,multa putere le doresc prietenelor voastre, sa poata sa se rupa de asa nebuni...auzi unu sa plece de acasa cand nevasta-sa e gravi... pai asta pleaca candisepune pata? cando fi copilu bolnav sau mai stiu eu in ce momente, parerea mea e canu are leac si trebuie lasat. Si ce sa mai zic de alalat cu amanta in casa siplecat in concediu singur taman cand are nevoie de sprijin. Astia nu au auzit de 'la bine si la greu'? Mama ce nervi am pe ei, idiotii.
MsBB faci conta? Cat despre Andra la bunici,faci cum crezimaibine poti sa o obisnuiesti cu ei si cu tine prin preajma, adica ii lasi pe ei sa se joace si tu te retragi in alta camera. Ma gandesc ca e mai usor pentru ea sa ii perceapa ca fiind 'familia',mama,tata si bunicii. Oricum stai linistita ca toti copii prefera sa stea cu bunicii... dar sa te pregeatesti la intoarcerea din concediu sa iei acasa o domnisoara 'rasfatata'
Doloress, cred ca fiecare face cum e mai bine pentru ea si puiul ei, daca Patrick nu plange daca tu te 'ascunzi' si e toata ziua fericit inseamna ca asa e bine sa faci sinu conteaza ce scriein carti.
Eu ma gandesc ca noi le spunem ca plecam dar ne intoarcem in x ore, dar ei nu au notiunea timpului... pentru ei si 5 minute e foarte mult. Oricum asta cu spus ca ma intorc diseara cred ca merge mai tarziu cand ei sunt mai marisori si atunci Doamne fereste sa-i dezamagesti.
Laura,foarte scump apartamentul ala... adica voi puteti lua credit asa mare? Cat despre Mirciulica si gradinita, eu cred ca e foarte bine sa stea printre copii sa se joace si in plus cred ca o sa invete multe lucrii. Si pe mine ma bate gandul sa o dau la o gradi partic program redus, dar sa vedem ce facem cu casa... ufff banii astia...
Va pupam
YLARI spune:
Buna dimi.
O noapte buna, nu am mai ajuns la 38. Uf... Parca si ea e mai bine dar tot nu papa decat cu chiu cu vai. Probabil inca o doare gatutzul... Bineinteles cu chiu cu vai luam medicamentele, parca nici apa nu mai vrea, ma apuca alea rele, ca e asa Gica Contra, dar ea nu are de unde sa stie ca astea ii fac bine...
Cleo, imi pare rau de durerea de gat. Mie si tantum verde imi face bine. Si cand simt ca e nasol, ma dau singura cu albastru in gat.
Mi_bebelina, tare rau imi pare de prietena ta... Dar cleo are dreptate, l-as lasa pe afara, mai rau e ca parca e vacanta juridica (sau cum se numeste) Eu stiu ca acu vreo 9 ani am divortat si eu si tot asa pe vara si a trebuit sa astept pana in septembrie.
Mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu... am inceput acu vreo ora mesajul asta...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Buna dimi. O noapte buna, nu am mai ajuns la 38. Uf... Parca si ea e mai bine dar tot nu papa decat cu chiu cu vai. Probabil inca o doare gatutzul... Bineinteles cu chiu cu vai luam medicamentele, parca nici apa nu mai vrea, ma apuca alea rele, ca e asa Gica Contra, dar ea nu are de unde sa stie ca astea ii fac bine... Cleo, imi pare rau de durerea de gat. Mie si tantum verde imi face bine. Si cand simt ca e nasol, ma dau singura cu albastru in gat. Mi_bebelina, tare rau imi pare de prietena ta... Dar cleo are dreptate, l-as lasa pe afara, mai rau e ca parca e vacanta juridica (sau cum se numeste) Eu stiu ca acu vreo 9 ani am divortat si eu si tot asa pe vara si a trebuit sa astept pana in septembrie. Mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu... am inceput acu vreo ora mesajul asta... YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Ylari ma bucur ca fatuca ta e mai bine....cat despre mancat nu stiu ce sa zic.......si noi oamenii mari cand ne doare ceva nu avem pofta de mancare....o sa-si revina ea si cu papica. Cat despre apa...fiica-mea e foarte atrasa sa bea din sticla normala, fara tuturoi.Incearca si tu, mai pe langa, mai cu udaturi o inghiti si ceva apita....Sanatate multa si . Asa e, e vacanta ....juridica
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza