Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
Vianne spune:
Laura, multumim, multumim!
Cleo, nu as putea sa iti spun de ce se iflameaza dar stiu ca celule se sufera modificari. Te inteleg ca te agiti si eu am fost la fel..
Multumim! da, ochii sunt de la Edson![]()
MsBB spune:
Mai fetelor, eu ma bucur ca va exprimati parerile, ca aveti in gand doar binele copiilor. Cum zicea si Adriana - doar de asta suntem aici - discutiile astea sunt f constructive cu atat mai mult cu cat nu stiu nici pe departe tot
. Schimburile de pareri, impresiile, experientele ne educa, incercam sa fim mai bune.
Eu poate am gresit ca pana la un an si 2 luni am lasat-o de prea putine ori in compania, exclusiva, a altor persoane. Pot numara pe degete de cate ori a stat la socrii iar la ai mei o singura data fara noi. In rest a fost non-stop cu unul din nou - sau cel mai bine cu amandoi
! Poate si de asta este atat de dependenta de noi, de prezenta noastra.
Cum spunea si Simonix, lasatul progresiv este de mare ajutor dar in final daca vad ca nu-i tihneste si daca nu arde nu o voi lasa sa se chinuie.
Mi-a placut tare mult ce a zis si Cenia
. Cred ca ai mare dreptate. Meritam si noi cateva ore de relaxare ca si cuplu.
Doloress - noi nu ne confruntam cu astfel de probleme - masina de spalat ori alte chestii periculoase - pt ca pur si simplu ea umbla dupa noi ca un magnet. Cel mult se uita la ce facem si in rest agatzata de picioarele noastre.
Lori - hai mai! doar n-ai dat cu parul! Ai zis ce ai gandit la mom respectiv. Respect parerea ta si-mi place ca iti faci timp sa-ti exprimi parerile
.
Oricum sunt de parere ca azi tre sa dai de beut sa sarbatorim in gaska anii de la
. Multi, multi ani fericiti, sa fie viata voastra de familie presarata cu clipe de fericire si multaaaa armonie!
Gata, a trecut de 12 noaptea se considera 23 asa ca putem 

Bag de seama ca ai oaspeti de vaza
- dixtractie placuta !
Vianne - ce fetitza
! Uf Doamne! Parca are ochisorii Andrei
! - a furat parca si fie-mea tiparul de la Edson ![]()
Miss - mi-ai dat de treaba cu Flourul. Vezi ce inseamna sa deschizi gura si sa vorbesti despre anumite chestii? Asa aflu perspectiva mai multor persoane!
M-am bucurat sa citesc in postul de pe 15 ca te simti mai bine si poate ca faptul ca va mutati din casa Dl. Sticla va fi de bun augur!
Va tin pumnii!
Sa-ti spun si cat de mult ma bucur ca David doarme atat de bine acum? 
. Minunat! Sa o tina tot asa!!!
Iar de Lizuca - nu mai zic, este si ea o frumoasa si jumate!Unde mai pui ca e si tare isteata! Ce de cuvinte stie ea
Iar tu Elenuca - esti sora Gabitzei?
cam semanati ![]()
Savurati la maxim vizita la bunici!
Gabitza -
cucuiul lui Raducu! Imi pare tare rau ca s-a intamplat asta!
Socrate - f tare faza cu ratza 
Iulia - hai mobilizeaza barbatu'
. Se anunta canicula in weekend - numai bine ar merge o plimbare la munte, aer liber, miscare
. Pune
pe el, dezlipeste-l de pat
. Hai facem un Ceahlau? ![]()
Belleane - mititica! Imi pare rau de
Elenei! Eu cand am vazut in spital pt prima oara un bb mic vomand in jet si pe gura si pe nas m-am 
AlexSara - tinem agitatele incuiate cat vrei tu - doar sa ne anunti cand sa le punem la treaba
Abia astept nitzica actiune - galerie, invocari , alea-alea 
Micaela - asa
! Imi place ca nu te lasi doborata! Capul sus - sorteaza "prietenele" , priveste-o pe Daria si viata va fi mai ROZ! ![]()
Da, ma mai delectez cu nitzica conta
!
Mai rasfatzata??????? 
Ylari - ma bucur ca Eva e mai bine
! Sanatate multa voua!
Salut si americanul Eric in grafic
- sa fii mereu in grafic, frumos si voios!
Andrada - stai linistita! Nu-ti fa procese de constinta. Apreciez fiecare punct de vedere si noua perspectiva la care poate eu nu m-am gandit.
Simonix - cam asa e si la noi. Numai ca la noi nu vomita ci leshina
. Asa ca trebuie sa fiu extra-ultra-mega-super-tare cu puteri de superwoamana 
Asa este Prag - sigur au nevoie de prezenta altor persoane! Mi-a placut mult cum ai descris relatiile tale cu copii 
Inais - ce mai faceti? Cam rarutz pe la noi
Ah uite ca intre timp ai aparut !Bravo pt dintele no.6
! Sa-l stapneasca sanatoasa si ma bucur pt vestile bune 
Mihaser -
f tare rokeritza hardcor 
Laura -
chiar ma intrebam pe unde esti
. Sis ce face? N-am prea vazut-o pe aici.
Apropo de absente - Dani? uer are iu????? i mis iu 
Desiree - 
Cleo - te felicit pt seara ROZ pe care ti-ai oferit-o
!
Aceiasi dilema am avut-o si eu cu ciupercile si am intrebat pediatra care a zis ca-s nitzel cam grele - ca ar prefera sa mai astept. Si eu sunt moarta dupa ciuperci si le-ash manca oricand/oricum/oricat.
Am gugalit nitzel si pe net si tot asa cica, ar fi indicat sa se astepte pana in jur de 2 ani 
Acum na, ce sa zic? Poate or fi alte fete mai in tema care au incercat deja si nu or fi de aceiasi parere cu pediatra mea dar eu iti zic ce am aflat
.
DanaH -
ce povestesti tu acolo 

! Clar nu va plictisiti! Sa fie mai usor in Pitesti la ai tai, savurati la max vizita in Romanica, chit ca pare mai mult o cursa contra-cronometru dar asa va veti umple tolba de amintiri si veti avea cu ce va hrani mintea pana la urmatoarea vizita 
Gata, chiar sting lumina ca maine o sa plang cand o sa-mi vad cearcanele pana la brau si o sa dorm pe mine.
Noapte buna! 
Edit : Doamne cat am scris
- nu ma amendeaza astia pt diaree verbala? ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
iulia83 spune:
sunt si eu [pe aici. ne-am uitat la transformers 2. dragut film..pt cei ce indragesc genul. msbb sa-i fie de bine dezmotarea la dezmotat si voua petrecerea. te-ai dantuit, ha? a rezistat mandra pan la ora asta? mai, mai...gata, ma bag la nani, maine iar ma trezeste mandra pe la 9-10 si ma apuca nervii (niciodata nu mi-a placut sa ma trezeasca cineva..mai bine o alarma, dar nu o persoana. o uram pe mama de cate ori imi dadea trezirea sa merg la scoala
ajunsesem sa ma trezesc iepureste cand o auzeam - prin somn - ca iese din sufragerie, numai sa n-o aud ca zice "hai, trezirea!" am ramas cu un fix
).
nb la tatiiiiiiiiiii
ah, cleo n-am dat ciuperci, da as da, ca-s pref mele..ba, nu, mint! i-am dat, la mare, din pizza calzone
n-a avut nici pe naiba... ![]()
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric pt mihaser iti trimit pozele lui eric la 1 an te ![]() mami de ericutz |
ce barbat! ce barbat!!
auzi, de ce numai lui mihaser ii trimiti? ce, noi nu meritam?
bag o

un la multi multi ani lui Lorich si lui nenea tata lui Robert, casa de piatra, copii care sa doarma lemn un somn de puf
si mai voiam sa zic nu stiu ce. A, da, lui DanaH relaxare placuta. Cart cuprinde.
Azi o amica de a mea nashte - cezariana.

. O tipa super, cu dubla circulara de cordon, cu 1.55m ea a tinut mortis nashtere naturala. Din pacate a ajuns in sapt 40 si copilu necoborat si fiind micuta - nici nu mai e loc unde sa coboare... sunt curioasa cat va avea la nashtere, ca acu 3 sapt ii aproximase ecografu 3.500gr.shi-nca una pt burticile noastre care sunt >sapt 37.

fara anumaaaar!!! nashete usoara copii sanatosi si pishorcoshi si papaciosi.o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
neata
Gabitzule ooof, il pupic pe Raducu pentru cucui!!! Din pacate se intampla!
Sper ca deja a uitat!
Msbb sa-ti fie de bine distractia!!! Asteptam pozele promise!
Si eu am avut insomnie spre dimineata, din cauza foielii lui MIrciu.
A inceput iar sa pape la 4 dimineata!
ca atunci cand erau mici haha
Lorich 
multi inainte si sa fiti la fel de fericiti ca pana acum!
DanaH coincidenta, maine ma duc la sis, sper sa ne vedem si noi la debarcader!!! Noi vom sta mai mult prin parc! Cred ca mai are sis tel tau, te sunam noi!!
Ca-eric am mai admirat iar pozele cu 3 frumusei!!
Cleo nici eu nu am dat ciuperci Galbiorii ce sunt???tot ciuperci??? Si eu ar trebui sa am program artistic, epilat, pedichiura etc. sa vedem cand
Ca de cand m-am apucat de dinti toata ziua sunt pe drumuri.
Intrebare: o avea ceva daca m-am apucat de bb si ma duc si la dentist??? Ma si anesteziaza, eu zic ca nu e nimic grav... Si cu Mircea am facut o anestezie odata.
Gata, fug la calcat, apoi iesim afara
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
socrate spune:
Neata fetelor,
Copilul meu s-a agitat ca un sifon azi noapte, la 5 jumate era sus. Acu de la 7 doarme dar o sa il scol ca iar iese din toate programele, mai alaltaieri a dormit pana la 12 de la 8. Eu nu cred ca e ok asa ca il scol.
Tb sa mergem sa luam euroi sa platim bulgaria. Pana la urma mergem la Miramar, un hotel de 4 stele din Obzor si vom sta si 2 zile la Nesebar, la un hotel de 5 stele. Mai mergem cu un cuplu cu un bb cu 1 luna mai mare ca noi, tot baiat. Sa vedem.
Deci suntem pe drumuri, parasiti de Mara si Cleo. Trist.
Legat de case, mult succes noi nu reusim clar sa facem asta anul acesta. Poate dupa ce ma apuc eu de munca, nu mai vreau credite, ce-i drept mai avem unul si tb sa terminam cu el. Vedem, momentan 2 camere sunt suficiente pt noi, si daca nu ar fi asta e, o sa ne descurcam. AMR 2 zile si ma duc la shopping
.
Super poze Vianne imi pare rau ca nu am fata sa ii iau lucrusoare. Ce dragut...admir mereu rochitele de fetite.
Iulia imi pare rau (hahaha glumesc) dar nu mai am sursa de inspiratie si am renuntat la scrierea cartii dupa ce l-am cunoscut pe sotul meu. "Nu toti barbatii e porci" nu e un titlu bun.
MsBB imi pare bine ca te-am facut sa razi. Iti dai seama cat s-a chinuit sa gaseasca ratza.![]()
Cleo eu nu i-am dat ciuperci decat asa cate o bucatica mica de la noi daca mancam.
Apropo de program de masa noi avem unul aiurea rau,
Dimineata pe la 7-8 lapte
Pe la 10, 10 jumate iaurt cu cereal si branz sau fructe
la 11:30 cand se culca cam 150 de ml de lapte
la 3 jumate piure de legume cu carne
la 6-7 fructe sau cereale sau painica cu branzica depinde ce a mancat dimineata
Seara cand mancam noi pe la 8 baloteaza in continuu cu noi, carne, mozarella, rosii si tot ce prinde zici ca nu a mancat toata ziua. Totul e sa ii dea tati. DAca ii dau eu arunca pe jos.
La culcare 180-210 de lapte, depinde cat a balotat.
Cam atat acum, ma duc sa trezesc juniorul si sa plecam pe drumuri. Vbim mai tarziu.
mi_bebelina spune:
Neatza!
Fetelor sunt rupta de oboseala....ieri am carat-o pe fiica-mea dupa mine sa imi iau postul, am mai stat apoi si cu o alta colega sa-si ea si ea postul, fiica-mea m-a chitait, n-a vrut sa doarma si in final a venit sotul dupa noi pe la 16.30 si a luat-o acasa....iar noi fetele am ramas sa ne destrabalam........fara masina ....si pentru prima oara in viata mea am comandat bere la terasa....nu-i vorba, mai beam cand isi lua sotul sau seara acasa, dar sa imi iau eu o bere niciodata n-am facut-o....de teama ca nu o pot bea singura si mi se duce alcoolul in genunchi.....ei as, dar ce bine a mers. Sa va zic ca dixtractia cu bautul bere a inceput din sarcina, ba chiar ajunsesem atunci sa am si pretentii, sa nu imi placa berea fara alcool(nici acum nu imi place) desi doar de aia aveam voie, mai ales ca ma indopam cu medicamente pentru tensiune...Vinul nu ma atrage deloc, nu-l suport. Iar acum pe timpul asta berea e nelipsita de la noidin frigider, dar eu am voie doar....seara ca deh, sunt sofer de serviciu...mai un parc, mai o cumparatura....iar sotul nu se poate abtine de la spritz, asa ca ma sacrific eu. In fine.....
Cleo, am vazut si eu catalogul nou de la carrefour...cu reduceri la haine.......sunt misto? Eu de exemplu i-am luat Deliei o gramada de tricouri si alte alea asta vara de la Carrefour(Tex) pentru vara asta si ma gandeam sa incerc si acum.....dar am o lene......Trebuie insa sa imi adun puterile ca sambata plecam la munte pentru vreo saptamana, in week-end vom fi mai multi si apoi ramanem singurei si am de facut cumparaturi dar, cum v-am zis.....am o leneeeeeee
Am de facut si bagaj, trebuie sa ma epilez....si diseara iar am dixtractie cu fetele....il anuntasem pe sot de marti ca il fac bon azi, dar aseara era tare suparat ca el crezuse ca daca am fost ieri la terasa cu fetele nu ma mai duc si azi......he-he, l-am pacalit...azi ma intalnesc cu o parte din fetele de ieri si cu altele....
Si altceva.....m-am trezit cu o durere in gat......si nici n-am mancat inghetata precum Cleo, dar am baut pe nerasuflate bere rece, apa rece, suc rece......acum trag ponoasele, asta e....
Aseara am ajuns si eu vreo juma' de ora in parc, m-am intalnit cu Andreap si cu fetele ei bronzate... Am aflat ca dimineata a fost in Moghioros si s-a intalnit si cu Simonacip......ca veni vorba, de asta fetelor nu mai intra Simonacip, se tine de intalneli![]()
Am citit tot din urma dar n-am putere de conspect.ma duc sa ma intind pe canapea sa imi revin.....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alex@Sara spune:
Buna sa va fie ziua de azi
!
Am intrat numai sa va zic de Saratzina mea ca sunt tare suparici pe ea,aseara iarasi a refuzat vehement (si fara sorti de izbanda din partea mea
)sa pape lapticul de la culcare.Ea,care storcea 250-270 ml si apoi se intorcea pe burta sa traga soamne toata noaptea.Nu-i vb ca de dormit doarme dar nu vrea lapticul.Si ea oricum bea numai seara la culcare,ca dimineata ne trezim numai pt micul dejun ,la 9-9 jumate.Ca daca ii dau lapticul in somn dimineata la 6,ca nu se trezeste ea sa ceara,apoi nu mai mananca cand se trezeste.Pediatrul mi-a zis sa nu mai fac aasa ceva,ca fata daca ii e foame se trezeste,ii cere organismul,nu trebuie sa pompez eu cu forta ca deh,asa trebuie sa aiba programulde masa.Unii copii il au,altii nu.Si compensam peste zi cu iaurt,branzica,unt,dar acum cum naiba sa compensez si lapticul de la culcare?Lapte normal inca nu ii dau,ca noi suntem pe Nutren Junior ca deh,daca suntem piticute,dar am zis ca incerc sa ii bag peste zi macar 100-150 ml in reprize si laptic de vaca.Sper sa fie numai o toana de-a ei,sa nu o tina prea mult ca si sa fac lapticul si sa il arunc,ma doare sufletul la cat costa
si ajunge la canal in loc de burtica fetii.
Uofff,sper ca nu v-am plioctisit cu pb mele,dar m-am descarcat nitelus aici la voi,
.
Pupici tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
38sapt+ 
MsBB spune:
Neatza pe la pranz asa
!
Ce-ti e si cu bairamele astea - consuma si ultimul dram de energie din om
.
Apropo, Lori, hai si tu cu o tratatie ceva
- deja mi-am intrat in mana
. Simt ca ar mai merge o chefuiala
.
Acum s-a trezit si mandra mea - deci ajung la concluzia ca ii priesc dezmotzarile
- care si cum simte nevoia sa se tunda cu alai venim si noi negresit sa sarbatorim evenimentul.
Ieri cu atatia copii in jur era innebunita - mai ales ca marea maj erau mari si nu putea tine pasul cu ei - se uita cu jind la ei cum se fugaresc, cum topaie si incerca sa tina pasul dar evident ca nu ii iesea . Mai venea cate unu si ii lua ceva din mana cu o viteza de nici nu stia ce a lovit-o
- observ ca la astia mari n-are tupeu sa se dea .
Ma uitam si la nasa-mea, nana fetii si la restul adultilor
le cam era teama sa o supere pe mandra mea. A incercat nasa-mea sa o ia in brate si a dat fie-mea un strigat de nu i-a mai trebuit toata seara
. Soacra-mea la fel - cum a luat-o in brate cum a inceput sa urle si apoi nimeni n-a mai indraznit sa o deranjeze 
Nu, Iulia, mandra a picat lata pe la 10 jumate 11 fara, numa pe mine m-a tinut cafeaua in priza pana pe la 2
- am mai deschis un oki cand a trecut un avion pe deasupra blocului de am zis ca aterizeaza peste noi, cand s-au gasit cei de la asociatie sub balconul meu sa
problemele tzarii, cand si-a luat vreunu startul cu vreo 5000 de turatii
- dar per total sunt fresh gata sa fiu doborata de arsita zilei ![]()
Socrate - ia-ma si pe mine,prin bagaje , pe undevaaaaa - vreau si eu la shoppingggggg candvaaaaaa!
Mi-bebelina - dixtractie placuta cu fetele si diseara
! Spor bon-ului la dadacit
!
Alex@Sara - tin pumnii sa fie doar o toana! Te cred ca esti tare stresata pe tema asta dar daca papa bine iaurt, branza si mai bagi si intre mese un pic de laptic ma gandesc ca o fi ok.
Am mai auzit de copii care dupa un an si un pic au renuntat la laptic si au crescut bine-mersi. Nu te stresa, da? 
O sa-si revina 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!