Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
Alex@Sara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Multumim mult! Si de reteta si de tot. Tu esti bambilica? Te-am ghicit sau mai incerc? ![]() nu chiar,dar esti pe aproape ,sunt bimbilica,in toate forumurile in care m-am inscris,numai aici nu,ca era luat nick-ul. Cu placere,daca se mai poate vota,mai votam ca nu ne doare mana.Iar despre reteta de dovlecei,,,,,in seara asta recidivez,si am sa incerc sa tai dovleceii felii cat sunt de lati sa termin mai repede ,ca eu ii am miculuti miculuti,fara samburi. Am fost aseara la dr,toate bune si frumoase,si a zis ca in maxim o saptamana ne vedem la spital ,asa ca azi noapte am stat sa calc sa fac bagajul si m-a batut AC de m-a luat la picioare de numa,si acum parca am niste crampe nasoale pe sub burtica iau un no spa si stau putin linistita ca-s singura cu teroristii,si cu taxi nu merg la spital Sara aseara a stors 270 ml de laptic cu cerealeeeee,sper sa isi fi revenit. Pupici tuturor,gata,nu mai pot sta pe scaun,nici nu pot citi ce ati mai scris de ieri dupa amiaza _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
38sapt+ 
Alex@Sara spune:
ups,am vazut ca am citat aiurea in mesajul anterior,sper sa intelegeti ceva
ca nu stiu sa "repar"
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
38sapt+ 
iulia83 spune:
neatza...incep prin a spune ca am vazut pozele gabitzei si m-a lovit un dor de mare...mama, mama. Gabitza, sora ta iti seamana perfect!!! baietii sunt superbi, se vede ca s-au distrat. e un loc cu o piscinuta mica, aia e la aqua magic cumva?
ca arata taaare bine acolo, ceea ce nu se suprapune cu imaginea pe care mi-am facut-o..mie nu mi-a inspirat cine stie ce locul ala, nici prea curat nu mi s-a parut (bine, ce am vazut eu din telegondola, ca n-am intrat). tare frumoase pozele. sa va fie de bine vacanta. la anul venim si noi gramada la sora ta la C-ta ![]()
asaaa...colac peste pupaza, fie-mea e din cale afara de ragusita. i-am facut ieri vaccinul. Pentaxim+Priorix. am mers apoi prin parc, dar era tare irascibila, lua jucariile copiilor si nu mai vroia sa le dea inapoi, chiar daca eu eram cu carutul plin de jucarii. i-a luat unei fetite o ratusca de-aia de o impingi cu batul, s-a jucat cu ea, a impins/trantit, mers, cand sa plece fata, nu mai vroia s-o dea inapoi..a plan pana la epuizare, chirait, tipat, orice-i dadeam in mana arunca, se uita tot parcul la mine. apoi au venit socrii mei si s-a mai calmat, a adormit pe la 20 in brate la mama pana pe la 21 fara ceva si s-a trezit mai calma..tind sa cred (sa sper de fapt) ca a fost o toana, de la vaccin, sa fi fost prost dispusa si sa nu se mai repete figura din parc ca o sa inebunesc. cica Cornel era asa..se ducea in magazin si lua jucaria, ai lui n-aveau decat sa i-o ia..chiraia pana se invinetea. de copii d-astia mi-era taaare frica...
fug ca s-a trezit, sa-i dau sa pape. azi s-a intrecut pe sine, cat a dormit
a sarit peste mic dejun, dau direct ciorba la 12. asta e...daca dormi ca gusteritza....
socrate spune:
Alex@Sara si anisiap, eu vreau sa va doresc nastere super usoara in caz ca nu sunt pe aici la momentul respectiv.
Noi am intrat in ultima faza a pregatirilor, am platiti biletele de Bulgaria, am spalat masina (nu va zic ce circ a fost)
Darrr, apropo de ce a zis Simonix, eu am mai scris aici, cu tot cu starea mea brevetata de ZEN fiul meu ma face sa 

Al meu urla/plange daca:
- nu i se da o jucarie de catre alt copil
- i se ia jucaria altui copil
- nu ii dau voie sa ia ce vrea el
- ii iau ceea ce a furat si nu are voie (adica e periculos pt el, ca in rest il las sa faca ce vrea)
- vrea sa iasa si usa e inchisa
- vrea sa intre si usa e inchisa
- vrea sa ia ceva si nu ajunge
- nu vrea sa manance
- vrea sa manance si nu ajunge la ce vrea
- nu il las sa mearga in picioare pe pat, etc.
Se lasa in fund in mijlocul strazii daca nu mergem in directia in care vrea el, nu culegem tot de pe jos, nu putem pipai masinile pe care le dorim.
Deci orice motiv e bun. La Supermarket...nici nu mai povestesc.
La masa arunca pe jos tot din gura si din mana numai asa sa imi arate el mie. Se uita rade si arunca. So...sunt Zen. Dar dupa ce fac curat la 40 de grade...mai ca imi vine sa imi iau campii.
Acu indeasa o carte in cutia de iaurt. Am asa o impresie ca nu va merge. Se enerveaza si isi strange pumnii si evident gloriosul IIIIIII am zis ca daca mai aud IIII undeva
. URasc aceasta litera.
Daca noi suntem motivul enervarii ne strange de haine sau de piele. Pe mine ma trage si de par, dar asta e de dragaleala. Si ma mai si mangaie mai nou, dupa multe demonstratii. Eu tratezi iesirile violente cam cum nimeresc. De obicei ii zic: "ne calmam, inspiram-expiram, iti dau altceva cu care sa te joci, e periculos pentru tine, mami te roaga frumos sa nu mai urli, hai sa comunicam" cateodata culminam in :"n-ai decat sa urli pana nu mai poti"
So cam asta e. DAca ridic vocea la el bazaie. E clar ca nu ii place dar el bazaie si daca miauna pisica mai tare.
Sper sa ne mai treaca din faza asta. Imaginar nu se joaca dar observ ca dupa un timp aplica ce ii arat. Ieri de ex. punea chestii in camion si il impingea pe jos. Nu a mai facut asta, i-am aratat eu de nu stiu cate ori. Aveam impresia ca ma ignora dar uite ca nu.
Sanatos sa fie, restul se rezolva. Pe mine nu ma deranjeaza ca tzipa, ma deranjeaza atitudinea oamenilor, si atitudinea mea ca tind sa fac tot posibilul sa taca sa nu se mai uite lumea urat la noi.
O sa mai pun poze de la mare ca a adus si prietena mea unele reusite.
Daca nu apuc sa mai intru, va pup pe toate sa fiti sanatosi si fericiti cat lipsim si nu numai.
socrate spune:
Am mai vrut sa spun ca am vazut pozele cu Andrei si Raducu. Ce repede cresc si ce frumosi sunt.
O familie frumoasa.
Simonix spune:
Socrate -
Daca nu apuc, va spun concediu mumos
Mda, ai dreptate cu toate motivele de plans/crize. Al meu nu prea e cu jucariile, dar as adauga pe lista de motive: NU VREAU LA NANI !!!
Si NU VREAU IN CASA !!! Parca il tin in cusca fetelor 
Eu chiar tratez crizele astea zen si daca nu s-ar da cu gura de pamant chiar ca nu as interveni. Uneori se supara efectiv pe noi - cand il enervam, se duce la celalalt, urland evident, se mai calmeaza nitel iar daca motivul supararii ii apare in cale, isi reia luptele si intoarce capul, se ascunde la celalalt in brate etc. se vede clar ca e suparat pe cineva.
O sa vad cum le gestionez, sunt relativ noi manifestarile astea - in general il pun intr-un loc mai moale - pe covor, si il las sa ii treaca nervul. Care trece cam greu. In public este distras si se potoleste mai repede. Dar v-am zis ca odata am spalat cu el pe jos in supermarket
Oamenii imi zambesc intelegatori, chiar nu ma deranjeaza. Singura faza ca in public e mai murdar pe jos si se poate lovi mai tare.
Citisem undeva ca aceste crize pot fi evitate daca indepartezi "tentatiile" din jur, daca eviti motivele ... pai nu prea inteleg cum, la modul ca orice poate deveni un bun motiv de tavaleala
Evident, oboseala accentueaza fazele astea si o incarcatura prea mare de stimuli dar acasa, casa e casa... hmmm :)
Azi vin socrii mei si sunt curioasa cum o sa reactioneze, daca cu ei face crize.
Oricum, una e plans de nervi si alta e o criza in care devine violent cu altii si cu el insusi ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:
Simonix: uau ce probleme aveti voi. Probabil asa e la baieti. Eu nu am avut cu cea mare nici o problema de genul asta. Ea era mai mult genul daca nu vine ala la mine sa-mi dea jucarie eu nu ma duc sa o iau. Si la un moment dat se ducea ea si le dadea jucariile ei celorlalti. Cred ca din punctul asta de vedere fetele is mai cuminti. As putea spune in cazul tau ca Robertel sufera pentru ca e lasat mult la cresa. Dar atunci de ce Sebastian care e cu mami acasa face tot asa? Cred ca pe undeva ei testeaza niste limite.
Probabil ca a vazut ca tine, a observat ca obtine ceva atunci cand face asa. Sau Probabil ca vrea sa nu mai fie ignorat cand face asa ca doreste sa va atraga atentia. Oare atitudinea prea Zen il enerveaza? Ar vrea sa il luati in serios? Nu stiu. Ideea e ca in general copiii fac asa cu cei care pot sau cu cei care conteaza pentru ei. Probabil ca nu va face asa cu socrii.
A mea numai pe mine ma poarta in casa de mana si nu ma lasa deloc sa fac altceva.Cu altii nu e asa. Probabil ca vrea sa fiu mai mult cu ea, ii este frica sa nu plec.
Pe de alta parte si noi ne jucam de-a mancarea, de-a pieptanatul de-a ascunselea, de-a bautul. O gramada de jocuri. Dar ea nu vrea sa imite animalele. Ii plac animalele dar nu vrea sa faca ca ele. Si nu vrea sa stea sa se uite pe carti, vrea actiune. Daca ar putea s-ar urca pe pereti.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Voiam sa mai zic ca a mea e sociabila. Se duce la toti copiii. Vrea sa fie cu copiii. Se joaca cu ei, nu e rea, nu-i bate. Aseara s-a dus la bicicleta unui baietel care apoi a vrut sa o bata. A ramas asa si se uita la noi nu stia ce s-a intamplat. N-a plans, nu a zis nimic. Cred ca a facut cunostinta cu violenta. Sper sa nu faca si ea la fel vreodata.
belleane spune:
Am vazut pozele cu Andrei si Raducu. Mai ce pulpite are Raducu iti vine sa-l papi 
. Foarte reusiti copiii si fericiti. Ce bine cand sunt doi.
MsBB spune:
Aha, vad ca fie-mea nu-i intr-un club exclusivist de ofticosi
. Nu stiu cu ce i-am atras
, doar bannere n-am facut, tricouri cu "cry bb club" n-am impartit, flyere n-am distribuit da' cumva vorba s-a intins si vad ca apar din ce in mai multi adepti
.
Io ma intreb cum ar reactiona Seb,Robertix si Andra in aceiasi camera cu o singura jucarie? 

As mai adauga io vreo 2-3 pe lista de motive de oftica da'-mi e ca-i fac anti-reclama fie-mii si n-o mai marit ever 
Io sper din inima sa se mai calmeze si sa fie mai cooperanta - intr-un viitor, de preferinta, apropiat ![]()
Am auzit persoane care zic ca ar fi bine sa o lovesc cand loveste dar consider ca asa va invata ca la violenta se raspunde cu violenta.
Alte voci spun ca n-ar fi tocmai un lucru rau, ca asa va fi bataioasa si asta e calea sa razbeasca prin viata. Neuronu' de Spielberg deja creaza scenarii cu micutza Xena , printesa razboinica, luptandu-se pt o corcodusa culeasa de altcineva in locul ei.
Mi s-a mai spus sa ignor, sa nu dau mare importanta - da' ce ma fac cand saracu copil devine Cojack si-i tot tatuat cu dintii Xenei? 
Grele frate, grele!
A
zana-zanelor asa ca io zac ca mi s-a atrofiat crieru' de lene si moleseala 
Peace
! Make love not war! 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

iau un no spa si stau putin linistita ca-s singura cu teroristii,si cu taxi nu merg la spital
noastra!