Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
Reallaura spune:
Iar am insomnie.
Sunt pe aici de o ora, traza de 2 ore.
Am fost la o zi de nastere, am venit tarziu, si acu m-am trezit cu treaba 
Ylari mi-e tare mila de tine si de Eva, hai ca trece si necazul asta!! Nu avem incotro, trebuie s afim rezistente 
gabitzule foarte frumoase pozicile! E super aia cu Raducu in portbagaj
Msbb ba da, scumpa, dar nu se baga la sfaturi legate de sarcina
El zice ca nu e mare chestie anestezia...
Esme mama ce pofta mi-ai facut de briose cu afine. Vorba lui Cleo ne pui reteta cand ai timp?? ca tare m-ar tenta mai in septembrie asa sa incep sa mai gatesc si eu ceva dulce! Nasoala faza cu ciocolata...nici eu nu i-as da lui Mircea asa ceva!
Inais distractie frumoasa la munte si sanatate!
Lilly in we si asa nu e mare agitatie pe aici
asa ca nu te dam disparuta 
Alysh...te mai astept muuult??
Maine sunt la Sis 
Batem Mall-ul cine stie ce mai descoperim1
Sper sa manance Mircea, sa nu se dea peste cap!
va pup
fug sa mai incerc un nani!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Fetele mele dragi, am ajuns inapoi acasa in dupamiaza asta. Drumul a fost OK, nu foarte aglomerat. Intre timp am despachetat, bagat la spalat, o masina e intinsa la uscat deja. Baietii au fost tare fericiti sa fie iar in jucariile si lucrurile lor. Am apucat si am descarcat si pozele, daca va face placere si aveti timp, le vedeti aici: poze de la mare. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Superbe !!! Sa-ti traiasca baietii, Gabitza, sunteti o familie foarte frumoasa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Doloress spune:
Gabitam ce poze minunate! Cred ca v-ati distrat frumos tare. Ce-a crescut Andrei, am avut asa o revelatie, imi aduc aminte de pozele de la inceputul Odiseei noastre cand era un baietel mic si acum e inalt si subtire, nu mi-a venit sa cred. Iar Raducu, un scump si jumatate! Ce n-as da sa doarma si Patrick asa, al meu e tare sensibil cu somnul.
Fetelor multumesc de idei si sfaturi referitoare la zonele periculoase. Incerc pe cat pot sa le ascund, si eu am redecorat toata casa, prizele goale le-am acoperit cu aparatori. Insa tot au mai ramas cateva la vedere.
Sigur face totul ca sa ne atraga atentia, altfel nu se explica de ce cat sta cu soacra-mea nu se atinge de nimic (bine, in afara de frigider si masina de spalat, astea sunt mereu preferatele lui), I-am explicat frumos, l-am ignorat (cu ruterul, ca nu e periculos, numai ca ne strica internetul), am mai ridicat si vocea si m-am enrvat, nimic. Oricum am tras concluzia ca ridicatul vocii e cel mai ineficient, pentru ca nu e invatat cu asa ceva si se distreaza la culme, rade de moare cand il cert. Si automat repeta, ca sa mai obtina o reactie la fel.
Nu prea inteleg de ce vrea asa tare sa ne atraga atentia ca doar cand venim de la servici numai cu el stam, altceva nimic nu facem. Incercam sa-l atragem spre altceva insa el direct acolo se duce, unde n-are voie.
Miss l-am vazut si pe tunsulica al tau! Iti vine sa-l mananci ce ochi are! Multa sanatate, ai grija cu alunita! Si spor la cautat apartament!
Eu ma duc la culcarica, voua va zic Neata! 
Si ca sa incepeti ziua cu optimism,
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Adriana_78 spune:
Somn usor Doloress!
Si buna dim.!
Mama, ce calduri - 38 grade
groaznic, aseara la 21 erau inca 30 de grade
Azi noapte am dormit o parte cu AC, f. prost insa, ca eram mereu stresata ca sa nu-l las prea mult si sa ma ridic sa-l opresc
La noi a venit soacra in vizita pt. 2 sapt - avem activitate
Gabi, imi pare rau de cazatura lui Raducu.
Frumos a fost la mare, vad
MsBB spune:
| citat din mesajul lui Doloress Gabitam ce poze minunate! Cred ca v-ati distrat frumos tare. Ce-a crescut Andrei, am avut asa o revelatie, imi aduc aminte de pozele de la inceputul Odiseei noastre cand era un baietel mic si acum e inalt si subtire, nu mi-a venit sa cred. Iar Raducu, un scump si jumatate! Ce n-as da sa doarma si Patrick asa, al meu e tare sensibil cu somnul. |
Neatza!
Haideti fetelor la o
- mai putin posibilele
care au nevoie de somnic. Laura, sper ca ai mai prins ceva somn? V-ati facut tu si Simo vreun test?
Doloress - mi-ai furat cuvintele! Exact la asta ma gandeam si eu cand am vazut pozele. Ma uitam ce mare s-a facut Andrei

Gabitza tare frumosi sunt baietii tai, frumoase poze!
Vad ca a aparut si Dani dar mai fugitiv
, pregatite de vacanta, de munte vad - distractie placuta fetelor! Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Danicris spune:
Vad ca a aparut si Dani dar mai fugitiv , pregatite de vacanta, de munte vad - distractie placuta fetelor! Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... |
Imi cer scuze, sunt foarte stresata, o sa revin cu vesti zilele urmatoare.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
YLARI spune:
Neatza fetele.
Noi am avut o noapte buna, Eva nu mai face febra dar sunt deja foarte stresata ca nu o sa manance si n-o sa vrea lichide, mai am un pic si ajung la bala...
Gabitzam si mie tot poza aia cu capra mi s-a parut mortala. I-am aratat si sotului aseara pozele Raducu si ursul
Bineinteles ca mi-a reprosat ca io de ce n-am avut asa idee 
Mai dar si Raducu ce mai doarme in carucior, tare sunt invidioasa 
Eu pap acum o farfurie maaaaaaaaaaaare cu fructe (sa vad cat m-o tine regimul asta, dar deh... cand e ptr sanatate...
Adriana, sedere placuta soacrei. Mie-mi spui de calduri??? Stii ce aici? Si acum mi-e frica si de aerul conditionat... ca inainte sa raceasca Eva am dat de vreo 2 ori drumul la AC dar putzin... acum mi-e frica.
Laurita, shopping placut!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Ylari, nici eu nu avusesem ideea cu ursul la primul copil, atunci am furat-o si eu. Tine-o si tu pentru bebe2 ![]()
Poza cu capra aceea este facuta la Hotel Majestic din Mamaia, unde au o gradina cu un colt cu animalute domestice. Cand le-a vazut Raducu a inceput sa faca ham-ham-ham, era foarte fericit si incantat, si de caprite si de oi, si eu ii tot explicam ca aia este beheheee si se uita nedumerit la mine ca nu pricepea ![]()
Alaturi de SEBI
Simonix spune:
Neatza buna de la noi 
Ylari - ma bucur ca sunteti mai bine
te rog eu nu mai dispera din cauza "nemancatului" sau a "nebautului", stiu ca ti se pare ca o sa moara de foame si sete ... stiu ca probabil face asa de ceva vreme dar crede-ma ca o sa isi revina, fii mai relaxata
Oricum, fetitza ta chiar are de unde sa slabeasca putin, si e normal chestia asta - stati sa vedeti cand va dati copilashii la crese si gradinitze. Al meu a fost bolnavior din ianuarie pana in mai, cu mici pauze, si inca e in cresha din mediu familial.... De aceea a stagnat multa vreme, ma rog, important e sa fie pe curbe si sa se simta bine, nu-i nimic daca mai face mofturi :) Insa e zdravan, sanatos, nu mi-a facut nici o complicatie, fiecare raceala est emai bine tolerata, nu a patzit nimic, nu s-a deshidratat niciodata, desi in timpul bolilor apetitul lui a scazut foarte mult si nu bea apa DELOC. Voi va bazati pe imunitatea "solida" a piticilor, dar cu siguranta vor veni vremuri mai grele cand vor ajunge intr-o colectivitate serioasa unde colcaie virusii (nu parc sau supermarket - fazele cu microbii si supermarketurile sunt mortaleeeee) - singura solutie in acele clipe e sa fiti zeeeen :)
Oki ? so relaaax
(vezi, am tinut iar morala ![]()
)
Daca tot e sa facem morala - cred ca in curand o sa am iar un subiect preferat: crizele de bebici :) Am impresia ca a inceput perioada la noi - cu urlete si crize violente de fiecare data cand domnul nu e satisfacut. Acum doua nopti s-a sculat urland (!!!) si nu am reusit sa il calmam timp de o ora, nu il durea nimic, nu are nici o gingie inflamata, ma rog, poate fi un dinte ascuns ceva ... dar nu cred, ot ca episodul nu este unul izolat. Nici la colici nu a facut asa. Mai mereu face asta, se maraie si daca nu facem ce vrea incepe sa se tranteasca pe jos si sa se dea cu buza de podea (noua distractie
) si e violent cu noi, ne da palme
Nu reusesc sa comunic cu el cand e in criza, la inceput incercam sa "repar greseala" dar nu mai conta, bebe trebuia efectiv sa se descarce. Acum il las si am doar grija sa nu se loveasca prea tare ...
Citeam ca fazele astea ar trebui sa apara pe la vreo 2 ani dar o fi al meu precoc 
Oricum, cu ajutorul Alinei le-am diagnosticat
Culmea e ca le face doar cu noi !!! La cresa tipa se uita mirata la mine de zici ca vorbesc chineza ...
Alta chestiune: copiii vostri SE PREFAC ca se joaca ?
Adica, se prefac ca va dau de mancare, iau obiecte imaginare de pe jos si vi le dau ? Se prefac ca va dau cu crema
? Ca se piaptana? La noi jocul asta simbolic e la ordinea zilei, ne imaginam tot felul de situatii si ne jucam ... Citeam ca si fazele astea apar pe la 1 an jumate si eram curioasa daca si alte mladitze fac asa.
In rest ... am mult de lucru, am citit tot ce ati scris, am vazut poze de Gabitza - sa va fie de bine vacanta
, de Ca-eric - super
Am vazut ca e foaaarte cald la voi, brrrr ... La noi sunt 20 de grade
Vara in toata regula. Nu am apucat sa votez ratzuste - de-abia astept sa vad poze mumoaseee !
A propos de animalutze, la noi toate animalele fac asa ... un fel de scremut luuung ![]()
Se opreste si le arata cu degetul si se scremeeee si apoi face clap clap. La pasari mai ales - e innebunit dupa pasari, sta numai cu degetele in sus si se screme 
Haidesti, va las, ca sunt singura azi in birou :) Pupici !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
YLARI spune:
Gabitza, s-a facut, aplic ideea la bebe2!
Simonix ce mult ma bucur ca mi-ai facut morala, ma incurajeaza!!!
Parca azi nu a mai fost asa reticenta la lingurita, chiar a papat ceva, dar i-am dat si putin lapte ca altceva nu prea vrea sa bea 
Miss, ce frumos li tuns pe Daviiid!!!! E un scump okios si m-am indragostit de el (de mult, da' n-am zis nimic)
Simonix am uitat sa iti spun ca are si Eva niste crizzeeeee cateodata,maraie in continuuuu, creierul meu nu mai stie decat aaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeee mmmmmmmmmmmmmm si plange tot asa aiurea cateodata de imi vine sa fug in lumeeeeeeeeeeeeee
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

noastra!