Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
inais spune:
Ziua buna!
E ora care este si eu consider ca-i miez de zi...asa-i de caniculara vremea asta! 
Ylari 38.8 nu poate fi de la deshidratare si caldura. E prea mult. Doar daca e sever deshidratata. Si poate nici atunci. Eu sincer va doresc sa fi scapat de buba...dar faptul ca Eva nu papa e un semn ca nu a trecut. Iasmina in spital, dupa 2 zile de antib., a inceput sa pape cu drag si spor de nu o recunosteam. Eu tot zic ca ar tb facute niste investigatii suplim. Nu vreau sa te sperii. Tu simti ce ai de facut. Eu spun doar ce as face eu...care stiu prin ce am trecut si cum am gresit ascultand sfaturile medicilor care-mi spuneau sa o las, sa o las, sa o las...si am lasat-o o sapt. 3 medici au zis asta. Apoi am ajuns la urmatorii 2 din spital...si de acolo stii! Analizele de kk si pisu au iesit?
In alta ordine de idei, eu trebuie sa-mi iau inima-n dinti, sa parasesc casa mea cu AC
si sa merg spre un supermarket. Am de facut cump pt wkd. De luni vom pleca spre munte pt 2 sapt. Asa ca am de facut cump si pt plecare...sper sa fim sanatosi pana atunci.
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 fetelor, voi ati dat ciuperci la cupil? are voie? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Victoria le papa de pe la 9 luni... si e ok. eu nu am intrebat pe nimeni, am facut de capu' meu...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Inais, si kk si pishu au iesit ok.
Tocmai am vb la Medicover si au zis ca nu-i nimic ca papa numai lapte. Sa-i dau ce vrea ca o sa-si revina
Cred ca pana atunci ajung io pe aratura. Deja sunt un pic, nu mai am rabdare, nimic. Eh, lasa ca o sa fie bine. Merci ptr sfaturi. Pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Sarut mana, vezi ca e si Desiree (des1 parca) Vezi, de aia ma enervez... ca de la mine in mod constant a downloadat cineva. YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Da, multumesc!

_

Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE desireee:Nici n-am recunoscut-o pe Victoria. Am votat-o si pe ea la ratusca. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Saru-mana, multumim!

_

Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Alex@Sara am uitat sa va zic,Ylary si desyree ca v-am votat fatucile cu ratuste .Bafta multa.Daca mai sunteti creva,dati link si se rezolva. tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 38sapt+ ![]() |
Multumim mult!
Si de reteta si de tot. Tu esti bambilica? Te-am ghicit sau mai incerc? 
_

ca_eric spune:
cleo
si pt tine sau pt voi fetle am pus pozele...desi vb lauritzei le-ati mai vazut de 2 ori.
lorich, msbb multu pt aprecieri. pupam bebelacii.
ylari dar cine a downlodat poza? nu poti vedea? nu stiu ce sa zic...nasol...incearca sa pui restrictii la download. te 
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
despre ciuperci eu i-am dat la eric imainte de un an cu cateva zile...in varianta ciulama de ciuperci cu pui si sos....yammyyyyy..a papat bine. a fost doar odata cand i-am dat ca nu am mai apucat sa fac. dar eu zic ca sunt ok...nu sunt alergene, mai ales dupa un an e ok.
dew ex eu i-am dat acum prima data zmeura si ii place...si afine...la fel..
gabitzam spune:
Fetele mele dragi, am ajuns inapoi acasa in dupamiaza asta. Drumul a fost OK, nu foarte aglomerat. Intre timp am despachetat, bagat la spalat, o masina e intinsa la uscat deja. Baietii au fost tare fericiti sa fie iar in jucariile si lucrurile lor. Am apucat si am descarcat si pozele, daca va face placere si aveti timp, le vedeti aici: poze de la mare.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Am vazut si eu poze cu 2 fetite frumoase foc: fetita de Vianne si inca o fetita, a cui? Nu imi amintesc/...
Am vazut si poze cu Raducu. Gabitza, poza aia cu "Cum? Asta nu este ham-ham?"... sa stii ca si pe-aici (adica la Victoria) toate animalele vorbesc Woof-woof. Si pisica, si veverita, si pasarea, si catelul. Mai putin calul care face clap-clap (din limbuta). Foarte frumosi baieteii tai. Imi tare tare rau ca a cazut Raducu, si Victoria a picat si si-a spart buzita... am fost DISPERATA cand am vazut-o cu gurita plina de sange... a plans vreo 2 minute raaaaaaaaau de tot.
CArmen, ma bucur ca ai mai postat pozele, ca eu nu le vazusem. Pupam Eric mic si frumos.
In sfarsit am citit si eu tot ca ramasesem in urma raaaau. MsBB, Andra o sa se obisnuiasca, incet-incet, felicitari ca ai putere sa o lasi peste noapte. Eu deja ma gandesc cu groaza ca miercuri( in 29) tre sa merg la examenul de cetatenie si nu pot sa o iau cu mine.
Ylari, ma bucur ca Eva e mai bine.
_

38sapt+