*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

chiar, legat de sare... eu sarez foarte putin mancarea pt victor. cand face mofturi, sotul meu o gusta si zice ca normal, ca nu-i place, ca nu e sarata deloc. ii tot explic cum e cu sarea dar el ramane la parerea lui, ca daca e mai sarat, mananca. ceea ce e adevarat, va dati seama ca are gust mai bun.. dar nu e bine, nu? eu stiu ca pana la 2 ani nu trebuie sa stie de sare sau zahar, dar e cam imposibil totusi...sau alta e ideea? sa nu se obisnuiasca sa manance asa si sa refuze ce nu e dulce sau sarat...
oricum, pare mofturos la mancare, ca mine. in schimb, ii plac morcovii fierti ii alege primii din farfuria de ciorba. i-am pus din aia subtiri, carote parce le spune pe urma mananca si restul...

mav, ma bucur ca ti-au iesit chiftelutele si pastaile nu stiu ce am, imi e foarte foame
cred ca anto a mancat pt ca era prima data cand dadea de gustul respectiv, si ei sunt curiosi din fire. e perioada gusturilor noi.
legat de ouale de prepelita, au si ele albus, dar nici eu nu stiu exact de ce sunt mai bune. ceva legat de colesterol.... stiu ca soacra mea intr-o perioada ma asalta cu oua din astea, au crescut ei prepelite... nu m-au impresionat, eu oricum nu sunt mancatoare de oua decat din an (anul nou - oua umplute) in paste dar stiu ca sunt mai bune, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Isidora,Simona,La multi ani fericiti cu sanatate si impliniri in compania celor dragi! Adina,distractie placuta diseara!
Angi,Andicu,La multi ani! Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata ca la inceput!
Angi,pana cand mai e circul? Si unde e? La pavilion?
Mirela,sa-ti traiasca fetita si mama! La multi ani!
Adriana,nu esti singura.Si noi avem un an f greu,abia astept sa se termine ca imi creeaza o stare cum n-am mai avut pana acum.
Larisel,pupam bebeii!
Mokika,bine ca ai scapat cu bine!
Mav,eu mi-am scos ieri ghipsul,calc pe picior si nu ma doare,dar mi s-a umflat un pic.Sper sa fie bine in continuare si sa scap de ce mi-e frica.

Mergi la inceput

mamacita, scuze, chiar nu mai stiam si nu am verificat pe moment, ca nici nu mai stiam unde. oricum felicitari ca gatesti, eu nu am o asemenea inclinatie decat foarte rar. lui victor ii gatesc, ca deh, trebuie, dar sotul e cam neglijat. dar gatesc strictul necesar, o ciorba, o mancarica, niste peste pane... mai mult... aa, si cartofi prajiti, mai fierb un ou, un crenwurst... si mav azi a gatit doua chestii... admir mamicile bucatarese... as vrea sa fie contagioase

(din ciclul "ce ti-ai cumpara daca ai avea 1 milion de euro": bucatar )

Mergi la inceput

mamacita felicitari pentru activitatea stiintifica a lui alex. cred ca el oricum a fost fascinat de tema respectiva, ca doar la varsta lor dinozaurii sunt foarte importanti... "potcoave de cai morti" deci, ei vor cauta si vor gasi prin nisip oase de dinozaur? laudabila initiativa, se vor simti ca niste mici arheologi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andicu, mi-a picat cam greu fisa...
La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau! Sa va iubiti o mie de ani!

Mamacita, pe mine m-a impresionat si m-a cucerit definitiv Alexut, aseara, cand ii povestea lui Sebi despre dinozauri si pa-le-on-to-log...
Spor la sapat dupa fosile, sa va distrati frumos!

Irina, bine ca ai scapat! Acum o sa poti ajunge singura unde doresti.... nu mai depinzi de altii (mare lucru!).....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Wow, mamacita, dragul de Alex, mi-l imaginez rostind cu gurita lui mica acele cuvinte stiintifice, dragul mititel! Spor la sapaturi la ora 17 si asteptam impresii si de acolo. oricum grozava actiune si cred ca cei mici au intrat cu nespus drag in rol.

Alina, ouale de prepelita sunt mici mititele, adevarate oua in miniatura, cu albus, galbenus si tot ce le trebuie Ouale de prepelita nu contina aceeasi proteina (ovomucoida, parca asa s-ar numi, sper sa nu ma insel) pe care o contin ouale de gaina, cea care e de fapt responsabila cu reactia alergica.

Oricum, sper sa nu vorbesc in ceas rau, dar reactia alergica a lui Mihai a intrat in remisie sper sa ramana asa...

Larisel, vesti grozave de la eco, pupam bebicii mici sa se faca mari si sa stea la mami in burtica sanatosi. Va dati seama ca o sa avem gemeni????

Mokika, ma gandeam la tine, bine ca a trecut cu bine interventia. Si da, cam atata costa un implant

Mai, sa ma laud, la ora 14 mi-a adormit baiatul, l-am lasat adormit cu tati langa el (tot adormit) si am plecat sa rezolv una alta la mine la serviciu, am lipsit o ora, m-am intors acasa si tot adormiti erau. Am trait si momentul sa ajung sa plec fara el, parca aveam mainile muuult prea libere, asa mi se parea Oricum deseara am sa vin cu el, nu am incotro....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mirela,sa-ti traiasca si mama,sa aiba viata lunga!
roxanalucia,se considera ca pana la doi ani rinichiul nu este matur cat sa elimine excesul de sare(alimentele oricum contin un procent variabil de sare),iar din pacate,efectele se vad la varsta adulta,cand nu se mai gandeste nimeni cata sare a mancat bebelul si de cand...Gustul unei mancarici se regleaza foarte bine din diverse ierburi,eu prefer cimbru,marar,oregano,busuioc si rozmarin,functie de suportSotul meu manaca sarat,nu gluma,si cu toate astea era incantat de mancarea copiilor.
Mokika,nu numai ca ai scapat,dar ai fost pe maini foarte buneDe implant,eu stiam de 300 euro,in halul asta au crescut preturile?!Si unele din voi se mai mira de pretul unei anestezii,care,desi pare simpla("mare lucru,adorm,nu o fac si acasa?"),presupune muuult mai mult studiu si competenta decat implantul(si nu vorbesc in necunostinta de cauza,tatal meu este stomatolog,remember?;il voi si intreba de pret,caci chiar mama isi pune niste implanturi,dar nu mi se paruse delicat sa intreb"cat costa?",insa pentru voi o fac)

irina,mai ridica piciorul,mai baga-l(pe picor,adica) in apa rece sau mai da cu Voltaren cand se mai umfla,este cald si se va mai intampla.Si niste Lioton te ajuta.Spor la mers si huo!problemelor.
Fetili,pe langa faptul ca nu sunt alergenice ca ouale de gaina,ouale de prepelita au si un continut mult mai ridicat de calciu si alte minerale,dar si de proteina(de 4 ori mai mult decat ouale de gaina,din cate mi-amintesc),asa ca nu exagerati cu nr.de outepe zi,chiar si de prepelitoi(mai bine va holbati la link-ul dat de Mav,face bine la psihic).
Sunt mai mici volumetric,dar solicita mai mult rinichiul,mai mult de doua pe zi nu este indicat(din lecturile mele,daca s-au schimbat,dati-mi de stire,nu este informatie medicala,am citit si eu pe ici,pe colea
Pup si fug la sapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

KRIS , ANDICU LA MULTI ANI si din partea ,ea pentru aniversarile voastre de azi! Sa fiti mereu fericite alaturi de sotii si puii vostri!
LARISEL ma bucur mult ca bebeii tai sunt bine! Iti doresc sa fie asa si de acum incolo!
ELLANIK suntem trei gravidute care scriem la acest subiect si speram sa mai ni se alature si altele, deci vom avea subiecte de conversatie, plus ca fetele care sunt deja mamici au trecut prin asta si sunt mereu atente si pe faza cu cate un sfat cand e nevoie. Deci sa nu-ti fie jena sa intri. Si eu ma ganmdeam la inceput ca parca aici s-a creat un grup prea sudat ca sa mai apar si eu (sau altele), dar sa stii ca suntem bine primite!

Acum o veste si din partea mea: ieri am fost la echo la dr Stanca unde s-a vazut mai intai un saculet, apoi surpriza: s-a mai vazut unul!!! (am poze la semnatura de )
Dr a zis ca al doilea ori e mai mic, ori nu se vede de primul, a ramas ca peste 2 sapt sa vedem cum evolueaza. Pe cel mare l-a masurat si e in limite, chiar mai mare cu 2 zile decat calculat dupa UM.
Nu ne vine sa credem ca e vorba despre noi..dupa atatia ani cu tratamente si 2 fiv-uri, s-a inatmplat natural si minunea minunilor - sa fie si doi!!!?? Chiar suntem muti de uimire dar si de fericire!
Dintr-o spermograma dezastru de nici la fiv nu au fost prea buni embrionii acum sa se fecundeze doi??! Hai ca la mine dc am avut doi foliculi naturali n-ar fi fost asa o surpriza, la ce simptome de ovulatie am inceput sa am dupa fiv-uri. (ne-a zis si medicul ca a mai intalnit si auzit de cazuri in care au ramas gravi natural si chiar si cu gemeni dupa fiv - se pare ca efectele stimularii raman mai mult timp in organism sau se mai regleaza cate ceva pe acolo)
Suntem in culmea fericirii dar si a emotiilor...nu putem sa credem ca ni se intampla noua...
Ce sa va zic ca daca era vorba de altcineva nici n-as fi crezut (asta mi se trage poate de la scepticismul meu cand auzeam ca cineva a ramas gravi natural cu gemeni - nu puteam sa concep ca n-a facut un fiv, ceva..gandire de fiv-oasa si acum Dumnezeu mi-a aratat ca se poate!!)
Radeam cu sotul: am facut fiv acum 2 ani cu 2 embrioni si abia acum raman gravi:) si culmea tot cu doi embrioni. Plutim, asa suntem
Peste 2 saptamani mai mergem iar.

Va pe toate gravidute si mamici!

Ioana 5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Va intoarcem si noi pupicii dar x3 .

Azi triplul test l-am facut la Euromaterna si am ramas placut surprinsa de cat de primitor poate fi acolo, nu zici deloc ca ar fi un spital. Pana si paznicul de la intrare m-a salutat...nu ca ar fi cel mai important lucru, serviciile medicale binenteles ca primeaza, dar parca mediul ambiant si amabilitatea oamenilor iti mai destind inima stransa cat un purice cu care te duci la spital, nu?

mamacita Ajutoarele nostre sunt cele 2 mame care vor fi disponibile (sper!!) doar in afara campaniilor agricole; nu le poti scoate dintre rasaduri si gradini cu nici un chip. Deci iarna (cand probabil voi avea cea mai mare nevoie) ma gandesc ca o sa am un sprijin, mai spre primavara om vedea...Inchipuiti-va ca ieri a adus-o sotzul pe soacra-mea la un control neurologic la 18.30 seara si a dus-o inapoi ca de...are gaini, dar florile cine le uda si tot asa...In total 4 drumuri x 100 km intr-o seara pt saracul George.

ioana_p76 Felicitari pt cei 2 samburei! Le-ai auzit si inimioarele? Eu de la primul eco (6s2z) le-am auzit, chiar daca la un bb erau mai slabe (92 bpm fata de 105 la al doilea). Stiai ca Nostradamus a prezis ca va veni o vreme cand se vor naste tot mai multi gemeni?

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Larisel multumescx3
Nu am auzit inimioarele, pentru ca aveam doar 5 sapt si 1 zi. Mergem la 7 sapt.
Ai facut triplul test cu medicul tau la Euromaterna? (si cum se face?) Si la ce medic mergi, ca am uitat?

Ioana 5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput