*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanalucia
tania, am fost si eu la sovata, cand eram mica. bunica mea mergea la bai si ma lua cu ea. asa am fost la govora, la calimanesti.... dar nu mai stiu cum arata. la govora am fost toamana asta in trecere, sa vad daca imi trezeste amintiri. nimic! dar am fost dezamagita... ma bucur ca sovata e moderna si te-a incantat.
mi-a placut si faza cu "malefici" (si rai :D) eu abia astept sa inceapa victor sa vorbeasca, sa ne amuzam si noi.
deocamdata il invat sa zica daaaa si nuuuuu si sa dea din cap in timp ce zicem asta. ieri am icneput si deja aseara zicea dupa mine daaa si dadea din cap sus-jos. iar azi mi-a adus un magarus si eu i-am zis cum face: ii-haaa ( nu radeti, sotul meu se amuza cand ma aude cum ma prostesc cu el) si victor a repetat exact cu aceeasi intonatie! numai ca el a zis ii-aaa

Roxana, mami de bebe Victor-Costin (13.03.2008)

Victor
disponibilitate2

Roxana...Calimanesti...m-a dezamagit si Caciulata la fel...la Govora inca n-am ajuns....Ce scumpic Victor...parca-l vad si aud

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna si de la noi

Alina, cu albus cel mai bine se testeaza bb la un an in supa cu galuste, in compozitia pt galuste pui un ou intreg si ii dai doar zeama si o galusca, pt ca atunci albusul e in cantitate mai mica.

Ellanik din pacate despre sarcina nu se mai scrie pe aici decat la cerere expresa, fiindca gravidutele au nascut sau nu au mai scris, asa incat daca ai intrebari, da-i drumul si intreaba, sigur nu vor ramane fara raspuns, disputele de care vorbesti nu au nicio legatura cu asta.

Multumim de urari, noi ieri am facut 4 ani de la casatorie. Am fost la circ, a fost minunat, recomand din tot sufletul, in ciuda preturilor destul de piperate. M-am simtit atat de bine, mai rar, pe cuvant! Andicu, felicitari si voua!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mirela, urez si eu la multi ani fetitei si mamei tale.sa te bucuri de ele si sa fie sanatoase.
kris, eu ti-am zis azi pentru ieri.nu stiam ca ati sarbatorit ieri.va pup pe amandoi.si ii urez si lui andicu multi ani impreuna sa fiti fericiti si sa va iubiti mult.
la mine au venit lant problemele si nu se mai opresc.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, eu am mai scapat la victor cate o galusca si pana intr-un an... din fericire nu a fost alergic. dar mai bine dupa 1 an. si zici ca mananca pastai cu usturoi??? super! victor aseara a supt fara probleme cateva felii de lamaie, de ne strambam cu totii cand ne uitam la el si ni se strepezeau dintii...el tacticos, se uita la noi..

adriana totul o sa treaca pana la urma, sunt convinsa.

tania , stiu, statiunile sunt de fapt ramasite preistorice. nu prea sunt pentru tineret, e adevarat...probabil ca au si ele clientii lor inca, la bai, la izvoare,la tratamente si mai stiu eu ce mai e pe acolo... mi-am adus aminte ca am facut aerosoli acolo, ca aveam probleme cu respiratia cand eram mica, ma inecam in somn si tuseam, nu sforaiam, dar mi se usca gatul foarte tare... iar peste ani, la camin, cand dormeam 7 persoane in camera (deh, viata di studinte) nu puteam respira noaptea, inghiteam in sec mereu si mi se punea un nod in gat...

sa inteleg ca fabaria este una din terasele de langa zona aia cu fantani de la cazino?
a, si cine are nevoie de transport, ma ofer. stau in km 4-5, asa ca oricum traversez orasul. asa ca strigati! ( si nici nu apar singura la masa, ca sunt timida )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am vesti bune de la eco de aseara: bb-ii au crescut, cantaresc cate 150 g fiecare si sunt ok. Se pare ca ecografia morfologica de luna viitoare o facem la Euromaterna...sigur au un eco mai performant acolo.
Azi am facut triplu test si analize de trombofilie pe care am dat din nou o carutza de bani si rezultatele...luna viitoare.

La multi ani! Maria de Mirela79
La multi ani cu sanatate si bunicii!

angeliquedes, andicu La multi ani fericiti alaturi de jumatatea voastra pana la adanci batraneti!

Astazi este petrecerea de pe plaja? Distractie placuta si fara limite va doresc!

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mirela, reteta era doar pt orientare, am adaptat-o la ce-am avut in casa... si intr-adevar, am pus si-un cartof si n-am pus paine, gris... data viitoare incerc reteta ta, merci!

tania, da, s-a legat frumos doar cu galbenus si ulei de masline! merci!

monica, oare mamaliga e mai greu digerabila decat pufuletii?
mi-aduc aminte cu parere de rau de ziua in care i-a dat adi lui serban sa pape din dresingul meu cu ou crud...

kris, multumesc pt idee!!! stii ce nu inteleg? cum de albusul oului de prepelita nu da reactii alergice...? (sau alea n-au albus? sa nu radeti de mine, ca habar n-am! pe tine te-am auzit prima data ca inlocuiesti un ou de gaina cu 4 de prepelita, pt mihai.)

adriana, imi pare rau ca ai o perioada grea. daca te pot ajuta, te rog, nu ezita! uneori o vorba buna, la momentul potrivit, face minuni... (asa si cum o replica zisa aiurea la suparare... strica)

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

larisel, stiam ca tie trebuie sa-ti spun:am 2 nepotele gemene nascute la 7 luni cu cate 1,300kg fiecare si daca le vezi acum la 4 ani nu-ti vine sa crezi.intr-adevar nu sunt nascute aici in romania, dar uite ca s-au facut mari.asa ca nu te mai gandi la rele ca nu are rost.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

larisel, ma bucur ca bebeii tai sunt bine! felicitari!

roxana, da, nu pot sa cred! am pus 4 catei de usturoi la vreo 15 pastai subtirele+ sucul de rosii... si anto efectiv a lins usturoiul! chiar i-a placut! pacat ca nu l-am pozat/filmat.... da' eram cu mainile in chiftele... care au iesit ok pt copii (mai ales pt bb), dar ar fi fost minunate si pt noi, daca le puneam un praf de sare...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Ziua buna!

Eu sunt ok, nu mai am masea si nici chistul de sub ea. A fost mai usor decat am crezut. Acum ma mai doare doar locul. Problema este ca nu mai am molarii de jos din stanga. M-am interesat de un implant ... 1000 Euro.

Mamacita - mi-a facut medicul chirurg anestezia, a fost ca la o extractie normala. Pana la urma am intrat pe mana conf. dr. Niculae (Seful) care a avut o mana foarte usoara.

Isidora - cred ca voi veni si eu. Pe cine pot sa contactez in caz ca nu nimeresc? In mare stiu pe unde e Fabaria. (nu Fattoria, da?) sa nu le incurc.

Mirela - sa-ti traiasca puiutul! La Multi Ani! Sa fiti sanatosi cu totii si sa petreceti bine!

Larisel - frumoase vesti cu bb-ii. Doamne ajuta!

Astept cu nerabdare sa va revad pe toate!

Edit: pot sa iau vreo 3 persoane cu mine. Nu pot sa ca iau si antibiotic. Asa ca, toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andicu,sunt dusa cu capu' sau eu nu te-am urat?!la multi ani cu dragoste,impacare si realizari,sa va bucurati de rodul iubirii voastre!
ellanik,asa cum ti-a spus si angi,nu ne-au disparut amintirile de tot,intreaba-ne si vezi ce iese
larisel,da-i bataie inainte;eu mereu ma gandeam ca ador gemenii,ce bine ar fi sa am gemeni,sotul are in familie-direct si,cu toate astea,dupa ce s-a nascut insomniacul Alexut,m-am speriat de cum ar fi putut sa fie cu doi.La tine insa sunt cu totul alte circumstante,plus ca,banuiesc si iti doresc sa nu-i cresti doar cu sotul,sa mai ai ajutoare si iti urez sa fie cuminti si sa se adoarma unul pe altul!
roxanalucia,nu pe mine m-ai citit cu mancarea cumparata,eu gatesc constiincios,fara exces de zel(sarmale,cozonaci,prajituri si umpluturi-n-am timpul si rabdarea,recunosc,pentru asa ceva,doar in facultate ma mai dedam la experiente culinare.Asta nu inseamna ca noi nu le-am dat vreodata de la restaurant sau borcanele(astea cel putin sunt bio si taaaare utile in calatorii).Important este sa fie ceva cat mai natural,mai corect si curat preparat si sa existe si exceptii(adica si un fast-food iti ofera placeri-mmmm-dar sa nu devina obicei zilnic sau in exces).

Mirela,"La multi ani!",sa va traiasca bobocica si sa continue sa faca furori!

Dady,orgoliul meu profesional este total diferit de exprimarea sincera a unei stari sau opinii,dar nu vreau sa alimentez subiectul,deja mi-am spus opinia.Fiindca insa te cunosc,vreau ca tu sa stii ca nu am dus niciodata aici o lupta de orgolii,si asta pentru ca tin la parerea ta despre mine,te-am simpatizat din prima clipsa si nu vreau sa ma etichetezi gresit.
Sanatate andutei,abia astept sa scape si de ghetuta!
mav,sa repet si eu ca papagalul ca aceleasi raspunsuri le aveam si eu?Prefer sa repet,decat sa crezi ca am ignorat intrebari la care stii ca aveam raspuns.
Super Antonio!Alex a avut o idila cu usturoiul pe la 1 an,apoi l-a respins categoric pana acum 3 zile,cand a reinceput in forta

Eu azi am fugit de la serviciu,caci la ora 12 avea Alexut prezentare de incheiere a cursului despre dinozauri urmat la Fastrack kids saptamana care s-a scurs,el fiind prichindelul absolut al grupei.Prezentarea are doua parti,cea matinala la care au expus parintilor un muzeu in miniatura cu fosile,dinozauri,paduri locuite de diferite tipuri de aratari incadrate in calasa sus-numita si chiar o harta cu Pangeea,toate realizate de manutele lor dulci.A fost extrem de incantat ca am venit si eu(nu stiu de unde obiceiul educatoarelor de a programa evenimente importante pentru micuti la ore la care un biet angajat isi scoate painea zilnica la servicu,drept care de obicei Alexut era insotit de tati,care-i propriul sef si angajat).Dupa-amiaza,partea a doua,mergem undeva pe plaja,am priceput ca la Pescarie,sa facem sapaturi arheologice dupa oasele de dinozauri realizate de cei de la Antipa,actiunea fiind in colaborare cu directiunea Delfinariului.Asa ca la 17 sap dupa potcoave de cai morti,pardon,dinozauri!Am fost profund miscata sa-mi aud prichindelul explicand cu emfaza ce inseamna paleontolog,T.rex,Pangeea sau velociraptor ori pterodactil; ar fi un exercitiu bun fie si numai de dictie pentru un adult,darmite la 4 ani!!!M-am umflat ca un curcan in pene...

Mergi la inceput