*Gravidute si mamici de Constanta (62)*
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
ioana_p76 Sarcina mi-o monitorizeaza dna Lutzescu. Ea mi-a facut ieri ecografia la cabinetul de pe Fulgerului, apoi asistenta mi-a completat o fisa cu diverse informatii (varsta, fumat, istoric) si cu astea doua m-am prezentat azi la Euromaterna unde mi-au recoltat sange pt analize, urmand ca din cele 3 sa rezulte un risc statistic de a avea bb sindrom Down, Edwards si altele. Oricum se pare ca rezultatul la sarcinile gemelare nu este foarte relevant deoarece poate suferi modificari nefondate, dar cum este singura investigatie posibila in afara de amniocenteza, am preferat sa il fac, desi nu stiu daca un eventual rezultat pozitiv l-as lua in seama.
Uite aici un link unde scriu gravidutze si mamici de gemeni si poti invata multe din experienta lor. 17+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxanalucia spune:
andicu la multi ani si numai fericire in continuare alaturi de sotul tau!
auzi, 2 sarcini cu gemeni! cred ca sunteti de 2 ori mai fericite! eu mi-as fi dorit tare mult gemeni, din motivul egoist de a naste doar o data si a avea 2 copii acum, ce sa fac, trebuie sa suport toate aluziile de a-i mai face lui victor si o surioara... sarcini usoare sa aveti si nasteri la fel
mokika, ma bucur ca ai scapat cu bine. iar despre preturi... dentistii astia cred ca isi bazeaza preturile pe imaginea creata la tv cu dintii albi si dantura perfecta, si profita din plin cu aia care credea ca n-o va cere ala de nevasta daca nu are dintii albi
( off-topic, am o problema cu unele reclame..)
Mokika spune:
Sunteti toate niste dragute. Va multumesc.
Mamacita - saru' mana! Astept cu nerabdare raspunsul.
Roxana - Intr-adevar, preturile sunt mari peste tot ... dar ... ce mai este ieftin in ziua de azi? Eu m-am obisnuit cu ideea. Chiar daca posibilitatile familiei mele nu sunt foarte mari, sunt unele lucruri care chiar trebuie facute ... de-asta exista si credite ... cumva trebuie rezolvat ... ai dreptate cu reclamele ... Apropo! La medicul meu dentist, exista un afis pe usa cabinetului: Tratament profesional de albire cu "nu mai stiu ce" .... ultima tehnica ... relatii in cabinet. Dar nu am indraznit sa intreb deocamdata, desi m-ar tenta. Ca prea multe reclame ... cu dinti albi!
Vreau sa va spun ca m-a trasnit de cateva minute o durereeee... o trimit pe Crina la farma sa imi ia un algocalmin ... nu prea vrea, dar o santajez cu banii de tabara ... (maine seara pleaca si vrea o gramada de bani la ea .... hmmmmm) Las' ca-i trece! (cum o sa-i treaca si mie!
Va pup si ... ne vedem diseara?
isidora spune:
Andicu! Sa fiti sanatosi si fericiti,sa aveti parte de pace, de bucurii multe si simple ,sa-i faceti o surioara lui Filip!
Ca de aia se uita dupa fete ,ca vrea surioara...
Mi-amintesc si eu idila cu Maria....erau tare dragutzi Maria si mama de Mirela!!! Sa fie sanatoase ,sa le ocroteasca mereu Dumnezeu si Maica Domnului,sa va bucurati de cat mai mult timp impreuna.
Mokika,bine ca ai scapat! Te asteptam diseara si te drogam cu buna noastra dispozitie ,sper
Ioaaaana,ce frumos,nu-mi vine sa cred...chiar gemeni.Doamne ajuta sa fie totul bine ,pana la capat!
Larisel,felicitari pt. bebeii sanatosi !
Ellanik,mai vb. noi si pe langa dar sfaturi unei gravide intotdeauna am dat;deci poti sa ramai cu noi.Si apoi,dupa ce nasti....o sa vb. si de altele
Mamacita,ce scump e Alex,ce baiat mare ai.Cred ca era mortal pronuntand serios, ceva atat de dificil... Petrecere frumoasa maine!
Danaalex???
Mihaela,multumesc pt. mesaj-nu stiu daca am apucat sa-ti multumesc si maine trec sa-ti aduc crema....in mod normal era gata in seara asta, dar nu mai pot iesi eu...
Adriana,toate trec,unele mai greu ,dar trec...
Tania,n-ai vrea sa stii cat imi neglijez eu sotul ,pt. forum ...
isidora spune:
Mokika,de la cumnata mea mea citire,-da,bulangioaica-e unul dintre cei mai buni stomatologi din Suceava,orice metoda de albire a dintilor afecteaza smaltul dintilor.Depinde acum si de calitatea smaltului si de cate albiri faci si cu ce substante,ca sunt unele mai inofensive.Da ,ne vedem!
roxanalucia spune:
mokika si pe mine m-ar interesa ce metoda au si cat costa... cand afli, poate imi spui si mie.
la fel am auzit si eu, ca afecteaza smaltul... si conteaza si de smalt, da. eu, inainte de nunta, am vrut sa-mi albesc dintii. m-am dus, si a incercat tipa mai intai pe un dinte mai din spate, sa vada ce rezultate apar... absolut nimic... nu mai stiu ce a folosit, dar s-a cam mirat ca nu s-a intamplat nimic. solutia mea pentru cand o sa am milionul de euro
este sa-mi imbrac toti dintii in portelan, apoi sa astept pana la 50 si ceva de ani sa-mi pun cea mai alba placa din lume
AndreB spune:
La multi ani Maria (Mirela79)[/b]! Sa cresti frumos, sa sculti de parinti si sa fii frumusica si harnicutza in continuare, asa cum ne-ai obisnuit cu postarile de pe blog.
La cat mai multi ani impreuna!cuplurilor aniversate ([b]Kris si Cristi Andicu si Virgil)
Am o stare de oboseala crunta(azi dim. pana-n pranz am fost si la o inmormantare) si sunt si destul de trista. Matei are din nou infectie urinara cu E coli. Este a 6a , dupa profilaxia de 6 luni (care ne-a adus 4 luni de liniste ulterior) acum din nou. Sunt deznadajduita. am trimis analizele la medicul din Bucuresti, azi maine ramane de stabilit ce mai e de facut.
Mirela79 spune:
Fetele mele dragi, va multumesc din suflet pentru urari! Mi-au inseninat ziua.
Urez si eu toate cele bune gravidutelor noastre.
DanaAlex spune:
salutare!!!!
isidora...din cauza ta scriu...desi nu ar trebui, tu si celelalte mamici sunteti toate dragute...poate in scris cateodata nu ne intelegem, dar in intalnirile reale sau pe mess/ tel, toate se aranjeaza...
...in fine...dupa perdafurile de pe topic si de pe pm, negative sau pozitive, grave sau glumete, regretele unora...cred ca merita sa-mi mai dau o sansa...aceea de a ma integra in acest topic :)...
...cat priveste semnele ":); :))); :(; :((("...n-o fac din dorinta de a fi interesanta, ci doar pentru ca laptopul meu nu imi da voie sa pun fatzucile acelea nici aici, nici pe mess...asa ca pe astea le-am invatat, pe astea le folosesc...remediez la "doctorul de calculatoare"...
...regret faptul ca n-am putut participa la intalnirea de ziua ta, dar vor mai fi ocazii...
on topic:)...revin in forta:)...
....mokika, trec luni pe la tine pe la munca, eu am suportat cateva implanturi anul trecut, efectuate la un stomatolog din navodari, la care iti propun sa te duci si tu...lucrari excelente, doctorul si tehnicianul basarabeni, cabinet stil occidental si preturi incredibil de mici, cca 1000 lei/ implant (in 2008)...stii la ce te bagi, cred...e vorba de o mica operatie pe gingie, introducerea unei "piulite":), apoi refacere aprox, 6 luni, dupa care iar sectinarea gingiei in locul respectiv si inaltarea "surubului", dupa care imediat ce se vindeca montarea implantului....de durata, banii jumate la inceperea lucrarii, jumatate la final...stam de vorba pe subiect...
...la multi ani mariei...din lipsa de timp si uitare, am omis sa te sun mirela...recuperam cand se va putea:)...
....cam atat...:) docdecap, mersi pentru caracterizarea gratuita...oricand voi avea nevoie de un psiholog ...te caut si achit contravaloarea consultatiei...din pacate...sunt impacata cu mine si cu cei din jur, asa incat momentan "arunc" banii pe alte lucruri ajutatoare mie:)...taxa psiholog = rochita sau un masaj la spa...nu ma indur deocamdata...imi tratez frustrarile:) prin shoppingul de calitate sau servicii asemenea....spune lumea ce-o spune...las' sa zica:)...
cam atat...sper ca saptamana urmatoare sa-mi fac album, pentru cine doreste sa ne vada in actiunile specifice noua sau doar sa ne cunoasca:)...
dady68...medierea a functionat...cel putin de partea mea...si eu mediez conflicte de munca:)...patronat vs sindicat:)...eu fiind de partea celor dintai:)))...am ceva practica si pe alt tip de relatii de munca, relatii inter-umane inca nu am incercat, pentru ca am considerat mereu ca lucrul cu oamenii atinge imposibilul de fiecare data si tind initial sa-mi fie mila de ambele parti implicate, apoi mi-e greu sa-i spun uneia ca greseste si mai ales unde....nu-mi asum rolul de judecator nici macar pentru fapte penale:)...si cel care fura si cel care omoara sunt convinsa ca are motivele lui rezonabile, i-as pune la zid doar pe cei care o fac din placere si in serie....superbe locurile unde locuiesc socrii tai...cunosc zona si este teribil de aproape zona vrancei, unde sunt eu acum...
pupici si toate cele bune...
p.s....cred ca ne-am reglat conturile, pe mess sau pm...asa ca public...ofer scuzele mele oficiale celor ce s-au simtit stanjenite sau afectate de vreo sintagma/cuvant din mesajele mele...voi tine cont de acum inainte de tema acestor discutii...parol:)))...pe curand.
cu dedicatie : roxanalucia, desi mesajul tau m-a ofensat initial, ci nu al lui andreb cum se crede...onorez cu placere o cafea, la care sa ne cunoastem cat de cat, asta ca sa-ti dai seama ca nu sunt cum ai scris tu acolo:)...asta e parerea mea:)...asa ca punct si de la capat...cu elan de mamici virtuoase:)...si pune-ti pm la nick...asta ca sa te pot apela in voie si mare taina:)....pupici mici....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
roxanalucia Intr-adevar este o fericire foarte mare sa afli ca vei avea 2 copii deodata, dar si riscurile asemenea. Tinem pumnii stransi pt planul bb 2! 17+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi