Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh A venit soacra- mea sa o vada pe Daria dupa 2 saptamani la 13.30, fix cand fata se bagase in pat sa se culce. Cat a stat la noi Daria tot zicea ' haidi mami, nani, mamaia pa' iar la plecare a trantit usa dupa ea. Mi- a fost asa jena insa parca m- am si bucurat, sa- i fie invatatura de minte. Sper. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2 |
Foarte tareeee . Imi place fata ca-si sustine punctul de vedere .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Monica, , cum sa ma supar??? In principiu ai dreptate, si tocmai pentru asta mi-am propus, inca de cand eram insarcinata, sa nu scada cu nimic preocuparea mea pentru Saby. Am facut mai mult decat atat, acum orice mic ragaz este pentru ea, are si mai multa atentie ca inainte, este adevarat ca se ocupa si sotul de ea, dar si de cea mica in mod egal. Altcineva nu ne ajuta, nu o neglijez pe ea ca sa ma ocup de cea mica, schimb pampersii in tandem ca fac in acelasi timp, daca alaptez ma joc cu Saby in acelasi timp atat cat pot cu o mana, ii citesc, spunem poezii etc. Inca sper ca este doar o faza specifica varstei sau e agitata de la masele, se zaresc coltii celor de jos.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Vivela, se vede ca David seamana cu tine, imi plac replicile lui la fel de mult ca ale tale .
nma spune:
Buna dimineata!
La multi ani strumfilor ce s-au sarbatorit ieri si azi .
Pe noi ne-a afectat caldura rau. ieri pe la ora 16 i s-a facut rau Andrei, apoi la putin timp a urmat Alex si eu. Am pus rapid cateva hainute si am plecat la o prietena ce sta la casa. Acum suntem acasa dar cum vine sotul de la birou plecam la munte. E crunt in casa.
loredana_76 spune:
Buna.
Nico uff tare rau cu caldurile astea sint pacatoase rau,bine ca plecati la munte.
Stefania a mancat aseara David niste pasta de dinti ca mi-a fost frica sa-l spal cu periuta,are gingiile foarte sensibile.Ieri si azi parca e mai bine a si mancat un pic mai bine.Sper sa treaca.
Oanamada si eu am hotarat sa nu-l mai duc in parcurile cu nisip,cu toate ca lui acolo ii place dar macar pana trece valul asta de caldura si se mai duc din virusi.Sint si multi inconstienti oricum care vin cu cainii in parc de-si fac nevoile pe acolo cu toate ca e loc amenajat special pentru caini.Oare nu se gandesc ca,copii pot sta in spital din cauza lor? Am avut si eu caine,iubesc animalele dar eu zic ca trebuie sa te gandesti si la consecinte.
Legat de criza de 2 ani ,cred ca si David trece prin asa ceva.El e foarte cuminte de obicei,ii explic orice si intelege,vorbeste foarte bine si-l intelegem ce spune deci nu se pune problema ca nu e inteles.Dar de vreo 2 saptamani ne confruntam si noi cu asa ceva,mici crize ,sa le zic asa in care devine brusc irascibil si arunca cu cate ceva,jucarie,mancare...Am citit ca ar fi anormal daca ar accepta tot ce le spunem noi sa faca,si ca acum isi dezvolta personalitatea si sa-i lasam un pic sa-si elibereze furiile.Perioada de 2 -3 ani ar fi de fapt prima perioada de adolescenta,cand se manifesta asa.Asta am citit in "Totul se intimpla pina la 6 ani" de Savin Ana.
Veronica - Maria
Smaranda
Victor Christian
Nicolae
Ashera spune:
Salutare fetele
Daca toti ati vorbit de cartea Totul se intampla pana la 6 ani, o are cineva in format electronic?
Am avut-o si eu, insa in urma unui virus am pierdut aproape tot ce aveam pe laptop.
Multumesc.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 12+
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Vad ca ati fugit toate, v-a alungat caldura?
E rau de tot, am vazut la meteo, e jale, mai ales in orase, la betoane.
La Multi Ani, Alexandru - crisu79!
La Multi Ani, Horia Andrei - andutzy!
La Multi Ani,Miruna - mirela_1974!
La Multi Ani,Armin - armin23!
La Multi Ani,Dan Stefan - orchis!
La Multi Ani,Dora - maria1111!
La Multi Ani,Veronica - Maria - thovarasha!
La Multi Ani, Smaranda - Ioana75!
La Multi Ani, Victor Christian - Diana2007!
La Multi Ani, Nicolae - ioanadara!
Sa fiti sanatosi strumfilor, aniversare fericita si numai bucurii.
Un pupic special pentru Smaranda, Ioana, pe unde esti, vrem poze cu fetele.
Timi, mersi ca intrebi de noi, piticii mei sunt bine, Doamne ajuta. Victor e in vacanta si merge la stagiu, adica activitati organizate pe perioada vacantei. Sonia e inca la cresa pana-n august cand vom pleca la mare.
Danagh , sa va fie e bine petrecerea Dariei. O mica precizare, eu cu pampersul am zis ca ne va ajuta cresa, nu gradinita. Probabil din septembrie, dupa vacanta incepe si la noi distractia.
Musso , dupa cum vezi nu esti singura, ti-au mai raspuns fetele si-ti spun ca si pe mine ma enerveaza remarcile celor din exterior legate de pampers, suzeta (la Victor am incasat multe, nu la Sonia, ca ea e cu degetul), etc si mai ales comparatiile, gen "pai cutare al lui cutarica e mai mic cu 5 luni si face la olita de mult". Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar e ceva tipic romanesc, eu numai acolo am auzit asta, aici nu ti-ar spune nimeni asa ceva. Am vazut copii de 6 ani cu suzeta, personal mi se pare si mie exagerat, dar pe de alta parte nu se simte nimeni dator sa te traga de atentie cand vede asta.
Somn usor si weekend placut,
Poze 2009
Poze 2008
monicabo spune:
Sal si La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!
Ioana75, ce mai faceti...pupici pt Sma...cum e la gradi?
Asa e, greu cu caldura asta
Anto, si pe mine ma enerveaza astia de se tot dau atotstiutori in cresterea copiilor si isi dau cu parerea neintrebati
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria