Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
ddanagh spune:
Anto, sincer iti spun ca eu, cand vorbesc, nu prea fac diferenta cresa/ gradinita pt ca in capul meu ma gandesc la gradi particulara care are grupa de copii f mici. Asa cum am inscris- o si eu pe Daria de la 1 august. Imi spunea educatoarea de acolo ca in max doua luni de gradi se va dezvata de pampers mai ales ca- i vede pe ceilalti ca fac la olita/ wc. Sper sa functioneze.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2
musso17 spune:
neatza
fetelor,multumesc de raspunsuri..alina,adevarat si eu mai procedez in felul asta,adica le spun ca n-o ramane asa pana la 18 ani..dar asta daca imi pot permite,la ceilalti imi inghit remarca si zambesc fortat.anto,da asta era..de ce trebuie sa se simta datori sa-mi dea "povete"..zau,da de ce nu se baga cand am copilul bolnav si n-are cine sa mearga sa-mi ia o paine sau sa vina sa dorm o ora..hmm,asa e,la noi la romani trebuie sa vezi ce face si capra vecinului...io am format o atitudine vis-a-vis de copilul meu,ma refer la cei din familie,pe sistemul daca nu ma ajuti cu nimic la cresterea copilului apai sa nu macani.
nico,si la noi e caldura mare,dar mai poti iesi pe malul marii unde bate briza.
oanamada,..mi-a placut,tata mita!!
CarlaV spune:
Georgi, de acord cu macanitul .
Nico, m-am speriat cand am citit, sper ca nu se mai repeta. Dar de ce s-a intamplat, nu folositi aer conditionat sau ati stat mult pe afara?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Am pus poze de la aniversarea Sabinei aici
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
ptiu,ptiu..ce frumoasa e sabina!!!sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
io fac dulceata de zmeura,buuuuna tare.
brazuca25 spune:
strumfarie! Ce cautati asa jos la pagina 2?
In primul rand vreau sa urez multi multi ani tuturor strumfilor sarbatoriti pe care nu am apucat sa ii felicit!
Sa creasca mari, sanatosi, destepti si cuminti si sa aiba parte de tot ce e mai bun!
Am lipsit din lipsa de organizare a timpului, mult de munca (nu ca ar fi ceva rau in asta pe criza asta), examene, si Deny care creste si nu se mai satura de mami si ma imita in tot ce fac.
Am reusit sa ma titularizez la gradi si sunt multumita momentan de ce am ales. Sa vedem mai tarziu cum va fi. Din fericire e aproape de casa, deci chiar pot sa spun ca am avut mare noroc.
Deny a implinit 2 anisori, este maye atunci cand ii convine ei, si mica-mica atunci cand vrea sa o ajutam la ceva. Face la olita tot ce trebuie, ii pun pampers doar la somn, si il gasesc cu pipi in el, desi daca se trezeste il da imediat jos si face pe olita. Nu prea il mai suporta deloc. O sa apelez la paturicile absorbante ca sa nu o mai chinui pe caldurile astea cu pampersul.
Este cuminte in cea mai mare parte a timpului, si ma topeste cand o vad cat de iubitoare si lipicioasa este. Ne striga prin casa uuubyyy, ubiitaaaa, spune miki (mersi), patzeie (cu placere), la evedeie (la revedere) fara sa-i mai amintim noi. Uneori chiar ne cam simtim prost cand cu nervii prastie cedam si ii dam ce vrea ea, si ea zambeste cu dintisorii aia mici si zice mikiii
Vorbeste nonstop, uneori numai ea stie ce zice, dar de cele mai multe ori ne intelegem. Am descoperit ca stie versurile la toate cantecelele pe care i le cant sa o adorm, si le canta si ea cu mine cu cuvintele asa stalcite de mori de ras.
Hai ca m-am intins dar stiti cum e, nu poti sa te opresti cand trebuie sa povestesti despre puiul tau.
Mi-a fost dor de voi!
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
Antoanela23 spune:
Buna noaptea ,
La Multi Ani, Andrei - ilenutza!
La Multi Ani, Andrei Eric - cristina -ana!
La Multi Ani, Luana Nicole- BBlushaMe!
La Multi Ani, Maia Iulia - Sheherezada!
La Multi Ani, Ilinca - Cafera!
Multa sanatate, bucurii, fericire si iubire pentru strumfi si familiile lor.
Danagh, , e ok, a fost si confuzia mea; aici e cresa pana la 3 ani si apoi scoala, nici nu exista gradinite ca atare, deci le amestec la greu.
Oricum ar fi, ideea e ca nu se vor marita cu pampersi.
Corina, felicitari pentru examenele reusite, iar despre Deny ce sa mai zic, e o dulceata.
Carla, e frumoasa foc Saby, sa va traiasca. Si Larisa, uau ce mica si scumpa e, si eleganta pe deasupra.
AndreeaC, v-am admirat in poze, sunteti frumosi cu totii, dar printesa mica m-a topit, e superba. Bafta cu alaptatul.
Somn usor la strumfarie,
Poze 2009
Poze 2008
oanamada spune:
Buna seara...ce bate vantul pe aici!!!! V-ati imputinat rau de tot! Noroc ca mai vine suflu proaspat de la mamicile care disparusera din "peisaj"! Am citit despre Deny cea haioasa si frumoasa, pozele cu Saby le-am vazut (recunosc...mai vazusem!)si Carla stie deja parerea mea despre Saby, vad ca Anto e pe baricade (las ca vin eu la tine!),am vazut vesti de la alina.a pe care o pupic mult si ma bucur sa o revad pe forum,am admirat familia frumoasa a andreei, am citit patania Danei si a Dariei cu soacra (na'...copilul stie cel mai bine!),le pupam pe Vivela, Stefania,Monica,Georgi si pe toate fetele care sunt sau nu plecate in vacanta!
Noi am disparut pentru ca de bine ce ziceam ca o feresc pe Catinca de enteroviroza..ne-am "captusit" cu altceva...VIROZA DE 3 ZILE. Cand mi-a zis pediatra am zis ca e dusa cu capul, dar a avut dreptate. Acum 4 zile fi-mea a facut 38.2. Am pus-o pe seama caldurii excesive, a agitatiei..etc. Seara, din nou! Tocmai ne pregateam si noi sa mergem la piscina ca sa incep s-o invat sa inoate....A doua zi am sunat-o pe pediatra si i-am zis. M-am uitat in gat, nu era rosie. Nu ii curgeau mucii, nu tusea,nu nimic. Doar stranuturi razlete si febra. Pediatra mi-a zis ca circula o viroza tampita, fara simptome care tine fix trei zile..cu febra moderata pana la foarte mare (4o de grade) si ca sa-i dau antitermice alternativ (nurofen si Panadol) timp de 3 zile ca atata dureaza ....m-am strambat pentru ca nici macar nu mi-a zis sa o vada, dar daca femeia mi-a zis atat de convinsa...am zis ca ok. A AVUT DREPTATE! Fi-mea nu a mai facut mai mult de 38, fix doua zile dupa ce am vorbit cu padiatra...asa ca se cheama ca am trait-o si pe asta: VIROZA DE TREI ZILE! Mai rau este ca am luat-o si eu, dar la mine s-a manifestat diferit, fara febra, fara tuse, dar cu niste crize de stranut de simteam ca-mi explodeaza plamanii...fix 3 zile...azi e a treia zi...si se pare ca gata...adica azi nu am mai avut nici macar o criza de stranut (sigur nu a fost alergie ca eu am alte manifestari la alergii)! Cu asta ne laudam. De poimaine ne ducem sa inotam si sa facem plaja.
Va pupic
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Antoanela23 spune:
'Mneata,
S-a deschis butica de , poftiti de va serviti.
Oana, eu eram la serviciu aseara cand am scris, matale ce scuza ai ca nu faci nani la ora aceea? Sanatate multa. Unde faceti plaja?
Cunoastem si viroza de 3 zile si pe aia de 5, 7, etc... mama lor ca nu le da nimeni de cap sa le faca sa diapara.
Pup strumfaria si va doresc o saptamana excelenta,
Poze 2009
Poze 2008
oanamada spune:
Neata!
Sper ca voi ati dormit mai mult ca mine!!!
Anto da' mult mai muncesti draga mea! Pe bune! Alea sunt ore de stat la birou? Scuza-mi curiozitatea..daca nu vrei sa spui nu-i problema da ce job ai de lucrezi asa tarziu?
Eu la ora aia stateam pe skype cu tati...dupa care m-am bagat in pat la un film care s-a terminat pe la 2 noaptea..dupa care la 8 mi-a dat fi-mea trezirea si sunt chiauna rau...mai ales ca m-am trezit si cu o durere de ureche naspa rau...cred ca de la aerul conditionat!
Plaja si baie vrem sa facem la Club Floreasca (unde am facut eu si tati nunta!). Unchiul meu are abonament de la job acolo si ni-l da noua sa mergem la piscina si la plaja.
Ma duc sa bag cafea "pe vena" ca altfel nu cred ca functionez si tre' sa ma apuc de mancarea fetei pana incepe sa se "incinga" afara ca pe urma nu mai pot sta in bucatarie unde bate soarele de la 13 pana seara.
Antovreau sa-ti spun ca eu de abia azi am vazut ca baiatul tau este nascut in aceeasi zi cu mine.......
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."