Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
sun cu ochii in pioneze
deci asa,circula viroza..pai inseamna ca si fii-miu a luat-o,febra fara alte simptome,aseara avea si 39 cu 3...mai stau si azi daca pana maine nu vad imbunatatiri mergem la dr.
va pup,nu sunt in stare de mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oana, no problemo ca nu e secret de stat, cred ca am mai zis deja ca eu lucrez in mediu operational, legat de aviatie, in ture, 3 zile da, 2 zile ba si un uichend din doua. Si ori lucrez de la 7-16 ori de la 13-22.

Musso, multa sanatate.

Alina.a, voi ce mai faceti?

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Antomerci pentru explicatie..bine macar ca ai si zile pauza..in felul asta te poti recupera!
Georgiiti doresc ca viroza sa fie scurta si de intensitate mica cum a fost la noi...multa sanatate puiului mic! Eu i-am dat Catincai doar Nurofen si Panadol, de 3 ori pe zi (nurofen dimineata, panadol la pranz si nurofen seara la culcare) si foarte multe sucuri proaspat stoarse cu tot cu pulpa (in special portocala cu lamaie) ca sa nu se deshidrateze ca transpira tare.Sanatate multa si tine-ne la curent cum evolueaza treaba!

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

oana,nu pot sa-i dau la 8 ore caci face febra la 4 si urca destul de repede spre 39,ii dau multe lichide ca cere,oricum bea foarte mult,in mod obisnuit...fii-miu niciodata nu s-a incurcat cu 38..offf ca tare-i pacatoasa febra asta.
anto,multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Veronoica, Smaranda, Victor, Nicolae, Andrei, Andrei Eric, Luana , Maia, ILINCA de Caferutza, cu intarziere dar cu tot dragul va urez la multi ani, sa cresteti mari si sa le umpleti sufletele de fericire parintilor vostri.

Alina ce faceti? Ati fost la festivalul clatitelor de la Moneasa?

Ieri am facut biscuiti cu lavanda, adica Sophie a facut pardon si-a fost atat de mandra si de extaziata de activitate incat i-ar fi mancat pe toti singura. Am scos o farfurioara cu biscuiti pe balcon si cand s-u racit un pic s-a postat langa ei in asa fel incat noi sa nu putem ajunge la ei. Mi-am comandat niste forme de taiat biscu "3D" daca o sa o incante la fel de tare ne transformam in fabrica de biscuiti (fabrica de facut si mancat desigur).
Acum trebuie sa mai caut retete, daca aveti retete cu biscuiti buuuuni va rog sa-mi dati si mie. Eu ieri i-am facut pe astia, sunt buni dar desi am taiat din zahar (am pus 80g) tot prea dulci au iesit pt ceea ce i-as da la Soph in mod normal. Lavanda am pus mai putin ca-mi era teama ca ies prea aromate si asta iar e o pr dar pt mine.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Musso si Oanamada sanatate la stumfei.Imi pare rau sa aud ca treceti prin asa ceva.Noi am scapat de febra,mai are gingiile un pic inflamate.
Pentru fetele din Bucuresti s-a facut un parc foarte frumos linga Palatul Copiilor si foarte curat.Multe jucarii pentru copii si in spate multa verdeata,foisoare amenajate,noi am fost aseara si am prin si focul de artificii ca era inaugurarea.
Si mai e in Pantelimon ferma de lapte si ferma animalelor.Au si site,noi vrem sa mrgem saptamina viitoare,va spun impresii.

Ilinca de Cafera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Veronoica, Smaranda, Victor, Nicolae, Andrei, Andrei Eric, Luana , Maia, ILINCA de Caferutza,la multi ani din suflet!si muuulta muuulta sanatate!

oana si georgi sanatate si strumfilor vostri!naiba sa le ia de viroze nu scapam nici vara de ele...
carla vai ce fata mare ai si frumoasa foc!
anto si cristina sunt bine,prinsa intr-un milion de chestii cu eli adolescenta dupa mine/noi...ieri a trebuit sa o intindem la szeged ca nu mai aveam lapte prafasa ca duminica de odihna s-a dus....mi-e groaza de lucru de spatamana viitoare raman singura pe sectie dintre rezidenti...adica din doua ramanem una-io...colega mea e anul 5 si se retrage la invatat, dar fff multe lucruri am invatat eu de la ea,acum habar nu am cum va fi...si multi ,medici sunt in concediu si deastea....si asa ca stau si citesc cand apuc,ce apuc..si la lucru e atat de cald ca-mi vine sa urc pe pereti,nu stiu nici in ce naiba sa ma mai imbrac,prea despuiata nu pot,ca m-as duce in constum de baie...

si am aflat rezultatul la analiza genetica(astept si de la proba fish)nu a fost nici o anomalie genetica ci ramane doar omfalocelul gigant(in care erau prinse toate organele abdomenului si pelvisului)si retardul de crestere care au fost la ecograf....ma obisnuisem cu ideea ca mi s-a intamplat datorita mediului in care lucrez,acum sunt in ceata...pe 13 merg la control la medic,abia astept sa stau de vorba cu el,pur si simplu am obosit sa tot citesc si sa caut 'nspe informatii peste tot unde apuc ....si sper sa apuc si ziua in care sa nu ma tot intreb de ce...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Veronoica, Smaranda, Victor, Nicolae, Andrei, Andrei Eric, Luana , Maia, ILINCA de Caferutza,la multi ani din suflet!si muuulta muuulta sanatate!
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1 si aici tortul lui Aaron,l-am chinuit un pic ca el a vrut neaparat o buburuza...nu prea a iesit...dar lui i-a placut...

Noi suntem bine,ne ferim de locuri aglomerate,magazine,etc...ei nu trebuie sa se imbolnaveasca pana la operatie...

Georgi si oana sanatate multa la strumfi.

Alinasunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello,
Noutati de ultima ora...viroza de 3 zile pare sa fi fost febra de masele sau cel putin cuplate. Azi dupa-amiaza a facut un 37.8 si la o ora dupa aia mi-a spus "mami ma doae maseaua". Am pus-o sa-mi arate si si-a bagat degetul jos in spate de tot pe gingie...asa ca am o vaga banuiala ca de fapt ies maselele alea de trebuie sa mai iasa la doi ani! Ca atare, am decis: maiine nu putem ca avem ceva treaba, dar de poimaine mergem la piscina!

Oaana iti mai spun inca o data La multi ani...si sa stii ca mie mi-a placut tortul...chiar e simpatic foc! Va doresc multa bafta si sa nu se "lipeasca" nimic rau de voi ...
Alina.a ce sa-ti zic....incet, incet vei trece si peste asta...nu stiu daca vei putea renunta foarte curand sa-ti pui intrebari, dar un lucru stiu sigur: ca esti puternica si ca vei trece peste asta. Cand am citit ce ai scris azi...mi-am amintit ce loterie incredibila este viata asta si cat de putin putem totusi sa controlam noi, oamenii, unele lucruri. Mi-am amintit ce sentiment am avut cand am facut doua triplu test si mi-au iesit amandoua praf (risc foarte ridicat de sindrom down)..cat m-am chinuit, cat am citit si am scotocit atunci tot internetul pentru ca decizia de a face amnio putea sa fie fatala pentru copil (am rh negativ deci sansa de avort spontan era extrem de mare),pe cand decizia de a nu o face insemna sa risc totusi sa las o sarcina cu probleme....offf, iti doresc putere si sa-ti dea Dumnezeu ce visezi, ce-ti doresti!
Loredana...chiar te rog mult sa ne zici cum e in Pantelimon ca as vrea s-o duc si eu pe Catinca.
Timisi zi asa...gatiti bunatati! Catinca are o retetea perfecta de biscuiti... se numeste "biscuiti cu stapide" si are ca ingrediente bilute de cauciuc, paste nefierte si daca se indura mami chiar si putin gris
Georgicand Catinca imi facea temperaturi peste 39 ii puneam tot timpul peste noapte un novocalmin. Stiu ca daca alternezi panadol cu nurofen..ii poti da si la 4 ore daca sare febra repede...eu am patit-o cand a avut virozele alea in lant...cel mai bine insa da o fuga la medic!

Fi-mea mi-a zis doua azi de m-a lasat interzisa. Ca sa intelegeti:
Coco este magarul pe care Catinca l-a primit cand s-a nascut de la nasii eu...saracul a ajuns o epava pentru ca nu doarme fara el,nu pleaca fara el, nu face nimic fara el...este un magar de plus din ala special pentru bebei. Ulterior, la insistentele mele, nasii au plecat la vanatoare sa gaseasca un alt Coco ca sa am de rezerva cand "da coltul" asta. Nu au gasit, dar au gasit din aceeasi "familie" o vacuta..pe care Catinca a refuzat-o cu indarjire pana acum cateva luni cand mi-a dat prin cap sa-i explic eu cum e cu fratii si surorile, cine este fratele cui etc...si i-am zis ca vacuta este sora lui Coco. Din acel moment i "s-a permis" sa doarma in pat cu Coco, are voie sa-l pupe, sa-l "ubeasca" etc. O intreb si eu intr-o doara pe fi-mea: "cine este vacuta?" Raspuns: sora. "A cui sora?" A lu' mami! Aleluiaaa! "Si Coco cine este?" Raspuns: sora. "A cui sora?" A lu' tati. Deductie logica: mama e sora cu vacile deci este o vacuta....tata este "sora" cu magarul deci este un magarus!
Iar a doua faza: asta seara la baie fi-mea isi pusese aripioarele de inotat. "Ute mami am pus aripioarele!" "Bravo". "Sunt fumoase...au pestisori!" "Da mami!" "SUNT SUPER! SUPER FRUMOASE!" M-a apucat rasul...nu stiu de unde a cules-o, dar trebuie sa fiu extrem de atenta ce vorbesc in prezenta ei ca inregistreaza si le tranteste cand nu te astepti!
Va pup

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

neatza
oana,se pare ca mergem in tandem,fii-miu isi scarsneste de numa maselele si are momente cand linistit fiind incepe sa planga si isi bage mana in gura...na,al meu nu vorbeste..oricum,e mai bine,azi-noapte l-am mai simtit cald o data,in rest rece,asa cum e deobicei..insa aseara de la 5 pana la 12 n-am reusit cu nimic sa-i scad sub 38...bine ca a fost atat.

multumimde urari.

Mergi la inceput