Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

scuzati scrisul de topor..

Mergi la inceput

tot io..voiam sa va intreb in legatura cu un termometru,vreau sa iau unu'dar nu rectal,pe asta il am..de cand cu febra lui mihnea,abia am reusit doi oameni sa-i luam temperatura,aseara dupa ce i-am luat-o a adormit si l-am atins pe fundulet ca sa-l misc un pic,a tresarit speriat..deci,nu mai vreau termometrul asta..stiu ca este cel mai veridic,dar nu vreau sa-l traumatizez,plus ca pleaca sotu'si nu am cum sai-l mai pun..parca nico spunea de cel de piele..poate-mi dati niste idei..m-am gandit si la cel de ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

musso, eu am luat unul cu afisaj electronic si cu varful flexibil. Si il pun la subrat. Cand indica temperatura face "biip..biip" si lui Andrei ii place si il incanta ca face biip... Chiar il mai cere din cand in cand bipu'....si imi arata la subrat...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

sanatate multa!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceste zile!

Scrisesem un mesaj lung si mi-a resetat Saby calculatorul si s-a terminat. Incerc sa fac o sinteza.
Multumesc celor care mi-au admirat fata in pozele de la aniversare Georgi, Anto, Oanamada, Alina.a.
Brazuca, felicitari pentru titularizare, Deny este o dulceata.
Oaana, foarte frumos tortul, cred ca si gustos.
Georgi, imi pare rau pentru febra, si eu stiu ca cel mai bun este un termometru electronic cu varf flexibil si pus in fundulet. Eventual unge-l cu crema de galbenele sau ceva gras inainte. Stiu ca Fianna avea unul bun pentru frunte, dar nu retin marca.
Oanamada, imi pare tare rau pentru viroza, si Sabinei i-a crescut temperatura de la maselute dar nu peste 37.8. Aha, deci si tu tot balanta... . Cati este minunata, deopotriva frumoasa si desteapta, ma asteptam la astfel de replici din partea ei.

Sa va redau o conversatie intre un var de-al sotului si Saby:
"el - cum e bunicul? e tanar?
ea - tataia e batraaaaan si obosiiiit
el - si cum e bunica? e tanara?
ea - nu
el - e batrana?
ea - nu
el - dar cum e?
ea - e... veche ! "

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Oana eu zic ca arata bine tortul.

Carla Cand sughita Saby sa stii ca "vorbeste" Deny cu Taby la telefon.

Georgi imi pare rau pentru febra. Si eu vreau sa iau alt termometru asa ca citesc ce iti recomanda fetele.

Loredana abia astept sa ne spui ce ati vazut in Pantelimon ca tare as merge si eu cu Deny pe acolo.

Alina

Oanamada foarte dulce faza cu vacuta si magarusul

Mie Deny imi spune cu mare drag ca am maie maie butica mamiiii. Si eu care ma simteam bine ca am mai slabit.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am pus si eu poze noi cu Deny
http://picasaweb.google.ro/denisamik/Am2Anisori#

scuze ca nu am mai micsorat linkul dar s-a trezit printesa mea si ma striga.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Brazuca, o sa tin minte faza cu sughitatul, altii ar fi zis sa-i dau lamaie
Ti-am admirat printesa pictorita si mi-au cazut ochii in gura la tort , arata foarte bine si cred ca a fost si gustos. Imi pare tare rau ca nu eram in Bucuresti in ziua cu pricina, dar recuperam noi.
Voi ati fost in Titan in Parcul Copiilor sau atat s-a schimbat Circul de nu-l mai recunosc?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

fetelor,greieras,carla multumesc..nu stiu ce voi face,am cel digital cu varf flexibil dar nu mai sta,se face arc,plus ca trebuie sa-l tin imobilizat..va dati seama cum imi va fii cand voi ramane singura.
brazuca,e tare finuta deni,imi place in mod deosebit cum papa cu lingurita tort..bravo.
fii-miu sufera de maselele astea,ultimele,cum n-a suferit pentru nici un alt dinte..plange,se tanguie si-si baga mainile in gura,nu mai zic ca durerea il scoala din somn..i-am dat nurofen.
va pup,iesimin parc

Mergi la inceput

Pentru cine are placerea sa-mi vada fetele in cea mai recenta iesire la mare, in iulie 2009, pozele sunt
aici si la semnatura.

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani

Mergi la inceput