Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
brazuca25 spune:
Carla sigur recuperam ca deja ne-a facut capul calendar cu Taby si aaa muuutyi aaani . Sa ma mai eliberez si eu putin cu treaba si trecem prin zona voastra.
Tortul a fost suuuper bun, pe langa ca a aratat frumos. Iar Deny a fost fericita ca l-a avut pe Tweety.
Parcul este cel din Tei, vis-a-vis de Fac. de Constructii. Ne ducem acolo cand iesim toti 3 ca e mai aranjat si sunt mai multe jucarii pentru copii. Si acum Deny vrea in sfarsit si ea in leagan. Nu o mai putem da jos.
Georgi lui Mihnea pentru maselele astea pacatoase.
In loc sa scriu eu am prestat azi o prajitura ca mi-a cerut Deny putula ( Da, stiu, nu prea le nimereste sa semene cu realitatea, dar de cele mai multe ori ghicesc cam ce vrea sa zica) si nu am putut sa refuz fata.
Citisem aseara subiectul de pe forum cu bona periculoasa si am vazut azi si filmuletul la tv. Nu stiu cum pot avea unii oameni asa un suflet sa trateze asa niste copilasi.
Noi suntem in perioada de renuntare totala la pampers. Am iesit ieri cu ea fara pampers si am uitat sa iau si pantaloni de schimb. A cerut sa faca pipi, dar la kk deja l-a scapat pana sa ma anunte, asa ca a trebuit sa o las in fundul gol in parc. A avut o bluzita mai lunga, dar oricum si-a dat seama ca parca nu e bine asa la nisip, si sper sa anunte data viitoare cand vrea sa faca. Seara a dormit fara pampers, pe paturica absorbanta, si azi dimineata m-am trezit la ora 10 iar ea dormea dusa si s-a trezit abia pe la 11. Nu stiu daca o fi fost vreo legatura ca a dormit fara pampers, dar repetam si azi figura.
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
Timi07 spune:
La mine e inca 28 asa ca urez cu tot dragul LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Matei, Iris, Karina, Iris, Octavian, Stefan si Iulia
Simo poate mai pui poze cu Matei
Mie mi se strange inima de emotie cand ma gandesc ca Soph face deja 2 ani.
Azi a venit acasa si primul lucru care mi l-a zis a fost ca a mancat cake, de la usa m-a strigat si a alergat la mine sa-mi spuna. Tare mut ii place cand e ziua a cate uniu coleg/colege, de cateva saptamani tot canta prin casa "happy birthday to you" dar la ea e "happy to day"
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
stefania_97 spune:
La multi ani frumosilor strumfi nascuti azi, sa fiti fericiti si sanataosi alaturi de cei dragi!!!
<o zi frumoasa plina de bucurii si cadouri
Ilinca Teodora -AncasiRoxana
Radu Teodor -jeni71
Vanessa -flufy
Matei - mami07
Keita -Samuray_lady
Noi suntem bine, nu am plecat nicaieri si va urmarim din urma. Anul asta concediul de vara e acasa. Vin socrii si cumnatul din Portugalia in vizita asa ca facem planuri unde sa ii ducem si ce sa facem.
Pe ultima suta de metri ne pregatim de musafiri care in in 3 saptamani. Pregatim petrecerea lui Catarina.
La capitolul olita noi nu stam bine. Ii place fara pampers dar nu are nici o treaba cu olita. Ieri chiar m-a speriat cand a inceput sa faca kk am asezat-o pe olita si a inceput sa tipe ca din gura de sarpe. Nici nu o mai pun. Dar imi place sa o las fara pampers cand suntem acasa sa ia si ea putin aer. Asa ca ne asumam riscul de cacatei pe gazon
In rest a inceput sa vorbeasca mult mai bine dar in daneza. Asta pe ca si eu am inceput sa vorbesc daneza cu ea. De fapta pana acum o luna nu vorbeam decat romana cu ea acum vorbesc daneza si mai traduc in romana dupa ce ii spun. Dupa o luna de vorbit impreuna daneza face deja propozitii.
Ma bucur sa o vad fericita si zglobie, mereu alearga, ma cheama sa imi arate ce face, spala vasele cu mine, o pun la culcare si pe furis fuge a mine in pat ca e mai mare si mai confortabil. Asa ca sambata mergem la Ikea sa cumparam un pat de fata mare pt buburuza.
Cafera La multi ani printesei!!! (scuze de intarziere)Sa fie sanatoasa si fericita!!! Aveti o familie superba
Va dau o celor care apar pe aici azi
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile de fetite cu par lung si frumos
Stau sa le uscati cu feonul? Vreau sa ii las parul lung Catarienei dar are un par destul de des si daca nu ma lasa sa o usuc mi-e frica de o raceala. Inafara de asta nici nu prea sta sa o pieptan.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
sunflower1979 spune:
salut!
am vazut niste fetite su-per-be! sa va traiasca Deni (Brazuca), Sabina si Larisa (carla V). mi-a placut la nebunie cum picta Denisa si-mi place ca e mereu vesela si ghidusha.
la fel mi-e draga de mor Saby...e o fetita deosebit de frumoasa, ca sa nu mai zic de desteapta, la ce conversatii poarta.
noi ne bucuram de facem pe noi ca Denis a inceput sa zica si el :"nu p(l)ace", "nu mege", "nu apasa" - pe buton, "nu veau", "hopa-sha" si din astea scurte. oricum se vede un progres si ca e pe calea cea buna!
sa va zic ca dupa 3 zile de cresa Denis iar s-a imbolnavit? trag concluzia ca imunitatea lui e varza acum de la antibiotice si pentru ca nu l-am tinut acasa ptrea mult dupa ce ii trecea. acum are laringita, cu tuse latratoare(la inceput, acum e deja plina), cu febra - 37.7 prima zi, 38.3 a doaua zi si luni dimineata 39 si atat a fost. de luni nu a mai facut febra. de data asta am facut un lucru bun...inainte de a merge la doctor am mers sa ii luam exudat. i-am spus doctoritei -care deja vroia sa-i bage antibiotic- sa asteptam rezultatul, ca deja a luat prea mult antibiotic mai mult pe testate si a fost deacord. azi luam rezultatul...poate nici nu va fi nevoie, dar daca va fi, macar ii dau ce trebuie.
ca tratament a primit dexametazona , 3 injectii, aerius, ca gluconic, clorfeniramin si merg in continuare cu sinupretul pe care il am si care e secretolitic.
el e vioi, foarte vesel...mananca cand mai bine, cand mai prost, dupa cum ii e foame. pe 8 august avem programare la homeopat pt o consultatie si am luat decizia sa nu-l mai duc la cresa...deloc. m-am inteles cu soacra si va sta ea in continuare.
eu stiu ca asa isi formeaza imunitatea, dar m-am saturat de atata stres, teama, tratamente, bani cheltuiti pe medici si medicamente, umblat pe la spital si intarziat la servici, plus ca tot acolo ajungeam, adica sa-l tin acasa ca e bolnav. poate la anul va fi mai rezistent, poate ii voi face un tratament de imunizare din timp (nici n-am crezut ca fiind vara vom avea atatea probleme) si sper ca va fi mai bine.
cam asta despre noi...sunt in asteptare sa vad cum se simte Denis ca sa stiu daca putem sa-l sarbatorim week-endul asta, ca daca nu e bine, nu pot chema copilasi, pe verisorii lui sa-i imbolnaveasca si pe ei.
vroiam sa mai spun, Timi ca-mi place nespus de tine...mesajele tale au un calm si o caldura in ele de parca nici n-ai avea 2 copii mici care sa-ti toace nervii sau macar sa te tina in priza. va pup!
in incheiere, cu scuzele de rigoare urez "la multi ani!" pentru toti strumfeii care s-au sarbatorit zilele trecute si pentru cei de azi:
Ilinca Teodora (AncasiRoxana)
Radu Teodor (jeni71)
Vanessa (flufy)
Matei (mami07)
Keita (Samuray_lady)
Sanatate multa si noroc in viata tuturor!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
greierash spune:
Sanatate multa , bolnaviorilor...
Doamne , Cristina, mai poti? Sanatate multa... bine ca ai cu cine sa il tii acasa... macar panamai creste poate il mai "intaresti" putin.
Brazuca, sa iti traiasca pustoaica, am vazut poze, e superba!
CarlaV, ai 2 minuni! Sa iti traiasca sa fie sanatoase. Larisa mi-a rascolit asa... niste sentimente materne... nu stiu cum sa ma exprim... ceva de genu' ...mai vreau si eeeu... Iar marea ....m-a rascolit de tot ca miine plec si eu....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
buna fetele
io acasa singurica,baietii sunt in parc..tragem tare cu masele astea,nu mananca nimic solid sau rece..acum ii fac o supa de pui si o sa strivesc cu furculita legumele.
sunflower,sanatate lui denis..nu degeaba se spune ca intrarea in colectivitate trebuie sa se intample la minim 3..daca ai aletrnativa eu zic ca-i bine sa-l ai acasa..imunitate va face,de socializat va socializa..nu-i bai..nu are rost sa va chinuiti asa...io recunosc,daca as putea l-as tine acasa pana la 7 ani,merge de doua ori pe zi in parc la copii,de mancat mananca singur,biberon nu mai are..adica a facut destule progrese..dar eu n-am ce face si trebuie sa-l duc,n-am cu cine-l lasa,iar cu bona..mi-e teama.
ma duc la supa mea.
loredana_76 spune:
Musso asa a debutat si la David bola,stomatita,cu febra mare si nu manca nimic decat pasat,el care musca si din copan,adica nu e obisnuit cu mancare maruntita.Si dr s-au prins dupa 4 zile ca de fapt ar fi stomatita si nu rosu in gat si i-au schimbat tratamentul.Poate este de la masele dar am zis sa-ti zic sa te pun in garda,ca noi tare am mai tras cu boala sta.
Noi termometrul il avem de ureche de la Citizen si e probat,e bun si pentru noapte e perfect nu stai sa dezbraci copilul in toul noptii.
Cristina cred ca e mai bine de la 3 ani mai ales daca are cine sa stea cu el.Sanatate multa.
Am vazut si eu poze cu Deny,e foarte dragalasa.Ii plac acuarelele? noi n-am incercat pina acum si poze cu Sabina si surioara ei Larisa.Foarte frumoase.
Stefania bravo pentru progresele Catarinei.
Oare Micky ce o fi facand,dar Cafera ?
CarlaV spune:
Stefania, Saby sta sa o uscam cu foenul, dar de cele mai multe ori o las sa i se usuce parul singur, recurgem la foen doar daca trebuie sa adoarma inainte de a se usca parul.
Cristina, multumesc mult, imi pare rau de problemele lui Denis, cum zice Georgi, si eu le-as tine acasa pana la 7 ani... cel putin.
Greierash, multumesc si distractie placuta la mare! Si mie imi rascoleste Larisa niste amintiri... gesturi pe care le face la fel ca surioara, maruntisuri pe care le uitasem...
Loredana, multumesc, ma simt foarte bogata cu fetele mele.
Brazuca, am visat azi-noapte tortul Denisei, dar n-am apucat sa-l gust ca s-a trezit cea mica .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
sunflower,aoleuuu..nu ma speria,eu zic ca-i de la masele,mai ales ca se manifesta ciudat,sta linistit,se joaca si dintr-o data pune mana la gura si plange...oiii,ma duc la dr dupa-amiaza..i-am facut supa,a lat doua linguri si cand a dat de putina carnita,nu i-ampasat-o ca atunci cand era bb,a inceput sa urle si n-a mai vrut.