Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

arhidy multa sanatate va doresc si tie multa putere!
loredana cum mai e david?azi e mai bine?
floare de soare bine ca dai tu vesti bune!
carla elisa are "criza la 2 ani",masele de iesit,"deochi" cum zice bona,nu stiu ce are dar e groaznica...milena a vazut un pui de criza ieri in parca,dar aseara a plans de nervi,pana a vomitat...ma gandesc la voi cum e cu doi...
azi pt prima oara imi zice bona ca efectiv s-a bucurat cand a adormit...nimic nu e bine,nimic nu e bun,ba plange ba rade...a facut kk in piscina cu kevin si fetita bonei prezenti in apa...
georgi sa sti ca eu abia astept sa-mi zica cineva ceva de pampers,am o replica buna si deja amatorii se tin la distanta"da ce ii cumpar pampers cu banii tai,inca nu am vazut copil cu pampers la scoala asa ca mai avem pana la 7 ani...".eu nici nu mai incerc macar,ieri mi-a dat cu ea in cap la propriu!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Multumim de aprecieri!

Am vazut ca vorbeati de pampers, suzete, biberoane, etc. Noi am scapat de Suzy de multisor, de biberon putin mai tarziu ca ma disperase ca statea toata ziua cu el in gura si bea mai mult de 3 litri, iar de mancat ...ioc. Pampersul il avem in continuare si nu il prea stresez cu olita. Pipi ar face el mai degraba in cada, dar caca nu vrea decat in pampers si oricum si acolo tot cu chiu cu vai pentru ca este in continuare constipat si nu iese fara medicamente si ceaiuri.
Ce ma supara pe mine cel mai tare este ca nu reusesc sa il conving sa nu isi mai roada unghiile. De vreodoua luni a capatat obiceiul asta si vad ca se agraveaza. De unde statea cu un deget in gura acum si-ar baga ambele maini daca ar avea loc. Am observat ca este un gest automat pentru ca de multe ori cand se concentreaza la ceva duce imediat si mana la gura. Nu stiu cum sa procedez...oricat i-as spune sa scoata mana din gura ca nu este frumos, ca alti copii nu fac asa sau ca rad de el, este in zadar .

Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

dana ai o minune de fata.ma topesc dupa parul si ochii ei
oanamada mai putin si veti fi toti 3 intr-o tara curata!

de ce zic de curatenie si ma refer la tot ce inseamna ea...dragele mele atatia oameni certati cu sapunul si apa vad zilnic ca mi-e raucum intru in spital pe holurile policlinicii vin niste parfumuri...azi doua cucoane inainte sa intre la eco se dadeau cu spray peste nici nu pot descrie ce venea de sub fuste....si nu e aer conditionat nicaieri....of viata ...

si stati ca uit si acusi se trezeste terorista, multumim de voturi sunteti tare dragute.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)

povestea noastra...

Mergi la inceput

andreea ti-am admirat familia,sunteti asa de frumosi toti 4,o familie implinita!sper sa reusesti cu alaptatul cat mai mult!si cu rosul unghiilor naspa treaba habar nu am ce sa te sfatuiesc,noi suntem cu suptul degetului
gata fug la citit....

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredana_76

Vivela ,asa e si eu nu mai pot de mila lor ca sint micuti si nu pot spune ce-i doare.
Dana,mi-au spus ca e virala si maini murdare,mizerie in parcuri,etc...
Nu ne pui poze cu Dariuca?

poze

Iti scriu pt ca si Catarina a facut afte destul de nasoale de cateva ori. Mie aici nu mi-au dat medicamente mi-au spus sa ii dau pasta de dinti pt copii pt ca are substante care nu numai ca vindeca dar si ajuta sa previna apartita lor. Eu ma oprisem nu o mai spalam pe dinti ca o vedeam suferind dar mi-au spus sa ii dau sa tina in gra pasta de dinti. In 2 zile se observa deja ca sunt mai bine. Am folosit o pasta de dinti de la Colgate speciala pt copii cu gust de capsuni. Nu stiu daca ajuta dar incearca.
insanatosire grabnica

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

La multi ani tuturor strumfilor mari si frumosi de 2 ani!!! Sa fiti sanatosi si fericiti

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cu pampersul si pe mine ma bate lumea la cap, mai ales maica-mea, dar ii spun ca am bani de pampersi pana la 18 ani.
Saby nu face prostii in fiecare zi, dar faza de pe autostrada e antologica, parca innebunise. Cel mai nasol e cand o apuca bazdacii si o agita pe sora-sa sau o trezeste dupa ce ma chinuisem mult sa o adorm, mai ales ca acum are si puseu si colici si e destul de greu de linistit.
Azi a fost cuminte, si-a pus jucariile in ordine, a facut la olita, i-a certat pe vecini ca fac zgomot si o trezesc pe cea mica... dar nu a dormit dupa-amiaza, asa ca ma astept la crize spre seara.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

A venit soacra- mea sa o vada pe Daria dupa 2 saptamani la 13.30, fix cand fata se bagase in pat sa se culce. Cat a stat la noi Daria tot zicea ' haidi mami, nani, mamaia pa' iar la plecare a trantit usa dupa ea. Mi- a fost asa jena insa parca m- am si bucurat, sa- i fie invatatura de minte. Sper.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

la capitolul crize stam tare bine , zilele trecute ii facusem niste piept de pui la gratar si i l-am pus pe o farfurioara. si el "nu, nu!" , zic nu-i e foame, ii iau farfuria din fata si o pun pe masa. s-a dus dupa ea, a luat-o si a trantit-o pe jos (bineinteles, s-a imprastiat toata carnea, era ca la balamuc). si ma apuc sa-l cert: "nu-mi place ce faci, nu ti-e rusine?". si el brusc se calmeaza si foarte senin imi zice: "NU!". m-a bufnit rasul, ca nu ma asteptam la asa raspuns.

de pampers si noua ne zice lumea, dar eu ignor. gazda la care am stat la mare asta m-a intrebat prima oara, daca am scapat de pampers, ca "nepotelul meu, care e mai mic cu 2 sapt decat al vostru, a reusit sa scape. i-am zis ca rad vecinii de el si acum saracutul se tine". iar eu i-am zis ca "al meu e mai nesimtit, seamana cu mine, nu prea ii pasa de gura lumii" .

alina, , te compatimesc in privinta "miresmelor" pacientilor. in rarele ocazii (ce noroc pe mine!) cand a fost nevoie sa ajung prin policlinici, spitale, etc., era lucrul care ma frapa cel mai tare. oare cum pot sta ei cu ei insisi asa de imputiti?

andreea, nu stiu ce sa zic despre rosul unghiilor, pot doar sa presupun ca e un stres cauzat de schimbarile din ultima vreme, de venirea pe lume a surioarei? se simte neglijat? singurul lucru care imi vine in minte e sa-ti zic sa incercati sa-i distrageti atentia catre altceva.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Vad ca vorbiti de criza de 2 ani... Mi-e si teama.. inca nu am observat ceva la Andreea... Are si ea crize de personalitate, dar nu neaparat legate de varsta...avea si acum 1 luna si acum 2 luni... Dificil cu copiii astia...
Carla, ai grija la un aspect..poate nu e cazul la voi, dar iti zic totusi (si altor mamici cu 2 copii):
Sunt convinsa ca ii oferiti aceiasi atentie lui Saby, insa, de multe ori se intampla ca tu ca mama sa stai mai mult cu copilul mic (titi, colici, tinut in brate, ca celorlalti le este frica etc) si cel mare sa fie "preluat" dpdv al atentiei de tata/bunici/frati/cumnati etc pt ca mama e mai solicitata de bebe mic. Si atunci cel mare sa vrea si el cu mama mai mult. Idel ar fi ca de copii sa se ocupe echilibrat toti membrii familiei. Oricum din punctul asta de vedere situatia se usureaza cand bebe mai creste, cand isi tine bine capul (si poate fi luat in brate mai usor si cu mai putina teama), cand va incepe sa pape diversificat, cand va incepe sa mearga de-a busilea, cand va fi atras mai mult de jucarii etc.
Noi am patit un mic episod din asta cu Andreea dar mi-am dat seama repede si am echilibrat situatia.
Sincer, chiar iti doresc sa fie de la dinti la saby! Ca pana la urma dintii/masele ies
NU te superi ca ti-am scris asta, poate nu e cazul vostru...

CU pampersul, mi se pare o prostie sa te tot bagi in viata omului, si mi se mai pare iar aiurea sa tot spui copilului "e rusine...ca esti mare!" chiestia asta cu e rusine chiar ma scoate din sarite: e rusine sa porti pampers dupa 1 ani jumate, e rusine ca vrei un pic in brate, e rusine ca vrei sa gusti din mancarea celui mic, e rusine ca ai scapat pe tine o data etc...
Eu nu cert niciodata copilul daca se mai scapa (din ce in ce mai rar), cum mai fac altii, ca vezi Doamne sa ambitioneze copilul... am mers mai departe si gata.
Noi de pampers (de zi) am scapat natural, cand am vazut ca e pregatit copilul, colaboreaza... asa am mai avut tatonari, tentative, daca nu au mers nu am obligat copilul, doar pentru ca nepotul sau copilul nu stiu cui n-a mai facut in pampers de la 1 an, sau 9 luni sau poate chiar dinainte de a se naste...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput